کد خبر: ۵۳۵۷۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
 

طبق گفته دانشگاهی در استان جیانگ سو در شرق چین، دانشمندان ۵ گرم گوشت از سلول‌های بنیادی ماهیچه‌ای حیوانات تولید کرده‌اند .

به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، دانشگاه کشاورزی نانجینگ روز پنجشنبه اعلام کرد این تیم به سرپرستی ژو Guanghong پس از کشت سلول‌های بنیادی عضله حیوان به مدت 20 روز، گوشت قابل برداشت بود.

طبق اعلام انجمن علوم کشاورزی چین که ارزیابی این فناوری را انجام داد، این نخستین گوشت است که از سلولهای بنیادی ماهیچه‌ای در چین تهیه شده است.

اخبار منتشر شده نشان می‌دهد، این کشور آسیا در تلاش است تا سهم خود را علم و فناوری افزایش دهد منجر به تحول‌های بنیادی در جهان شود.

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۲
0
0
سلام
این خبر قدیمیه
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۲
0
0
قطعا با پیشرفت علم انسان خواهد توانست گوشت مصرفی خود را در آزمایشگاه رشد بدهد و دیگر نیازی به صنعت دامپروری و کشتار سالانه میلیاردها حیوان و مشکلات دیگر ناشی از دامپروری از جمله گرمایش زمین نخواهد بود
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه