کد خبر: ۵۱۴۴۸
تعداد نظرات: ۶ نظر
رئیس سازمان دامپزشکی کشور:
«دکتر علیرضا رفیعی‌پور» افزود: امیدواریم بتوانیم از این موفقیت به‌منظور بهبود وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان دامپزشکی و همکاران شاغل در مراکز بخش خصوصی به نحو احسن استفاده نمائیم ...
 

حکیم مهر: رئیس سازمان دامپزشکی کشور در سفری کاری با هدف دیدار با همکاران، مسئولین استانی و پتانسیلهای دامپروری از جمله آبزی‌پروری وارد استان کهگیلویه و بویراحمد شد .

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر علیرضا رفیعی‌پور» رئیس سازمان دامپزشکی کشور در ادامه سلسه سفرهای استانی خود وارد یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد شد .

وی در ابتدا با حضور در جلسه شورای اداری این اداره کل هدف از سفر به استان چهارفصل کهگیلویه و بویراحمد را دیدار با همکاران، مسئولین استانی و پتانسیل‌های دامپروری از جمله آبزی‌پروری اعلام کرد .

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: طی دو سال اخیر در همه شاخصهای حوزه دام کشور موفق بوده ایم و این مهم چیزی نیست جزء حاصل تلاش همه همکاران پرتلاش این سازمان در اقصی نقاط کشور .

وی به وقوع بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در سالهای 96 و 97 در کشور اشاره کرد و گفت: این شیوع بیماری طی 50 سال گذشته و حتی در 50 سال آینده بدون شک بی‌سابقه بوده و با همت و تلاش شبانه روزی کارکنان و تعامل و همکاری سایر دستگاه ها توانستیم این بیماری را در کشور بصورت چشمگیری کنترل نمائیم .

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در ادامه گفت: بعد از فائق آمدن به موضوع کنترل بیماریهای تب برفکی و آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، با موضوع تحریم‌های ظالمانه از سوی کشورهای غربی قرار گرفتیم که علاوه بر برخی توفیقات حاصله در حوزه دام کشور توانستیم با سعه صدر این تحریم‌ها را به یک فرصت تبدیل کرده و بخوبی در حال گذر از این بحران ناخواسته هستیم .

رفیعی پور به برخی موفقیت‌های حاصله طی دو سال گذشته در سازمان دامپزشکی کشور اشاره کرد و گفت: همتی مبتنی بر اعتقاد راسخ بین کارکنان سازمان دامپزشکی کشور حاکم بود که این مهم عامل موفقیت‌های اخیر سازمان دامپزشکی کشور بوده که شایسته است همه با هم این رمز موفقیت را بیش از پیش در خودمان تقویت نمائیم .

وی به سرمایه‌های بزرگ سازمان دامپزشکی در کشور هم اشاره کرد و گفت: وجود بیش از 7 هزار نفر نیروی دولتی در کنار 32 هزار نفر همکار بخش خصوصی در اقصی نقاط کشور و گستردگی حوزه فعالیت‌های دامپزشکی غنیمتی است که باید با تعامل و همکاری سایر دستگاه‌ها و ارگان‌ها بتوانیم بخوبی شعار نظارت بهداشتی از مزرعه تا سفره را به معنای واقعی عینیت بخشیم .

رئیس سازمان دامپزشکی کشور توانمند سازی جامعه هدف دامپزشکی را یکی از برنامه های اصلی این سازمان برشمرد و گفت: تغییر رویکرد از امدادی عمل کردن به توانمند‌سازی جامعه هدف باید مدنظر همه استانهای کشور قرار گرفته و همه باید تلاش کنیم این مهم در مجموعه سازمان دامپزشکی کشور نهادینه شود .

دکتر رفیعی پور در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تفویض اختیار به استانها هم اشاره کرد و گفت: با این عمل قصد داریم استانها را در حوزه کاری خود اعتبار بخشی، قدرت تصمیم گیری بیشتر و با  مسئولیت پذیرکردن آنها، درگیر امورات محوله نمائیم و سازمان دامپزشکی در راس امور، نظارت عالیه و سیاست گذاری‌های خود را تقویت نماید .

