کد خبر: ۵۰۳۳۹
تعداد نظرات: ۲۲ نظر
با حضور رئیس سازمان دامپزشکی کشور:
هدف از اجرای این طرح ملی، ارتقای کیفیت و بهداشت مرغ عرضه شده در بازار و تضمین سلامت آن برای مردم است ...
 

حکیم مهر: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ با هدف تقویت نظارت بر اعمال سامانه های بهداشتی در کشتارگاهها و مراکز بسته بندی فرآورده های خوراکی طیور، کنترل بهداشتی بر فرآیند استحصال فرآورده های خوراکی طیور در کشتارگاههای صنعتی و ارتقاء کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت محصولات استحصالی نهایی مرغ كه توسط دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی تهیه گردیده، طی مراسمی با حضور مدعوین رونمایی شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، عصر امروز دوشنبه با حضور مسوولان ارشد سازمان دامپزشکی کشور و تشکلهای تولیدی صنعت طیور کشور در محل این سازمان، طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ با توجه به ضرورت فعال كردن تخلیه اتوماتیك (خط ٢)، كنترل نقاط بحرانی در روند تولید، تقویت نظارت بر اعمال سامانه‌های بهداشتی در کشتارگاهها و مراکز بسته بندی فرآورده های خوراکی طیور، کنترل بهداشتی بر فرآیند استحصال فرآورده‌های خوراکی طیور در کشتارگاههای صنعتی و ارتقاء کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت محصول نهایی و در راستای انجام وظایف و مسئولیتهای سازمان دامپزشكی کشور در تامین بهداشت و سلامت فرآورده‌های خام دامی رونمایی شد.

پیش از رونمایی از این طرح، توضیحات فنی در ابتدای نشست توسط «دکتر سامد برومندفر» مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور ارائه شد و در مورد اجرای این طرح اعلام کرد:‌ بر اساس این طرح که از امروز لازم الاجراست، از 15 مرداد جاری تا پایان شهریور، کشتارگاه‌های کشور با رتبه‌ بهداشتی B، A و A+ رتبه‌بندی خواهد شد و مرغ‌هایی که از این کشتارگاه‌ها روانه بازار می‌شود، با همین برچسب‌های رتبه بندی بهداشتی مشخص خواهند شد.

وی افزود: این رتبه‌بندی‌ها نشان می‌دهد که کشتارگاه‌ها تا چه اندازه مسائل بهداشتی را رعایت کرده‌اند که بالاترین سطح بهداشتی آنها +A است که یكی از شروط آن كشتار مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک است. مرغهای رتبه بندی شده نیز که در واقع رتبه‌بندی کشتارگاه‌هایی است که مبادرت به کشتار و توزیع مرغ کرده اند، از اول مهر در بازار با برچسب‌های رتبه‌بندی شده مشخص می‌شود.

سپس «دكتر علیرضا رفیعی پور» رئیس سازمان دامپزشكی كشور این اقدام ملی را در امنیت غذایی کشور و بهداشتی شدن مرغ‌های تولیدی موثر دانست و گفت: با رعایت دقیق مسائل بهداشتی و رتبه‌بندی کشتارگاه‌ها بازارهای صادراتی جدیدی برای این محصول باز خواهد شد.

وی با تایید اینکه مواد غذایی تولیدی در کشور با وجود سالم بودن از نظر سطح کیفیت بهداشتی با استانداردهای روز کشورهای توسعه یافته فاصله دارد، گفت: طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ یک گام عملی در راستای ایمنی مواد غذایی در کشور است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور درباره دلیل اولویت انتخاب مرغ برای این طرح ملی گفت: نخست اینکه کشتارگاه‌ها و مراکز تولید مرغ کشور ۷۰ سال سابقه دارند و این صنعت اشتغالزایی زیادی دارد و دوم اینکه مصرف این محصول در کشور بالاست و به کشورهای دیگر هم صادر می‌شود.

در ادامه این نشست، «دکتر علی‌صفر ماکنعلی» معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور نیز با قدردانی از زحمات مدیریت و نیروهای دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در طراحی این سند علمی و عملیاتی، توضیحاتی در مورد اهمیت اجرای این طرح در ارتقای سطح کیفی بهداشت مواد پروتئینی برای مصرف کنندگان، این طرح را در افزایش توان مذاکرات تولیدکنندگان جهت افزایش صادرات حائز اهمیت توصیف کرد و در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران حاضر در نشست که جویای استانداردهای انتخاب شده برای رعایت باقیمانده دارویی و سموم در مرغهای کشتار شده گردید، گفت: استانداردهای ما منطبق بر مقررات شورای اتحادیه اروپا است که در ۲۰۱۹/۲/۲۰ روزآمد شده است.

