کد خبر: ۵۱۹۵۸
 

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت:‌ در کنار همه اقدامات انجام‌شده درباره بیماری تب کریمه کنگو، پیشگیری از آن نیازمند توجه ویژه مردم، دامداران و سلاخان به هشدارهای دامپزشکی است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، «دکتر مهدی حسینی» درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو اظهار کرد: برخلاف اقدامات پیشگیرانه و فعالیت‌های دامپزشکی درباره این بیماری شاهد شیوع این بیماری هستیم که عمدتاً به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی مصرف‌کنندگان فرآورده‌های خام دامی نسبت به هشدارهای بهداشتی است.

وی افزود: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی قابل انتقال بین انسان و دام است که به دلیل شرایط مرزی و اجتماعی در استان سیستان و بلوچستان شیوع بیشتری داشته و نیازمند اصلاح الگوی مصرف این فرآورده‌ها توسط مردم هستیم.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: این اداره کل همه سعی خود را برای پیشگیری و اطلاع‌رسانی به‌موقع برای جلوگیری از شیوع این بیماری انجام می‌دهد که مهم‌ترین مسئله در این زمینه آموزش همگانی و اطلاع‌رسانی عمومی در کنار سایر اقدامات لازم مانند سمپاشی دام و جایگاه دامی در کانون‌های بیماری، تشکیل کمیته‌های مبارزه با کشتار غیرمجاز دام در شهرستان‌ها، تشکیل اکیپ‌های مشترک بازرسی با دانشگاه علوم پزشکی و جلسات هماهنگی و برنامه‌ریزی مرتبط درباره کنترل بیماری با سایر دستگاه‌های مرتبط است.

حسینی تصریح کرد: در کنار همه اقدامات انجام‌شده درباره بیماری تب کریمه کنگو، پیشگیری از آن نیازمند توجه ویژه مردم، دامداران و سلاخان به هشدارهای دامپزشکی و رعایت نکات ایمنی بیان شده مانند خرید از مراکز عرضه مجاز، ذبح نکردن دام در خارج از کشتارگاه و نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال(۴ درجه سانتی‌گراد) است که در صورت دقت نکردن به این نکات، برخلاف اقدامات و تلاش‌های دامپزشکی و سایر ارگان‌های ذی‌ربط شاهد بروز و شیوع این بیماری خطرناک خواهیم بود.

 

نظر شما
ادامه