کد خبر: ۵۷۱۹۸
تعداد نظرات: ۴۰ نظر
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با حکیم مهر:
«دکتر امیرحسین بهداد» افزود: من معتقدم که حکیم مهر آبرویی برای خانواده بزرگ دامپزشکی، بخش خصوصی و دولتی است ...
 
 

حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: آذربایجان شرقی یکی از استان‌های کشور است که در چند سال اخیر شاهد ارتباط و تعامل مناسبی میان اداره کل و شورای نظام دامپزشکی آن بوده‌ایم. این مساله را نمی‌توان کتمان کرد که بخش زیادی از این تعامل، مدیون دیدگاه مثبت مدیر کل دامپزشکی این استان نسبت به بخش خصوصی است.

 «دکتر امیرحسین بهداد» معتقد است که اگر خود را به‌عنوان یک دامپزشک باور داشته باشیم، هیچ فرقی بین تشکیلات اداری و خصوصی قائل نخواهیم شد و این مرزبندی‌ها صرفا امری قراردادی هستند.

از نظر او مهمترین مشکل خانواده دامپزشکی، پایین بودن حقوق و حق‌الزحمه دامپزشکان و نیز بحث اشتغال آنان است. وی ریشه مشکل اشتغال دامپزشکان را، حجم بالای فارغ‌التحصیلان رشته دامپزشکی و ظرفیت بالای ورودی دانشگاه‌ها در این رشته می‌داند.

در واقع می‌توان گفت که کسب موفقیت‌های پی در پی اداره کل دامپزشکی استان چه در سطح کشور و در بین ادارات کل دامپزشکی سراسر کشور و چه در سطح استان، به عنوان دستگاه برتر در بین ادارات، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی، ناشی از همین دیدگاه و استفاده حداکثری از توان و ظرفیت همه دامپزشکان بخش خصوصی و دولتی است.

دکتر بهداد در بدو انتصاب به‌عنوان مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی، جوان‌ترین مدیر‌کل دامپزشکی کشور بود و اکنون پس از حدود ۶ سال مدیریت، به‌عنوان یکی از جوان‌ترین و موفق‌ترین مدیران کل کشور مطرح است. کمااینکه وی موفق شده رتبه اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی را در بین ادارات کل دامپزشکی کشور از عدد ۱۵ در سال ۱۳۹۳ به رتبه یک کشوری ارتقا دهد.

حکیم مهر: آقای دکتر، عملکرد حضرتعالی در طول قریب به ۶ سال مدیریت‌تان به‌عنوان مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی، حکایت از تعامل مثبت شما با دامپزشکی بخش خصوصی و علی‌الخصوص نظام دامپزشکی استان دارد. به طور کلی ارزیابی شما از ارتباط با بخش خصوصی چیست؟

ما ابتدا به ساکن اگر خود را به‌عنوان یک دامپزشک باور داشته باشیم، هیچ فرقی بین بخش دولتی و خصوصی قائل نخواهیم شد. این مرزبندی‌ها قراردادی هستند. مثلا من امروز در یک سمت میز قرار گرفته‌ام و یک فرد دامپزشک بخش خصوصی سمت دیگر میز و یا برعکس. در حالی که کار اساسی را آن افرادی انجام می‌دهند که در حوزه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها و یا در بخش درمان کار می‌کنند و در حقیقت بخش اعظمی از خدمت‌رسانی توسط همین دامپزشکان بخش خصوصی انجام می‌شود. خانواده دامپزشکی اعم از دولتی و خصوصی در حوزه مبارزه با بیماری‌های دام، طیور و آبزیان بزرگترین ستون‌های بهداشتی کشور و مکمل همدیگر هستند، یعنی هر کس بین بخش دولتی و خصوصی جدایی حس کند، دیدگاه درستی از دامپزشکی نداشته است و هرگونه مرزبندی و تفاوت قائل شدن بین دامپزشکان بخش دولتی و خصوصی اقدامی ناشایست است. ما حدود 6 سال در دانشگاه با هم و کنار هم بودیم، امروز یک نفر در اداره، دیگری در بخش خصوصی و شخص دیگر به عنوان کلینیسین در درمانگاه و دیگری در داروخانه و... مشغول به فعالیت است و هیچ فرقی میان دامپزشکان نیست که من بخواهم برای آنها یک مرزبندی قائل شوم.