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر تاثیر طرح رتبه‌بندی در افزایش قیمت مرغ در بازار و حجم میزان مرغهای رتبه بندی شده از حجم ۲ میلیون تن مرغ تولیدی در بازار گفت: ما مسئول تعیین یا افزایش قیمت نیستیم؛ ما فقط کشتارگاه‌های کشور را رتبه‌بندی می‌کنیم و طبیعی است مرغ‌هایی که از این کشتارگاه‌ها بیرون می‌آید و برچسب می‌خورند، تقاضای بازار قیمت آنها را تعیین خواهد کرد، کما اینکه وقتی مرغ‌هایی برچسب +A می‌خورند یعنی از کشتارگاه‌هایی خارج شده‌اند که تمام شرایط بهداشتی را دقیق رعایت کرده‌اند، بنابراین تقاضا برای آن بیشتر خواهد شد و سود تولیدکنندگان از این امر می تواند منجر به کاهش قیمت تمام شده و در عین حال عرضه گوشت کاملا ایمن و با حداکثر کیفیت برای مصرف کننده نیز خواهد شد.

وی درباره سهم مرغ‌های رتبه‌بندی شده در بازار این طور توضیح داد: مرغ‌هایی که دوره‌های آنها پایان یافته در کشتارگاه‌های رتبه بندی شده، جدا از مرغ‌‌های بهداشتی در سه گرید B، A و A+ رتبه‌بندی می‌شوند.

به گفته ماکنعلی، نظارت‌های بهداشتی در سه رده خودکنترلی، چک‌لیست و نظارت عالیه که بالاتر از نظارت تصدی‌گری است، انجام می‌شود.

بنا به توضیحات «دكتر برومندفر»، در این طرح مسائل بهداشتی از نظر باقیمانده های دارویی بررسی می‌شود و سایزبندی مرغ، نداشتن آنتی‌بیوتیک، افزایش صادرات، رتبه‌بندی کشتارگاه، عرضه مرغ استحصالی از خط یک فقط به صورت تازه سرد، کنترل دقیق ناوگان حمل‌ونقل، خودکنترلی و مسئولیت‌پذیری تولیدکنندگان و ارتقای نقش مسئولین فنی و بهداشتی در کیفیت بهداشتی مرغ و محصولات بسته‌بندی شده از ویژگی‌های بارز این طرح است.

تقویت سیستم ارزیابی و کنترل کیفی بهداشتی فرآیند تولید و فرآورده های خوراکی مرغ؛ تضمین سلامت و کیفیت فرآورده های خوراکی مرغ ؛شناسایی مخاطرات، ارزیابی و مدیریت خطر رخدادهای نامطلوب بهداشتی فرآورده های خوراکی مرغ در کشتارگاه ها و مراکز قطعه بندی و بسته بندی؛ بهبود کنترل و نظارتهای بهداشتی در زنجیره تولید تا مصرف برای عرضه گوشت مرغ با کیفیت بهداشتی مناسب؛ پیشگیری از تولید، توزیع، عرضه و مصرف فرآورده‌های ناسالم و غیر بهداشتی مرغ با اعمال ضوابط و مقررات بهداشتی و برخورد با موارد تخلف؛ کاهش ضایعات و جلوگیری از کاهش کیفیت و فساد فرآورده‌های خوراکی مرغ؛ نظارت بر اعمال جدی سامانه‌های بهداشتی در کشتارگاه‌های مرغ و مراکز قطعه بندی و بسته بندی گوشت مرغ؛ تضمین کیفیت بهداشتی گوشت مرغ استحصالی در کشتارگاههای صنعتی طیور؛ بهبود بار میكروبی و افزایش عمر ماندگاری فرآورده‌های استحصالی مرغ؛ رتبه بندی کشتارگاهها و مراکز بسته بندی فرآورده های خوراکی مرغ و تعیین شرایط و ضوابط مربوط؛ رتبه‌بندی محصولات استحصالی مرغ و تعیین شرایط و ضوابط مربوطه؛ کنترل و مدیریت مخاطرات بهداشتی؛ ایجاد بستر رقابت بهداشتی در میان تولیدکنندگان و عرضه کنندگان برای جلب نظر مصرف کنندگان و در نهایت ارائه راهكارهای تشویقی و ترویجی برای تولید و عرضه فرآورده های خوراکی مرغ با کیفیت بهداشتی مناسب، از جمله اهداف این طرح عنوان شده است.

