کد خبر: ۵۲۵۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
رئیس شورای نظام دامپزشکی استان کرمانشاه:
«دکتر کامیار محمدزاده» افزود: ماده ۱۹ آیین‌نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی تا دو سال گذشته به بهترین شکل ممکن در استان کرمانشاه اجرایی می‌شد، اما اکنون به درستی اجرا نمی‌شود ...

حکیم مهر: رئیس شورای نظام دامپزشکی استان کرمانشاه از دخالت زیاد افراد غیرمجاز در حرفه دامپزشکی انتقاد کرد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «دکتر کامیار محمدزاده» به مناسبت روز دامپزشکی با انتقاد از دخالت زیاد افراد غیرمجاز در حرفه دامپزشکی، گفت: در درمانگاه‌ها و دیگر بخش‌های دامپزشکی استان درگیر معضل دخالت افراد غیرمجاز در حیطه کار دامپزشکی هستیم.

وی ادامه داد: دخالت‌های افراد غیرمجاز علاوه بر اینکه فرصت اشتغال را از دامپزشکان می گیرد، می‌تواند باعث بروز مشکلاتی در حوزه بهداشت و سلامت جامعه هم بشود.

محمدزاده سپس با اشاره آیین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی، افزود: ماده 19 این آیین نامه سبب می‌شود تا دامپزشکان با کارفرما ارتباط مالی مستقیم نداشته باشند که این موضوع زمینه‌ساز اجرای دقیق ضوابط بهداشتی خواهد شد.

رئیس شورای نظام دامپزشکی استان کرمانشاه ادامه داد: این بند از آیین نامه تا دو سال گذشته به بهترین شکل ممکن در استان کرمانشاه اجرایی می‌شد، اما اکنون به درستی اجرا نمی‌شود و عدم اجرای این ماده سبب خواهد شد تا مسئولین فنی بهداشتی دغدغه امنیت شغلی داشته باشند که کم و بیش روی بعد نظارت آنها اثر سوء خواهد گذاشت.

وی در ادامه با اشاره به استخدام کارشناس دامپزشکی در هتل‌ها و مراکز عرضه فرآورده‌های پروتئینی دربرخی استانهای کشور، گفت: حضور کارشناسان دامپزشکی در چنین واحدهایی می تواند علاوه بر اشتغالزایی برای کارشناسان دامپزشکی، زمینه‌ساز تضمین سلامت جامعه باشد که متاسفانه تاکنون این کار در استان کرمانشاه شروع نشده است.

محمدزاده سپس اشاره ای هم به آمار اعضای شورای نظام دامپزشکی استان داشت و افزود: در حال حاضر بالغ بر هزار نفر در عضویت شورای دامپزشکی استان هستند که از این تعداد حدود 400 نفر اعضای فعال هستند.

رئیس شورای نظام دامپزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه دامپزشکان در بخش های مختلفی مثل درمانگاه‌های دامپزشکی، داروخانه‌های دامپزشکی، کشتارگاه‌ها، کارخانه‌های خوراک دام و طیور و... مشغول بکار هستند، گفت: موضوع بیکاری در بین دامپزشکان نیز به دلیل افزایش پذیرش دانشگاه‌ها و نهایتا حجم بالای فارغ التحصیلان دامپزشکی به چشم می‌خورد.

محمدزاده در ادامه با بیان اینکه در کشور سالانه بین 400 تا 500 نفر دکتر دامپزشک نیاز است، گفت: در حال حاضر خروجی دانشگاه‌ها پنج برابر این میزان است که در این شرایط توصیه می‌شود افراد برای تحصیل در رشته دامپزشکی تجدید نظر کنند.

 
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مجید
|
United States of America
|
۰۳:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۵
0
6
پنج برابر دکتر عزیز ؟بد نیست بدانید امسال به میمنت خدمات دانشگاه آزاد و شبانه حدود ۵۰۰۰ نفر پذیرش دانشجو داشتیم که میشود ده برابر سقف مورد نیاز کل کشور در همان استان شما چند برابر نیاز استان مدرک چاپ میشود . بد نیست بدانید از نظر تعداد دانشکده ایران رتبه اول را در کل دنیا دارد ! و هر استان ما به اندازه یک کشور اروپائی دامپزشک بیرون میدهد . کافی است شما یک آگهی کار بدهید روزی ۲۰ نفر (در شهر های کوچک نه پایتخت ) دکتر بیکار با شما تماس میگیرند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۶
0
0
در همین شهر کرمانشاه طرف هر غلطی دلش میخواد می‌کنه در حالی که حتی فوق دیپلم دامپزشکی هم نیست، اما همین نظام دامپزشکی استان که از دخالت افراد غیر مجاز مینالد در حالی که کاملاً بر موضوع اشراف دارند نه تنها هیچ کاری برای جلوگیری از اقدامات وی نمی‌کنند بلکه با یک توجیه مریخی مبنی بر این که "وی چون دامپزشک نیست ما کاری نمی‌توانیم انجام دهیم" مسئولیت را از شانه‌ی خود بر می‌دارد!
نظر شما
ادامه