کد خبر: ۵۶۳۹۷
 
 

کارگاهی در کشور اندونزی با استفاده از پوست پای مرغ های کشتار شده، کفش تهیه می‌کند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از رادیو صنعت طیور ایران، «نورمن فاریکا رامدانی» جوان کارآفرین ۲۵ ساله در شهر باندونگ این کشور، به پیشنهاد پدرش کسب و کاری را تا سال ۲۰۱۷ میلادی راه اندازی کرده که به نظر می رسد تا با استقبال عمومی مواجه شده است.

این جوان اندونزیایی بر این باور است که بهره گیری از پوست پای مرغ در تولید کفش می تواند به ایجاد سیستم هایی پایدار در محیط زیست منجر گردد.

در واقع این هنرمند اندونزیایی پای مرغ را به عنوان ضایعات از شرکت های بزرگ تولید کننده فست فود در این کشور دریافت می کند.

وی بر این باور است که ظرافت های موجود بر روی پوست پای مرغ، به ایجاد بافت و الگویی مشابه با پوست مار یا تمساح منجر می گردد.

لازم به ذکر است که روند تهیه یک عدد کفش با استفاده از این پوست به ۴۵ عدد پای مرغ نیاز داشته و ده روز به طول می انجامد. کفش های تهیه شده نیز ۳۵ تا ۱۴۰ دلار قیمت دارد.

کارشناسان بر این باورند که زباله های مواد غذایی تا سال ۲۰۳۰ میلادی تا یک سوم میزان فعلی افزایش یابد و به بیش از ۲ میلیارد تن برسد.
 
نظر شما
ادامه