کد خبر: ۴۹۶۲۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
 

مدیرکل سازمان دامپزشکی استان تهران گفت: روزانه بیش از هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ و ۱۰۰۰ تن گوشت قرمز در استان تهران توزیع می‌شود و میزان مصرف گوشت قرمز در استان تهران در سال حدود ۲۰۰ هزار تن و گوشت مرغ حدود ۴۰۰ هزار تن است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، «دکتر ولی‌الله واعظی» مدیرکل دامپزشکی استان تهران در خصوص واکسن‌های تحویل داده‌شده به دامداران اظهار داشت: دامداران اطمینان خاطر داشته باشند که تمام واکسن‌ها یا وارداتی هستند یا تولید داخل کشور از استانداردهای لازم برخوردار هستند.

وی گفت: اخیراً سازمان دامپزشکی مجوز واردات واکسن از کشورهایی نظیر فرانسه و آلمان را صادر کرده است و دامداران بابت سلامت و استاندارد بودن واکسن‌ها نگران نباشند زیرا کیفیت تمام واکسن‌ها کنترل خواهد شد.

واعظی افزود: مسبب بخشی از این نگرانی‌ها شایعاتی است که در خصوص واکسن‌ها توسط کشاورزان به وجود آمده است؛ واکسن‌های تولید داخل ۱ سویه و نهایتاً ۳ سویه است اما واکسن‌های وارداتی دارای ۵ تا ۷ سویه هستند، درنتیجه بهتر است دامداران محترم در فواصل زمانی ۳ ماهه از واکسن‌های وارداتی و تولید داخل استفاده کنند تا از بیماری‌های احتمالی دام جلوگیری شود.

مدیرکل دامپزشکی استان تهران در خصوص بیماری تب برفکی در استان تهران اضافه کرد: این بیماری یک بیماری بسیار خطرناک است و از گذشته تاکنون خسارت‌های عظیمی به صنعت دامی کشور وارد کرده است؛ دام سنگین یک سرمایه ملی است باید در حفظ این دام تمام تلاش خود را به‌کارگیریم.

وی عنوان کرد: در سال ۹۴ و ۹۶ بیش از ۱۸۰ کانون بیماری در استان تهران وجود داشت که آمار امسال یک‌چهارم آمار سال‌های گذشته و علت کاهش کانون‌های بیماری در استان اعمال محدوده قرنطینه بوده که باعث کاهش بیماری‌ها شده است.

واعظی بیان کرد: حدود ۲۵ کانون بیماری در استان تهران شناسایی شده است که از این آمار 3 کانون مطلق به در دشت ورامین گزارش‌شده است و عملیات صورت گرفت و روی دام‌های اقدامات لازم صورت گرفته واکسیناسیون بر دامداری‌های هم‌جوار انجام‌شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان تهران در رابطه با فروش بی‌رویه دام به خارج از استان تهران، تصریح کرد: بیش از ۳۸ درصد دام اصیل استان تهران در دشت ورامین است و تولید شیر در استان تهران به ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تن می‌رسد.

وی تأکید کرد: استان تهران دارای مقام اول تولید گوشت قرمز در کشور است، در سال گذشته با مصوبه شورای تأمین استان تهران نقل‌وانتقال دام فقط منوط به داشتن مجوز دامپزشکی شده است، هیچ‌کس حق ندارد دام‌های بدون مجوز و پلاک را از استان خارج کند در صورت مشاهده تحویل واحدهای انتظامی داده می‌شوند.

واعظی پور گفت: همین امر سبب کاهش چشم‌گیر آمار نقل‌وانتقال غیرقانونی و قاچاق دام در استان تهران شده و خروج دام از استان با طی مراحل قانونی انجام می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان تهران ادامه داد: استان تهران دارای ۱۲ کشتارگاه است، کشتار بیش از ۲۵ درصد دام سبک کشور و حدود ۱۸ درصد دام سنگین کشور در استان تهران انجام می‌شود.

وی ادامه افزود: حدود یک‌پنجم فرآورده‌های دامی خام کشور در تهران مصرف می‌شود، روزانه بیش از هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ و ۱۰۰۰ تن گوشت قرمز در استان تهران توزیع می‌شود و میزان مصرف گوشت قرمز در استان تهران در سال حدود ۲۰۰ هزار تن و گوشت مرغ حدود ۴۰۰ هزار تن است.

واعظی پور یادآور شد: واردات کشور در حوزه گوشت ۱۰ درصد از نیاز مصرفی است که از سایر کشورها وارد می‌شود که صرفاً برای تنظیم قیمت بازار است و نظارت کامل بر قیمت‌ها حاکم است.

مدیرکل دامپزشکی استان تهران در ادامه تأکید کرد: تمام دامداری‌های صنعتی تحت پوشش بیمه هستند و اگر تلفاتی داشته باشند با گواهی بهداشت و حمایت بانک بیمه محصولات کشاورزی، می‌توانند مبلغ خسارت واردشده را دریافت کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مشکل عمده دامداران در کشور تهیه علوفه است و حدود 60 درصد هزینه کشور نیز شامل تهیه علوفه می‌شود.

 

انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۴
0
0
سیاست اشتباه تنظیم بازار توسط جهادکشاورزی عملا و
در حقیقت به معنای تحمیل قیمت های غیر واقعی و پایین تر از سطح معادله سود و زیان به دامدار و مرغدار است و به همین دلیل عده ای قابل نوجهی از آنان خسارت دیده اند.

بهترین راه حمایت هم زمان از تولید کنندگان دام و طیور و مردم مصرف کننده، عدم دخالت جهادکشاورزی در قیمت گذاری دستوری و پرداخت میلیاردها دلار یارانه به جای دلالان وارد کننده،
به طور مستقیم به
سرپرسنان خانوارهاست تا نه در شعار
بلکه در عمل گوشت قرمز و مرغ کافی
بر سر سفره های اکثریت مردم دیده شود!

اصول حکمرانی خوب اینطور است نه اینکه به گفته نمایندگان محترم مجلس در ابن سالها
هم تولیدکننده فریاد ضرر و زیان می دهد و هم مردم فقیر ماههاست که اثری از گوشت قرمز در غذای روزمره شان
به چشم نمی خورد!
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۴
0
0
سالی 200 هزار تن گوشت قرمز می شود سالی میلیون کیلوگرم و به عبارتی
اگر فرض شود که استان تهران 10 میلیون جمعیت دارد به هر تهرانی 20 کیلوگرم و به هر خانوار چهار نفره سالانه
80 کیلوگرم گوشت قرمز به طور میانگین می رسد؟!!

این در حالی است که اکثریت مردم
ماهها می گذرد و حتی نمی توانند یک کیلوگرم گوشت گوساله 120 هزار تومانی را بخرند!
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۴
0
0
200 هزار تن گوشت قرمز می شود
سالی 200 میلیون کیلوگرم مردم تهران گوشت قرمز می خورند؟؟!
نظر شما
ادامه