کد خبر: ۵۵۸۵۱

نخستین مسابقه بین المللی عکس کار ایران که توسط مرکز کار ایران برگزار می شود، فراخوان داد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی مرکز کار ایران، نخستین دورۀ این جشنواره همزمان با برپایی سومین نمایشگاه بین المللی کار ایران (ایران جابکس) از ۱ تا ۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ توسط مرکز کار ایران برگزار می‌شود و از کلیه عکاسان حرفه‌ای، آماتور و علاقمندان به عکاسی دعوت می‌شود تا ۱۵ فروردین ماه ۱۳۹۹ آثار خود را به دبیرخانه مسابقه ارسال نمایند.

«مرکز کار ایران» بعنوان مرجع تخصصی ایجاد بسترهای کار و شغل، امیدوار است عکس‌هایی به دبیرخانه مسابقه برسد که ضمن پرداختن به کار به عنوان موضوع مهم اجتماعی؛ بیانگر کوشش عکاسان در نمایش واقعیت‌ها و آگاهی بخشی به جامعه در ارتباط با هدف این مسابقه باشد.

تاکید بر ارج نهادن به کار و مشاغل مختلف برای رونق اقتصادی و زندگی بهتر و در این میان شغل‌های تخصصی، مهارتی و حرفه‌ای و نیز کسب و کارهای نوین از اولویت‌های این مسابقه است و مشاغل پنهان و کارهای کاذب و غیر مولد مانند دستفروشی، کارهای خیابانی و مشغولیت‌های تفریحی و شخصی مد نظر دبیرخانه مسابقه نیست.

این مسابقه در سه بخش برگزار می‌شود:

۱- تک عکس

نگاه برگزار کننده در این بخش واقع گرایانه بوده و هر گونه دخل و تصرف که منجر به تغییر در واقعیت عکس شود، پذیرفته نخواهد بود. هر شرکت کننده در این بخش می‌تواند با رعایت مقررات، حداکثر ۷ اثر ارسال نماید.

۲- مجموعه عکس

تعریف: مجموعه عکس از نگاه برگزار کننده به آثاری اطلاق می‌شود که حاوی اندیشه و تفکر منسجم عکاس برای بیان ایده خود در قالب چند عکس مرتبط به هم باشد. ایده پردازی در این بخش اهمیت ویژه دارد. در این بخش استفاده از هرگونه تکنیکی برای رسیدن به هدف آزاد می‌باشد. ارائه بیانیه (statement) مشتمل بر حداکثر یکصد کلمه برای مجموعه عکس الزامی است. شرکت کنندگان در این بخش صرفاً یک مجموعه مشتمل بر ۴ الی ۷ عکس را می‌توانند ارسال کنند.

۳- بخش جنبی: نه به کار کودک

این بخش با هدف نشان دادن آثار و عواقب اجتماعی زیانبار کار کودکان که به کارهای کاذب و غیر مولد مشغولند، به این موضوع اختصاص یافته است. شرکت کنندگان در این بخش می‌توانند حداکثر ۳ اثر تک عکس از کار کودکان را ارسال نمایند. توجه شود که در این بخش مجموعه پذیرفته نخواهد شد.

محورهای نخستین مسابقه عکس کار ایران نیز به شرح ذیل است:

۱. آموزشی، فرهنگی و هنری (شامل کلیه مشاغل آموزشی، تدریس، تولید ادبی و هنری ، روابط عمومی، تبلیغات، مطبوعات و رسانه‌ها و …)

۲. اداری و مالی (شامل کلیه مشاغل حسابداری، حسابرسی، اداری، مالی، بیمه، بانکداری، بورس، آمار اقتصادی و …)

۳. اجتماعی (شامل کلیه مشاغل پژوهش‌های میدانی روان شناسی، جامعه شناسی، علوم سیاسی، روابط بین الملل، تحلیلگری و آمار اجتماعی، مشاوره و علوم تربیتی و …)

۴. بهداشتی و درمانی (شامل کلیه مشاغل پزشکی، دندان پزشکی، پیراپزشکی، پرستاری، مامایی، داروسازی، کاربری سیستم‌های جدید در درمان و بهداشت و تولید داروها و واکسن‌ها و …)

۵. خدمات (فروشندگی و بازرگانی و توزیع کالا و خدمات و ورزش و توریسم و سرگرمی و تغذیه و ساخت و ساز بنا و حرفه‌های اصلاح و تعمیر و …)

۶. کشاورزی و محیط زیست (شامل مشاغل کشت و داشت و برداشت محصول و پژوهش‌های مربوط به هر مرحله، پرورش انواع جانوران سودمند و مطالعات وابسته، دامپزشکی، گیاه شناسی، مطالعات جنگل و آب و هوا، بیابان زدایی و …)

۷. فنی و مهندسی (شامل کلیه مشاغل سخت افزار و نرم افزار صنعت و تکنولوژی، اختراع و تولید صنعتی، کارگری صنعت، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها و …)

۸. فرآوری داده‌ها (شامل کلیه مشاغل مربوط به اطلاع رسانی، کتابداری، تولید نرم افزارهای اطلاعاتی، گسترش اطلاعات، شبکه اینترنت، انتقال و تلفیق اطلاعات، ارزیابی داده‌ها، حفاظت داده‌ها و ….)

