کد خبر: ۵۲۸۳۲
تعداد نظرات: ۴ نظر

برای اولین بار در ایستگاه تحقیقاتی خلعت پوشان دانشگاه تبریز، پرورش بوقلمون به صورت کاملا ارگانیک انجام شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، «دکتر فرزین شهبازی»، عضو هیات علمی و معاون اداری و مالی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: با توجه به پتانسیل بالای اراضی ایستگاه خلعت پوشان در راستای تولید محصولات زراعی، باغی و دامی، در صورت حمایت امکان توسعه و بهرهبرداری بیشتر وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه تحقیقات زیادی در مورد فواید گوشت بوقلمون در تغذیه انسان انجام شده و از آن به عنوان یکی ازسالم‌ترین گوشت‌های مورد مصرف انسان یاد شده است، بیان کرد: حدود 65 درصد گوشت بوقلمون، سفید و 35 درصد آن قرمز است.

وی خاطرنشان کرد: گوشت پخته بوقلمون دارای پروتئین نسبتا خوبی است؛ به‌طوری ‌که هر 100 گرم آن 23 الی 26 درصد پروتئین داشته و فسفر گوشت بوقلمون نیز نسبت به بیشتر حیوانات اهلی بالاتر است.

شهبازی متذکر شد: گوشت بوقلمون نسبت به گوشت سایر حیوانات اهلی، حاوی مقدار بیشتری از ویتامین‌های گروه B و مقدار کلسترول گوشت بوقلمون نسبت به بیشتر حیوانات اهلی پایین‌تر و نسبت اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه به اسیدهای چرب اشباع نیز تا حدودی بالاتر از سایرحیوانات اهلی بوده و گوشت بوقلمون حاوی مقدار نسبتا بالایی از مواد معدنی روی، آهن، سلنیوم و اسید آمینه مهم تریپتوفان است.

 

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۵
0
0
ارگاتیک ؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۵
0
0
خوراک ارگانیک از کجا تهیه فرموده اید؟ تغذیه ارگانیک دارند تا گوشت ارگانیک بدهند؟
دکتر علیزاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۶
0
0
حرف .......... نزنید!
ذرت آلوده به‌ افلاتوکسین
سویا آلوده به‌ افلاتوکسین
کنسانتره و مکمل تاريخ مصرف گذشته
نتيجه اش می‌ شود
تولید بوقلمون ارگانیک!!!
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۸
0
0
سر کار گذاشتن ملت رو
نظر شما
ادامه