این طرح را دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با اخذ نظرات ادارات کل دامپزشكی استان ها و تشكل های صنفی مرتبط از جمله انجمن صنفی کشتارگاه های صنعتی طیور، انجمن ملی شرکت های زنجیره ای تولیدکننده گوشت مرغ و انجمن صنفی کارفرمایان صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور تهیه و تدوین کرده است.

 

 
انتشار یافته: ۲۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۷
4
11
تازمانی که حقوق ناظرین بهداشتی درکشتارگاهها توسط مدیران کشتارگاه پرداخت شود.طرح ناپخته سازمان مثل سایر طرح هایش درهمان ماههای اول باشکست روبرو خواهد شد.
جواد معتمدی
|
United States of America
|
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۷
5
10
طرح بسیار بیخودی را میخواهید اجرا کنید که صرفا به دنبال آن بدبختی و مصیبت برای مسئولین فنی به بار می اورید.
اگر واقعا به دنبال ارتقای کیفیت بهداشتی مواد خام هستید رابطه مالی مسئولین و ناظرین بهداشتی را قطع کنید. هر چند بر همگان ثابت شده که نمیخواهید این امر اجرایی شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۷
3
10
درجه بندي روي بسته بندي هاي مرغ صرفا بر اساس برش مالك كشتارگاه خواهد بود و نه كيفيت محصول
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۷
7
1
خسته نباشید.
واقعا باید نظارتها رو کیفی کرد.
امیدوارم تولیدات سالمتر مثل مرغ و تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک هم حمایت شود.
یک سند ملی هم در خصوص زنده فروشی مرغ و کشتار دام قاچاق تدارک دیده شود.
البته اجرای این طرح مشکلات زیادی خواهد داشت که بر عهده ادارات کل قرار میگیرد. و دفاتر نظارت علی الرغم این همه سختی کار، باز هم کار سختی خواهند داشت.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
از واژه مرغ سبز و رانتهایی که پشت آن خوابیده اند و پولهای کلانی را به جیب زدند ، متنفرم.
پس بقیه مرغها هم لابد مرغ خاکستری هستند و مملو از آنتی بیوتیک.
ناشناس
|
France
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۷
3
1
حالا روی این فرایند چه‌‌کسانی‌ نظارت خواهند کرد؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
رانتها و کشتارگاهها
کارشناس بخش دولتی
|
Latvia
|
۰۰:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
3
6
بنده ۱۸ سال در ارتباط با بازرسی بهداشتی کار کردم بیش از ۸۰ درصد استانهای کشور امکانات لازم آزمایشگاهی برای تشخیص مرغ بدون آنتی بیوتیک را ندارند و استانهای دارای امکانات نیز استانداردهای لازم را ندارند با شرایط فعلی کار اصولی غیر ممکن است چرا باید به هر قیمتی و از جیب مصرف کننده و صرفا" جهت تبلیغات این کار انجام شود پس کجایند ارگانهای نظارتی .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
3
8
دست گلتون درد نکنه.بالاخره رفیقان گرمابه و گلستان همیشگی ریاست سازمان صرفنظر از این که چه کسی سکان هدایت سازمان را در دست دارد در جمع حضور دارند فقط نمیدانم کی سازمان از ظرفیت انجمنهای صنفی مسئولین فنی بهداشتی استفاده خواهد کرد؟!
حالا ببینید اگر سرنوشت این سنگ بزرگ به سرنوشت مرغ سایز و کد صادراتی ir دچار نشد!!!!!
تولید کننده استان کردستان
|
Latvia
|
۰۰:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
2
0
جناب آقای دکتر رفیعی پور اخیراً هیئتی از کردستان عراق از استان کردستان بازدید کردند و گفتند علت اصلی عدم صادرات مرغهای ایرانی به عراق اعلام آنفلوانزای فوق حاد توسط سازمان دامپزشکی می باشد ما دو سال است پیگیر هستیم تا کی باید چوب ضعف های سازمان دامپزشکی را بخوریم آنوقت شما به فکر رتبه بندی مرغ هستی .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
3
7
اگر واقعا" قرار بود این طرح بدرستی اجرا شود نیازی به این همه مراسم وجود داشت ؟؟!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