حکیم مهر: از نحوه فعالیت دوستان خود در بخش خصوصی و نظام دامپزشکی چطور باخبر می‌شوید؟ آیا جلسات مشترکی با  شورای نظام استان برگزار می‌کنید؟

صد درصد. ما اولین یکشنبه هر ماه یک جلسه الزامی داریم و بنده تقریباً در تمام جلسات شورای نظام دامپزشکی استان حضور داشتم. این جلسات ماهیانه، یکی از  جلساتی است که بنده حضور در آن را برای خود واجب می دانم و می‌توان گفت جلسه‌ای نبوده که در آن حضور نداشته باشم. این جلسات بسیار کاربردی بوده و در آن چندین ساعت در مورد موضوعات مختلف بحث و بررسی می‌کنیم. گاهی هم موضوعات مهمی وجود دارد که نیاز هست جلسات فوق العاده خارج از برنامه‌ برای آنها داشته باشیم. لذا به طور کلی این جلسات یک ارتباط بسیار خوب، نزدیک و تنگاتنگ بین بنده حقیر، معاونین و تمام پرسنل اداره کل دامپزشکی استان با اعضای شورای نظام دامپزشکی برقرار کرده و می توانم با قاطعیت عرض کنم که هیچ مشکلی در رابطه و تعامل فی ما بین شورای نظام دامپزشکی و اداره کل دامپزشکی استان وجود ندارد.

حکیم مهر:‌ با وجود این ارتباط تنگاتنگ، مهمترین مشکل بخش خصوصی دامپزشکی را چه می‌دانید؟

مهمترین مشکل خانواده دامپزشکی بحث اشتغال و پایین بودن حق و حقوق آنهاست. سوال اینجاست که واقعا چرا باید در این حوزه، تا این اندازه مشکل داشته باشیم؟ از نظر بنده ریشه مشکل اشتغال دامپزشکان این است که ورودی رشته دامپزشکی در دانشگاه‌ها زیاد است. در واقع در دانشگاه‌ها خیلی بیش از نیاز کشور، دامپزشک تربیت می‌کنیم و این نه به صلاح دامپزشکی است و نه به صلاح دامپزشکان. این معضل متاسفانه در خصوص دانشگاه آزاد وخیم‌تر است. احساس بنده در جایگاه حقیقی خودم و به عنوان یک دامپزشک این است که دانشگاه آزاد صرفا از بعد اقتصادی و با در نظر گرفتن منافع مادی خود به دانشجویان دامپزشکی نگاه می‌کند، نه اینکه بخواهد مشکلی را از بار علمی مملکت حل کند.

در حال حاضر این همه خروجی فارغ‌التحصیل دامپزشک داریم که باید مشکل اشتغال آنها حل شود. مگر دولت چند نفر از اینها را می‌تواند استخدام کند؟ تعداد استخدامی‌هایی که توسط سازمان دامپزشکی انجام می‌شود، حتی قطره‌ای از دریا هم نمی‌شود. لذا خروجی و تربیت‌شدگان رشته دامپزشکی خیلی بیشتر از حد نیاز است و حتما باید در سطح سازمان دامپزشکی کشور، سازمان نظام دامپزشکی کشور، وزارتخانه‌های ذی‌ربط و دانشگاه‌های مرتبط در حوزه وزارت علوم رایزنی‌هایی انجام شود.

سوال اینجاست که وزارت بهداشت چطور موفق شده است که ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی را به شکل محدود حفظ کند؟ در حالی که اقداماتی که دامپزشکان در حوزه بهداشت و سلامت جامعه و کنترل بیماری‌ها و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام انجام می‌دهند، کمتر از پزشکان نیست. من این را عملا لمس کرده ام. امروز شاهدیم بحران کرونا تمام دنیا را فلج کرده و این صرفا یک بیماری است که Mortality آن بین 1 تا 3 درصد است در حالیکه میزان کشندگی یا Mortality بیماری آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان در جوامع انسانی بیش از 70 درصد است. تصور کنید اگر خدای نکرده آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، سد حیوانی را رد کرده و به جوامع انسانی منتقل شود، با این سطح مورتالیتی، چه فجایع انسانی می‌تواند رخ دهد. لذا دامپزشکی است که از این اتفاق که می تواند زندگی بشر را با مخاطره جدی مواجه کند، جلوگیری کرده است. دامپزشکی در بهداشت و سلامت جامعه نقش اساسی ایفا می‌کند. همه مردم کشور و همه مسئولین باید متوجه این مساله باشند و به این باور برسند. این وظیفه بنده، شما و مسئولین ذی ربط است که این باور و پیام را به مسئولین ارشد برسانیم تا آنها خود را موظف به حمایت از دامپزشکی بدانند.

