کد خبر: ۵۷۰۸۲

کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» با تألیف دانشیار گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین -پیشوا منتشر شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از آنا، کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» توسط چاپ انتشارات جهاد دانشگاهی و تألیف «سارا موحد» دانشیار گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین -پیشوا منتشر شد.

این کتاب مشتمل بر ۲۰ فصل بوده که در آن به تفصیل به تکنولوژی گوشت، تکنولوژی انواع فرآورده‌های گوشتی سوسیس، کالباس و تکنولوژی شیلات پرداخته است.

کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» به‌عنوان منبع درسی و تحقیقی می‌تواند مورد استفاده دانشجویان مهندسی صنایع غذایی، فناوری موادغذایی، زیست فناوری موادغذایی، شیمی موادغذایی، علوم تغذیه، کنترل کیفیت، امنیت غذایی، علوم دامی، دامپزشکی و کارشناسان کارخانجات مواد غذایی قرار گیرد. در این کتاب بیش از ۳۵ رفرنس مرتبط، متعلق به مقالات و پژوهش‌های مؤلف است.

 

نظر شما
ادامه