تبلیغات مهم است
اجرا مهم نیست
ناشناس
|
Czechia
|
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
3
3
وای چقد ناز. دوباره دوستان دور هم جمع شدن تا پوستر افتتاح کنن. پوستر مبارک باشه .به امید طرحهای زیباتر روی پوسترهای قشنگ تر که بدست مبارک عزیزان امضا بشه. کشور جهان سومی هستیم که نفت میفروشیم و امورات یه عده رو میگذرونیم .بقیه هم برن سماق بمکن. طرح هامون هم در حد همین پوستر افتتاح کردن تا ابد باقی میمونه میدونی چرا. چون نه فرهنگ کار و زمینه سازی برای ارتقا بهداشت و رفاه داریم و نه میخوایم. دامپزشکی مرده و به خاک سپرده شده. خیلی وقته . با حلوا خیرات کردن هم مرده تون زنده نمیشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
4
3
تا زمانی که حقوق مسول فنی مرغداری ها را مرغداران میدهند و حقوق مسول فنی کشتارهها را کشتارگاه و قطع ارتباط مالی انجام نشده عملی نیست . هر چند ممکنه روی لیبل بخوره گرید a یا ... ولی کافیه ی مرغ گرید a مثبت رو را بخرید بدید ازمایشگاه معتمد بعد متوجه میشید .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
1
3
این اقدام بسیار لازم و خوبی است، برای گرید بندی زمان زیادی لازم است و باید زنجیره تولید مورد ارزیابی و گرید بندی قرار گیرد. کشتارگاه آخر خط است. البته این هم باید گرید بندی شود. مخصوصا مرغی که با گرید A+ تولید می شود در کشتارگاهی با همین گرید کشتار شود. ضمن اینکه همین هم مطلق نیست .در آینده گرید A+ امروز، گرید B فردا خواهد شد.علی القاعده کشتارگاه های امروز نباید هیچکدام گرید A+ داشته باشند چراکه میخواهیم سطح بهداشت را یک پله بالا ببریم و جا برای رشد وجود داشته باشد. بنظرم تا A+++ پیش بینی شود، طرح جامع تر خواهد بود.
مواظب کارشناسان برای گرید بندی باشید و تبدیل به امضای طلایی نشود. برای گرید بندی باید کمیته ای وجود داشته باشد و بازدید و کارشناسی حداقل توسط 2 نفر کارشناس صورت گیرد. اگر یکنفر از استانداراد و یکنفر از بهداشت و یک نفر از صنعت و معدن ( اتاق اصناف) و یک نفر از جهاد کشاورزی در کمیته گرید بندی عضو باشند، به نظر کارها دقیق تر انجام می گیرد.
ناشناس
|
Canada
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
3
4
سازمان با این طرحش نظارت خودش را زیر سوال میبرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
3
2
این طرح مشکل اساسی داره. بر عکس آنچه در طرح آمده ، مرغ کشتارشده با خط دو باید مستقیم به دست مصرف کننده برسه.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
1
1
نظرات هيچ دامپزشكي لحاظ نشده ........................
شرکت فرآیند دانش آرین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
0
1
سلام. سازمان غذا و دارو حدود دو سال است که در رابطه با باقیمانده های داروهای دامپزشکی و مایکوتوکسن ها و همچنین هورمون ها در مواد غذایی با منشا دامی مانند شیر و گوشت و عسل و ..و غلات با همکاری آزمایشگاه سلامت غذا د ع پ شهید بهشتی فعالیت مینماید. در این رابطه از روش های مختلف آنالیز استفاده میشود. یکی از این روش ها استفاده از روش کمیلومینسانس و استفاده از کیت های بیوچیپ ساخت شرکت Randox Food Diagnostics هست که میتوان در برخی موارد بیش از 15 نوع آنتی بیوتیک را در یک بارگذاری و در مدت بین 45 دقیقه تا یک ساعت نتایج را بدست آورد. این فن آوری چند سالی هست که در کشورهای اروپایی و آمریکا مورد استفاده قرار میگیرد. مراحل Validation اینگونه کیت ها نیز در ایران با موفقیت انجام شده و نتایج آن نیز منتشر خواهد شد. هدف از این توضیحات این است که فن آوری های روز دنیا قابل انتقال بوده و برای سازمان دامپزشکی و یا هر نهاد حاکمیتی دیگر نیز امکان اجرا و استفاده وجود دارد ولی مشکل همیشگی نبودن بودجه کافی برای استفاده از این تکنولوژی دقیق است. ما بارها سمینار و کارگاه آموزشی اجرا کرده ایم و از کارشناسان مرکز تشخیص نیز حضور داشتند و حتی قرار بود که خریداری شود ولی بدلیل کمبود بودجه انجام نشد. نتیجه اینکه کارهای تشخیصی و کنترل کیفیت پر هزینه هستند و البته در قبال آن هزینه ها، سلامت مردم و پیشگیری از بیمار ی ها بدست خواهد آمد که قطعا" ارزش آن قابل مقایسه نخواهد بود. امید است مسئولین محترم توجه به این نکات را نیز در دستور کار خود قراردهند. با سپاس. ناصردوست