از جمله جوایز برگزیدگان این مسابقه بدین شرح است:

بخش تک عکس

پنج برگزیده: تندیس مسابقه، دیپلم افتخار و مبلغ ۵۰ میلیون ریال جایزه نقدی

برگزیدگان خارجی ۳۵۰ دلار

بخش مجموعه عکس

یک برگزیده: تندیس مسابقه، دیپلم افتخار و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی

برگزیدگان خارجی ۷۰۰ دلار

بخش جنبی: نه به کار کودک

یک برگزیده: تندیس مسابقه، دیپلم افتخار و مبلغ ۵۰ میلیون ریال جایزه نقدی

برگزیده خارجی ۳۵۰ دلار

از جمله مهم‌ترین مقررات شرکت در نخستین مسابقه عکس کار ایران، بدین شرح است:

۱. شرکت در این مسابقه برای همه آزاد و رایگان است.

۲. هیچ عکسی در بیش از یک بخش پذیرفته نمی‌شود. ارسال آثار یکسان برای بخش‌های مختلف باعث حذف شرکت کننده از تمامی بخش‌های مسابقه خواهد شد.

۳. هر گونه قاب، واتر مارک، علامت و یا ذکر نام بر روی عکس‌های ارسالی باعث حذف عکس خواهد شد.

۴. آثار می‌توانند با هر وسیله‌ای اعم از دوربین و یا موبایل تهیه شده باشند. اما الزاماً می‌بایست قابلیت چاپ در سایز بزرگ را داشته باشد.

۵. شرکت کنندگان در تمامی بخش‌ها می‌بایست ضلع بزرگ آثارشان بیشتر از ۳۰۰۰ پیکسل باشد. کیفیت عکس‌ها را به صورتی انتخاب کنید که حجم هر عکس بیشتر از ۳MB باشد. عکس‌ها باید با فرمت jpg و مود RGB در سایت بارگذاری نمایند. بار دیگر توجه شرکت کنندگان را به این موضوع جلب می‌نماید که استیتمنت (حداکثر یکصد کلمه) برای بخش مجموعه عکس الزامی است.

۶. برگزار کننده مجاز است از آثار ارسالی برای چاپ در کاتالوگ، اطلاع رسانی و اقلام تبلیغاتی در ارتباط با این مسابقه با ذکر نام عکاس استفاده کند.

۷. به کلیه پذیرفته شدگان گواهی شرکت در مسابقه از سوی دبیرخانه اهداء می‌شود.

۸. به هر اثر راه یافته به نمایشگاه در بخش تک عکس و جنبی مبلغ یک میلیون ریال و در بخش مجموعه سه میلیون ریال به همراه گواهی شرکت از سوی دبیرخانه اهدا خواهد شد.

هنرمندان برای اطلاع دقیق از قوانین شرکت، ثبت‌نام و ارسال عکس می‌توانند به پایگاه اینترنتی مسابقه به نشانی www.jobcenter.ir/festival مراجعه نمایند. همچنین جهت هر گونه سوال و مشکل احتمالی می‌توانند با شماره تلفن‌های ۸۸۶۴۲۱۵۹ و۸۸۶۵۱۴۸۶ در ارتباط باشند.

بر پایه تقویم این رویداد؛ آخرین مهلت ارسال آثار، ۱۵ فروردین ماه ۱۳۹۹ است و بنا بر اعلام دبیرخانه، به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد. انتخاب و داوری عکس‌ها، ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ برگزار می‌شود و مراسم اختتامیه و اهدای جوایز، ۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ اعلام شده است.

عیسی منصوری، محمود شالویی، سعید سمیعی، سیدحسن سلطانی، محمد اکبرنیا، افشین شاهرودی، رامین اسدی و محمد حمزه‌ای از اعضای شورای سیاست گذاری نخستین مسابقه بین المللی عکس کار ایران هستند. همچنین، سعید سمیعی و محمد حمزه‌ای از اعضای شورای سیاستگذاری، سمت رئیس و دبیری نخستین مسابقه بین المللی عکس کار ایران را بر عهده دارند.

 
نظر شما
ادامه