کد خبر: ۴۹۸۸۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

یکی از کاربران پرسیده‌اند آيا می‌توان سنگدان مرغ را جايگزين گوشت قرمز كرد؟ لطفا در صورت مضر بودن، علت را توضيح دهيد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از سلامانه، «دکتر رضا غیاثوند» متخصص تغذیه بالینی و رژیم شناسی به این پرسش پاسخ داد.

سنگدان و دل، جزو گوشت احشابی محسوب می‌شوند و از نظر نوع پروتیئن و ساختار شبیه گوشت هستند و تقريبا از نظر ارزش غذایی، تفاوتی با گوشت معمولی ندارند.

باوجود اينكه شکل ظاهری و رنگ تيره سنگدان و دل مرغ به دليل انقباض ماهيچه‌ها، مانند گوشت قرمز است، در گروه گوشت‌های سفید دسته‌بندی مي‌شوند.

سنگدان و دل از نظر تغذیه‌ای بسیار مفید هستند چون چربی جامد ندارند و پروتئین‌شان باکیفیت بالاست اما بهتر است بدانيد مصرف جگر مرغ برای سلامت مضر است زيرا مواد سمی، دارو و آنتی‌بيوتيك‌هایی كه به مرغ داده می‌شود، در جگر و چربی زير پوست مرغ جمع می‌شود.

 
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیرحسین بابایی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۴
0
0
ممنون خیلی دنبال این مطلب بودم.که آیا سنگدان مرغ گوشت سفیده یا گوشت قرمزه. فقط ایکاش درباره گوشت اردک هم توضیح میدادین که جز گوشت سفیده یا گوشت قرمزه؟ ممنون.
نظر شما
ادامه