پاسخ ها
کامیاب قیصربیگی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
سلام.یکی از مشکلات ما در حوزه بهداشت مواد غذایی همین سازمان غذا و داروست ،که بی خاصیت ترین سازمان در حوزه مواد غذایی،دوست گرامی چندین سال از نزدیک کارخانجات شیر خام را بازدید و بازرسی نموده ام ،مدارک موجود است،اکثریت کیتهای استفاده شده برای اندازه گیری میزان آنتی بیوتیک ها در شیر خام به دلیل هزینه ی آن تاریخ مصرف گذشته بودند و یا اصلا نداشتند.
وضعیت بهداشت عمومی در حد فاجعه ،سازمانی غذا و دارو در بحث شیر خام حتی توانایی ضبط و معدوم نمودن یک تانکر شیر یک تنی را ندارد.
وضعیت کارخانجات تولیدی مواد پروتئینی از جمله سوسیس و کالباس بماند .
متاسفانه دوستان ما فقط دنبال کار تبلیغاتی و بدون برنامه هستند و فقط جهت نمایش و خنده .
چندی پیش سامانه اعزام دامپزشکان و سایر رده ها را رونمایی کردند ،سامانه ای بچه گانه و مضحک ،که موجب سر در گمی بخش دولتی در همه ی رده ها شده،خود سازمان و وزارت جهاد از حذف ناظرین بهداشتی در کشتارگاه های مبدا صحبت و حمایت می کنند و بعد سامانه رونمایی می کنند،جالبه سایر همکاران غیر دامپزشک را هم ثبت نام می کنند به امید دوره های کوتاه مدت،کسی نورسیده تا حالا واقعا چند نفر از این عزیزان را اعزام کرده اند که حالا می خواهند آن را شفاف سازی کنند.
حال نوبت ارتقای کیفیت مرغ است.دوستان بزرگواران اول بایستی زیر ساخت های لازم این امر را فراهم می کردید و بعد سند رونمایی کنید،حال چند سوال :
۱_ اطلاعات کامل واحدهای پرورشی چگونه در اختیار مسول فنی قرار می گیرد؟
۲_ چه کسی صحت اطلاعات ارسالی را کنترل می کند و چگونه؟
۳_ مسول اطلاعات ارسالی واحدهای پرورشی که اکثرا دکتر دامپزشک فارم تمام وقت ندارند ،چه کسی است؟
۴_ ما هنوز در کشتارگاه های طیور نتوانستیم دمای آب اسکالدر را کنترل کنیم و میزان بار میکروبی لاشه ها را کاهش دهیم و خیلی از مشکلات بهداشتی دیگر که کم هم نیستند را رفع کنیم ،حال می خواهیم فقط با یک برچسب همه مشکلات حل می شوند؟
۵_ هنوز کشور صنعتی در خصوص مکانیسم جمع آوری اطلاعات در سطح واحدهای پرورشی با مشکل روبرو هستند و هنوز مشکل دارند،حال دوستان سند رونمایی می کنند،ای کاش بفرمایند چی مصرف می کنند ،که ما بیسوادها هم مصرف کنیم.
۶_ قدر مسلم این سند با وتوی وزارت جهاد کشاورزی روبرو خواهد شد،مگر این که اصل را بر برائت بگذارند و هر چی پرورش دهنده و صاحب کشتارگاه امر کردند ،همان بر چسب زده بشود؟
۷_ بر فرض هم کشتارگاهی تخلف کرد ،مسول و مرجع رسیدگی کننده کجاست ؟
منوچهر ناصردوست
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۲
0
0
سلام. ضمن قدردانی از توجه جنابعالی، بنده ربطی بین پاسخ جنابعالی و نوشته خودم پیدا نکردم. ولی بسیار خوشحال میشم در زمینه کاری خودمان در خدمت جنابعالی باشم. شماره تماس: 09122992110
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۷
1
0
با سلام بنده به عنوان یک مدیر فروشگاه در حوزه پروتئین اجرای این طرح رو امری مهم می‌دونم ،ولی ای کاش برای عموم مردم اطلاع رسانی میشد در رسانه ،چون این طرح دربسته بندی غیر مکانیزه سال 88اجرا شد ولی متاسفانه کشتارگاه با قیمت گذاری پایین تر جنس غیر بسته بندی و با کیفیت بسیار پایین و حتی اجناس ضایعاتی جلو پیشرفت این طرح رو گرفتن
نظر شما
ادامه