کد خبر: ۵۲۸۲۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

با کاهش قیمت گوشت قرمز گرم در بازار، تب و تاب عرضه گوشت‌های منجمد فروکش کرده و دیگر خبری از صف‌های طولانی و ازدحام مردم برای خرید گوشت منجمد نیست.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، این روزها با وجود اینکه متقاضی گوشت منجمد در بازار کم شده، اما عرضه آن همچنان انجام می‌شود و گاهی در یخچال فروشگاه‌های بزرگ می‌ماند.

این امر باعث شده برخی برخی افراد سودجو این گوشت‌های منجمد را خریداری کرده و با توجه به تفاوت قیمت 20 تا 30 هزار تومانی، آن را بجای گوشت گرم در رستورانها و یا تهیه فرآورده‌های گوشتی مورد استفاده قرار دهند.

حتی عنوان می شود در برخی موارد برخی قصابی‌های متخلف نیز سراغ این کار می‌روند و گوشت یخی آب شده را به جای گوشت گرم عرضه می‌کنند و یا آن را چرخ کرده و به عنوان گوشت چرخ شده به مصرف کننده می‌فروشند.

«حسن آمویی» رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه با بیان اینکه قصابی‌های معتبر به هیچ عنوان چنین تخلفی را انجام نمی‌دهند، گفت: در هر صنفی افراد متخلف وجود دارد و ممکن است عده‌ای متخلف در لباس قصاب اقدام به عرضه گوشت یخی به جای گوشت گرم کنند.

آمویی اظهار کرد: نمی‌توان گفت در قصابی‌ها هیچ تخلفی رخ نمی‌دهد زیرا ما به تعداد همه قصابی‌های شهر نیروی بازرس نداریم که آنها را رصد کنیم و ممکن است در این بین تخلفاتی هم صورت گیرد. البته وجود تخلف صرفا محدود به صنف قصابی‌ها نمی‌شود و ممکن است در هر صنف دیگری هم رخ دهد.

وی با بیان اینکه خود مردم باید آگاه باشند و گوشت را از مراکز مجاز و معتبر بخرند، ادامه داد: در شرایطی که قیمت هر کیلوگرم گوشت چرخ شده روی تابلوی قصابی 80 هزار تومان است مردم باید بدانند گوشت کیلویی 50 یا 60 هزار تومان حتما ایرادی دارد که تا این اندازه ارزان فروخته می‌شود.

رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه تاکید کرد:  چرخ کردن گوشت باید در حضور مشتری صورت بگیرد، آن هم در شرایطی که چرخ گوشت کمترین فاصله را با مشتری داشته باشد و مشتری بتواند روند چرخ شدن را ببیند.

آمویی با بیان اینکه در برخی موارد رکود بازار هم می‌تواند زمینه‌ای برای تخلفات بیشتر باشد، گفت: کشتار دام به دلیل کاهش مصرف بسیار پایین آمده و فروش و صرفه اقتصادی برای قصابی‌ها کم شده است.

وی افزود: در گذشته یک قصابی گاهی روزانه یک یا دو گوساله به فروش می‌رساند، اما اکنون این میزان به هفته‌ای دو گوساله رسیده است.

 
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۵
0
0
اتفاقا به مورد خیلی خوبی اشاره شده گوشتهای بشقابی که حالت مرطوب دارند خون اب دارند رنگ چربی صورتی هست برزیلی دیفراستی هستند شما با این مشخصات گوشتی بشقابی گوساله را نگاه کنید بینید بیش از 80 درصد به لطف بعضی از دوستان دیفراستی هست
نظر شما
ادامه