کد خبر: ۵۴۴۵۰
تعداد نظرات: ۳ نظر
 
 

کارگاه آموزشی «اصول بهداشت و بازرسی گوشت پس از کشتار»

مدرس: دکتر حسن اختیارزاده

زمان: پنجشنبه 26 دی ماه ساعت 8:30 صبح

مکان: سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان البرز

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32772515 دفتر نظام دامپزشکی استان البرز تماس حاصل فرمایید.

 

انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۵
0
2
این کارگاهها چه فایده ای دارد وقتی مستقیما از صاحب کشتارگاه پول دریافت می کنیم.تورو خدا به دادمان برسید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۵
0
1
ممنون که بلاخره بجز دام کوچک به بهداشت مواد غذایی هم توجه کردید
حتما شرکت میکنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۵
0
1
کلاس haccp هم بزارید واقعا لازمه
نظر شما
ادامه