کد خبر: ۵۴۲۶۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

مدیرکل استاندارد لرستان گفت: برای اولین بار در استان امکان آزمون بافت‌شناسی در فرآورده‌های گوشتی فراهم شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «مرضیه قنبریان» امروز در جمع خبرنگاران، از افزایش دامنه آزمایشگاه تائید صلاحیت شده غذایی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد در زمینه بافت‌شناسی فرآورده‌های گوشتی خبر داد.

وی تصریح کرد: آزمون بافت‌شناسی برای جستجوی بافت‌های غیرمجاز حیوانی در فرآورده‌های گوشتی شامل سوسیس، کالباس، همبرگر، ژامبون و ...، بر اساس استاندارد ملی ایران به شماره ۶۱۰۳ انجام می‌شود.

مدیرکل استاندارد لرستان خاطرنشان کرد: جهت شناسایی بافتهای غیرمجاز خوراکی مانند احشاء، کبد، ریه، طحال، پوست و سنگدان مرغ و همچنین بافت‌های غضروفی، رگ و پی، چربی‌های صفاقی و گوشت سر و صورت دام در این فرآورده‌ها، آزمون بافت‌شناسی کاربرد دارد.

گفتنی است، به دلیل حساسیت موضوع و در راستای سلامت مردم، سازمان ملی استاندارد ایران آزمایش بافت‌شناسی را اجباری اعلام کرده است.

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دکتر دقیقیان
|
United States of America
|
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۷
0
0
با سلام این موضوع پایان نامه بنده بود و اگر اشتباه نکنم بعنوان اولین تحقیق و مقاله ای چاپ شد که در این زمینه در کشور به دو روش بافت شناسی و شیمیایی در سطح شهر تبریز انجام گرفت. متٲسفانه باید عرض کنم نمونه های مثبت قابل تٲمل بود.
نظر شما
ادامه