کد خبر: ۵۴۷۳۶

در سال‌های اخیر برنامه‌ریزی برای تولید گوشت آزمایشگاهی و گیاهی افزایش یافته و یک شرکت تجاری فروش گسترده همبرگر دارای گوشت گیاهی را آغاز کرده است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، شرکت ایمپاسیبل فود از فروش همبرگر با گوشت آزمایشگاهی تهیه شده از سلول‌های بنیادی خوک در کالیفرنیا خبر داده است.

این شرکت امیدوار است مصرف گوشت‌های گیاهی به کاهش گرمایش کره زمین و حفاظت بهتر از محیط زیست منجر شود. Impossible Burger که یک شرکت نوپاست از قرارداد خود با شرکت‌هایی مانند برگر‌کینگ برای فروش گوشت گیاهی در رستوران‌های مختلف آمریکا خبر داده است.

برای تولید گوشت گیاهی از مولکولی به نام heme استفاده می‌شود که در تمامی موجودات زنده وجود دارد و تعداد آن در عضلات حیوانات بسیار زیاد است. از این طریق می‌توان انواع دی ان ای را برای تولید گوشت گیاهی تهیه کرد و آنها را با مواد مختلف دارای ارزش غذایی زیاد مخلوط کرد.

منبع: نیواطلس

 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه