مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: مصرف مواد لبنی سنتی، عامل افزایش ابتلا به بیماری تب مالت در یزد شده است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «رضا مورکیان» با اشاره به ضرورت افزایش سواد سلامت عمومی، اظهار کرد: در چند سال اخیر شیوع بیماری تب مالت یا بروسلوز افزایش یافته به طوریکه در سالهای 95 تا 97 به ترتیب 154 ،171 و 241 نفر به این بیماری مبتلا شدند.
وی با بیان اینکه متاسفانه آمار ابتلا به تب مالت روندی رو به رشد داشته است، افزود: علت افزایش آمار مبتلایان به بیماری تب مالت در سالهای اخیر مواردی از قبیل واکسینه نکردن دامها، مشکلات بهداشتی دامداریها و رشد قارچ گونه لبنیاتیهای سنتی است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، گفت: توسعه لبنیات سنتی، بیشترین درصد آلودگی را در این زمینه به خود اختصاص میدهد.
این مسئول در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر 300 واحد توزیع مواد لبنی سنتی در استان یزد فعالیت میکنند.