مدیر کل دامپزشکی استان یزد با توجه به شیوع بیماری کرونا و سرعت انتشار این بیماری گفت: به هر میزان گوشت و سایر فراورده های خام دامی کمتر در معرض تماس با دست و سایر وسایل و ادوات موجود در مراکز عرضه قرار گیرد، سطح آلودگی آن پایینتر خواهد بود لذا به خاطر حفظ سلامت شهروندان و خانوادهشان توصیه میشود تقاضای چرخ کردن گوشت به فروشنده ندهند و سعی کنند در شرایط حساس فعلی گوشت را در منزل پس از شستوشوی کامل چرخ کنند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «دکتر علی اکبر حدادزاده» ضمن اشاره به مشترک نبودن بیماری کرونا بین انسان و دام، تصریح کرد: تمام فراورده های خام دامی از جمله گوشت سفید، قرمز و تخم مرغ عاری از این بیماری است، ضمن این که تمام مراکز تولید از جمله کشتارگاهها و واحدهای بسته بندی تحت نظارت کامل مسئولین فنی بهداشتی است که علاوه بر کنترل سلامت محصول، سلامت کارکنان این واحدها نیز به طور روزانه رصد میشود تا امکان انتقال آلودگی فراورده های تولیدی به عوامل بیماری زا به صفر برسد.
این مسئول با تاکید بر آن که مراکز مجاز تحت نظر دامپزشکی بهترین مکان جهت تهیه فراوردههای خام دامی است، به شهروندان توصیه کرد: برای تهیه محصولات مورد نیاز خود به این مراکز مراجعه و ترجیحا محصولات بسته بندی شده را تهیه کنند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دامپزشکی یزد، حدادزاده در پایان با اشاره با تأثیر طبخ کامل فراورده های خام دامی در از بین بردن عوامل بیماری زای احتمالی موجود در گوشت، گفت: شهروندان به منظور حفظ سلامت خود باید از مصرف محصولات نیم پز و خام صرف نظر کنند.
خام ک نمیخوریم
بخواد منتقل بشه تو کشتارگاه ها و زیر دست قصاب و ... میشه گیرش فقط تو چرخ گوشته...شما کارکنان کشتارگاه ها رو چه میکنید؟
نترسید اصلا پخته میشه و دمای بالای ۶۰ چه یکی چه بیلیون تا از بین میره...
اینم مثل آنفلوآنزاست دیگه...باید برسه ب دمای پخت مناسب