وی خواستار بهره مندی همه استان‌ها از الگوهای موفق در مجموعه دامپزشکی کشور شد و گفت: به منظور پوشش برخی کاستی‌ها، مشکلات و تنگناهای موجود شایسته است شبکه ارتباطی استانها، ادارات دامپزشکی شهرستانها و حتی پست‌های دامپزشکی تقویت شده و در ارائه مشکلات مربوط به هر استان و شهرستان، پیوست راهکارهای اجرایی نیز ارائه گردد .

رییس سازمان دامپزشکی کشور به ارتباط خوب و تعامل سازنده مجموعه سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی در کشور اشاره کرد و گفت: از زمان حضور تیم جدید در راس سازمان دامپزشکی کشور قدم‌های موثری در طی این مدت برداشته شده و امیدواریم بتوانیم از این موفقیت بدست آمده بمنظور بهبود وضعیت اشتغال دانش آموختگان دامپزشکی و همکاران شاغل در مراکز بخش خصوصی به نحو احسن استفاده نمائیم .

در ابتدای این جلسه دکتر بهمنش، معاونین سلامت و توسعه، کارشناسان ستادی و روسای شهرستانهای 8 گانه دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد به بیان دیدگاه ها، نقطه نظرات و انتظارات خود در حوزه های اعتبارات، کمبود پرسنل و خودرویی، دیده شدن استانهای کم برخوردار کشور در مرکز و ... مطالبی را ارائه کردند .

 

انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۱
0
0
............ نظام استانها توسط ادارات کل تسخیر شدن . چرا منعکس نمیکنید ؟
دکتر حسین زاده
|
United States of America
|
۲۱:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۱
0
2
کلمه " تعامل" معنایی جز "روابط" ندارد (حداقل در محاوره عمومی فعلی جامعه ما) آنچه واضح است و بدون شک ،در مقوله سیستم اداری(مدیریت) و ستادی فقط و فقط "ضابطه" میتواند حاکم باشد نه چیز دیگر !!
واضح است که این تعامل مد نظر جناب دکتر رفیع پور قبلا" وجود نداشته که اینقدر در موارد متعدد به آن اشاره میکنند و در واقع هم نبوده و حتی هم اکنون هم نیست و فقط شعار آن داده میشود. اما به فرض که اکنون چنین تعاملی که ذاتا" مثبت نیست ،وجود داشته باشد و دو سازمان در هماهنگی با هم کارهایی مثبت یا منفی را به انجام برسانند !! بعد از این دوره و تغییر روسا و مقامات چه !!؟؟ آیا باز هم تعاملی وجود خواهد داشت !!؟؟ بنظر می آید در این بین در تصویب و تنظیم ضوابط از جمله بوجود آمدن دو نهاد موازی ، مشکلات عمیقی وجود دارد که مانع جریان یافتن طبیعی امور ستادی و مدیریتی یک حرفه و صنف ، مانند دامپزشکی میشود .
آیا بهتر نیست یکبار و برای همیشه تکلیف این درهم ریختگی در ضوابط ، حداقل با ادغام دو نهاد موازی ، ولی در یک روند عقلانی یعنی کوچکتر در بزرگتر نه برعکس ( مثل ادغام کشاورزی بزرگتر در جهاد کم سابقه و کوچکتر ) حل و فصل شود ، تا اینهمه تعامل و روابط بیهوده خرج نشود و تکلیف همه در این صنف نه چندان بزرگ معلوم گردد !!؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۲
مفهوم تعامل در اداره کل ما
یعنی چشم پوشی از تخلفات
ناشناس
| Czechia |
۰۱:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۲
نکته جالبی است چشم پوشی از تخلفات !! این هم ناشی از روابط نه چندان سالم است .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۲
0
0
تعامل نظام دامپزشکی و سازمان دامپزشکی؟!!!
تعامل دارن که شیوه نامه را هنوز ابلاغ نکردن.
جباری راد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۲
0
1
"همه استان‌ها باید از الگوهای موفق در مجموعه دامپزشکی کشور استفاده کنند"
در خصوص مدیریت بهداشتی ذبح دام های نذری در ایام محرم، دامپزشکی قزوین تدابیر خاصی به منظور سلامت عزاداران حسینی و پاکیزگی معابر عمومی و مسیر عزاداری ها تجربه کرده است که استان های دیگر می توانند از آن بهره مند شوند.
نظر شما
ادامه