کد خبر: ۴۹۶۳۵
تعداد نظرات: ۶ نظر
 

مدیرکل دامپزشکی کردستان با اشاره به اینکه عملیات مشترک نیروی انتظامی و این اداره کل در راستای برخورد با عرضه کنندگان گوشت‌های غیر قابل مصرف در میدان کمربندی محمدی شهر سنندج شب گذشته اجرا شد، گفت: چهار نفر از عاملان بی نظمی و عرضه کنندگان این گوشت ها توسط پلیس دستگیر شدند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «دکتر مجتبی ورمقانی» با اشاره به اینکه برخورد با کبابی‌های سیار کمربندی محمدی سنندج در راستای عمل به وظایف ذاتی دامپزشکی انجام شد، اظهار داشت: دامپزشکی کردستان پس از چندین بار تذکر به این واحدها، در روزهای گذشته با تنظیم شکواییه، خواستار برخورد با این افراد شد که با حکم قضایی این اقدام دیشب انجام شد.

وی افزود: گروه‌های بازرسی اداره کل دامپزشکی کردستان در اجرای دستور مقام قضایی ظرف روزهای گذشته بارها با مراجعه به این نقطه از شهر، قصد برخورد و جمع آوری گوشت‌های این کبابی‌های سیار را داشتند که با مقاومت، فحاشی و درگیری فیزیکی از سوی عرضه کنندگان روبرو شدند.

ورمقانی اضافه کرد: در نهایت گروه‌های دامپزشکی به همراه نیروهای یگان ویژه و فرماندهی یگان امداد انتظامی سنندج در قالب یک عملیات مشترک ساعت ۲۳:۳۰ دقیقه دوشنبه شب عازم میدان کمربندی محمدی سنندج شدند.

مدیر کل دامپزشکی کردستان گفت: این عملیات مشترک با هماهنگی فرمانداری سنندج انجام شد و تا ساعت ۲ بامداد سه شنبه به طول انجامید که در آن مأموران دامپزشکی اقدام به ضبط گوشت‌های غیرمجاز و غیر بهداشتی کبابی‌های سیار این میدان کردند.

ورمقانی یادآور شد: افراد عرضه کننده گوشت‌های غیر قابل مصرف در این نقطه از شهر با مأموران بازرسی دامپزشکی و انتظامی درگیر شدند و با داد و بیداد و فحاشی و ایجاد درگیری مانع از ضبط گوشت‌های فاسد می‌شدند که در نهایت با اقدام قاطعانه مأموران انتظامی، چهار نفر از این افراد دستگیر شدند و گوشت‌های موجود و وسایل این افراد از جمله خودروهایشان نیز ضبط شد.

وی تاکید کرد: در این عملیات مشترک یکی از پرسنل نیروی انتظامی سنندج با ضربه چاقو یکی از متصدیان کبابی‌های سیار، دچار جراحات سطحی شد و برخی از خودروهای انتظامی نیز در این مأموریت دچار خسارت شدند.

ورمقانی یادآور شد: اداره کل دامپزشکی کردستان در راستای حفظ و تأمین امنیت بهداشتی و سلامت شهروندان تمام موارد بهداشتی سطح استان را به صورت جزیی بررسی می‌کند و در این راستا هیچ گونه اغماضی ندارد.

مدیر کل دامپزشکی کردستان دیروز گفته بود: انواع گوشت‌های فاسد در قالب کباب در جگرکی ها و مراکز سیار عرضه کبابی میدان محمدی سنندج به مردم فروخته می‌شود که مامورد تایید دامپزشکی نیست و مصرف کنندگان باید در این خصوص هوشیار باشند.

وی با اشاره به اینکه مردم هوشیار باشند که این افراد در میدان کمربندی محمدی (سیلو) بر روی وانت و یا موتور چرخ‌ها، گوشت‌های فاسد و غیر قابل مصرف را کباب کرده و به مردم عرضه می‌کنند، گفت: اکیپ‌های اداره کل دامپزشکی با همکاری دستگاه قضایی و انتظامی استان مصمم به برخورد با این اشخاص هستند اما شهروندان به جهت حفظ سلامتی خود به هیچ عنوان از این واحدها خرید نکنند.

 

انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۴
0
5
خسته نباشید.
باز خدا رو شکر که پلیس پشتیبانی کرده.
متاسفانه مردم ما توصیه های دامپزکی رو جدی نمیگیرند. هزینه های درمان رو با مصرف این محصولات بالا میبرند.
افراد سودجو دلشون برای مردم نمیسوزه. و متاسفانه یه وقتهایی به اسم اشتغال و غیره از این افراد حمایت شده و الان در بسیاری از شهرهای کشور به یک مشکل اساسی بدل شده.
تا میتوان باید اطلاع رسانی کرد و به مردم آموزش داد. صدا و سیما و تریبونهای فرهنگی و مدارس باید پای کار باشند.
مظلومیت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۴
0
4
دامپزشکان بیچاره ، حین بازدیدها در معرض هزاران چاقو هستند ،،،، نیرو انتظامی را همیشه با دامپزشکان همراه کنیددددد
90
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۵
0
1
متاسفانه مراکز بهداشت کمترین همکاری را در این زمینه کشف و ضبط انجام می دهند ، دامپزشکی هم قدرت کافی برای برخورد ندارد حتی گاها افراد متخلف رو ب دادستان معرفی کردیم جهت پلمپ یا جریمه که اقدام آنچنانی صورت نمی گیرد . یک مشکل اساسی هم عدم توجه کافی مردم به مسائل بهداشتی هست
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۵
0
1
باز هم جای تشکر و قدردانی دارد که تعداد زیادی نیروی انتظامی و گارد ویژه به دستور مقامات محترم قضایی قاطعانه و بسرعت وارد عمل شدند.

این موضوع نشان می دهد که در شرایط
کشوری مثل ما تاکید بر جنبه های دامپزشکی در حفاظت از سرمایه دامی
حساسیت چندانی را بر نمی انگیزد حتی
شاید نفرت و خصومت رانت خواران واردکننده بیشتر هم شود!

ولی بیان کردن واقعیات علمی و عملی
نقش بی بدیل و حیاتی دامپزشکی
در سلامت زنجیره غذایی از خوراک دام تا غذای انسان و مبارزه با بیماری های مشترک انسان و دام ضمن اینکه در عمل
به نفع دامداران هست نگاه ویژه
مسئولین کلان کشور را به دامپزشکی
به خود جلب می کند.

این موضوع و فراگیر شدن افزایشی
اصل بهداشت واحد (One Health) در جهان دلیل اصلی
استادان و پیشکسوتان دامپزشکی
برای الحاق سازمان های مستقل دامپزشکی و نظام دامپزشکی به زیر
نظر مستقیم وزارت بهداشت است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۶
1
3
درود بر دکتر ورمفانی عزیز
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
0
1
دامبزشکی صرفا مسئول نظارت برواحدهای دارای بروانه کسب است متاسفانه شبکه های بهداشت از این امر شانه خالی میکنند
نظر شما
ادامه