مقام معظم رهبری طی دیدار با دامپزشکان، خطاب به آنان فرمودند که «یکی از کارهایی که شما باید بکنید این است که سازمان خودتان را معرفی کنید و تاثیراتش را در زندگی مردم نشان دهید». این یعنی ما باید تلاش کنیم که سازمان دامپزشکی را به همه بشناسانیم. این امر، هم یک تکلیف اداری است و هم یک وظیفه شرعی است که من به‌عنوان مدیرکل دامپزشکی یک استان و سایر افرادی که در حوزه دامپزشکی مسئولیت دارند، سازمان دامپزشکی و خانواده بزرگ دامپزشکی را در کشور بشناسانند و خدمات آن را معرفی کنند. اگر ما به این مهم عمل کنیم، از نظر من خیلی از مشکلات دامپزشکی حل خواهد شد. اما اگر در این مسائل قصور کنیم، مشکلات پی‌در پی به دنبال هم خواهد آمد. در غیر اینصورت ما باید به صورت موردی هر یک از مشکلات را حل کنیم که این کار سختی است.

پس به طور کلی بنده مهمترین مشکل دامپزشکان و خانواده دامپزشکی را بحث اشتغال و ریشه آن را حجم انبوه دامپزشکان فارغ‌التحصیل که جایی برای اشتغال آنها نیست و نیز حق الزحمه و حقوق پایین و غیر مکفی آنها می‌دانم.

حکیم مهر: مهمترین اقدامات اداره کل استان آذربایجان شرقی در سالی که گذشت، چه بود؟

همانطور که مستحضر هستید اداره کل دامپزشکی استان در چند سال اخیر موفق شده است در ارزیابی های عملکرد دستگاه های اجرایی در جشنواره شهید رجائی به عنوان دستگاه برتر طی چندین سال پیاپی انتخاب شود و نیز در کشور در بین ادارات کل دامپزشکی سراسر کشوربا نمره اول رتبه نخست را کسب کند.

یکی از مهمترین اقدامات ما در حوزه کنترل بیماری‌ها و کاهش کانون‌های بیماری در تمام حوزه‌های دام، طیور و آبزیان بود. از آنجا که آذربایجان شرقی یکی از قطب‌های مهم تولید مرغ و تخم‌مرغ در کشور است، کنترل و پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و نظارت‌های بهداشتی صورت گرفته در سطح استان، از اقدامات مهم بهداشتی استان به شمار می‌رود. در مباحث نظارت بهداشتی نیز اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است.

یکی از اقدامات مهم دیگر ساماندهی کشتارگاه‌ها در بحث سیستم پیش‌سرد و ارتقای سطح بهداشتی کشتارگاه‌های دام و طیور است. ما رتبه‌بندی‌های کشتارگاهی را که یکی از اقدامات خوب سازمان دامپزشکی کشور بود، به طور کامل در سطح استان با نهایت سخت‌گیری، اجرا کردیم. خوشبختانه این سخت‌گیری‌های بهداشتی ما به نفع تولید کننده، خریدار، مردم و نظام سلامت کشور است و باعث شده که شاهد کاهش چشمگیری در تخلفات بهداشتی در سطح استان باشیم.

این را تاکید می‌کنم که نهایت سخت‌گیری هم به نفع مردم است و هم به نفع دامپزشکی، تولید کننده، کشتارگاه و در نهایت نظام سلامت کشور. ما حق نداریم در مسائل بهداشتی هیچ‌گونه اغماض، شوخی، مسامحه و سهل‌انگاری داشته باشیم هر گونه سهل انگاری در نظارت‌های بهداشتی، تولید پایدار را نیز با مخاطره مواجه می‌کند و این باعث شده که سطح بهداشتی کشتارگاه‌های استان ما چه در دام و چه طیور، در جایگاه بالایی قرار گیرد.

در سال جهش تولید، تولید کنندگان ذی ربط باید سعی کنند که با تجهیز خود به تکنولوژی‌های به روز همگام‌سازی نمایند و این امر زمانی میسر می‌شود که با سیاستهای بهداشتی سازمان دامپزشکی منطبق و همسو شوند. تمام سیاست‌های دامپزشکی به نفع تولید پایدار است.

حکیم مهر: آقای دکتر، برنامه شما برای توسعه دامداری و دامپروری چیست؟

اجرای دقیق و صحیح قوانین سازمان دامپزشکی مهم‌ترین برنامه ما به عنوان مجری سیاست‌های سازمان دامپزشکی کشور است.

مهمترین برنامه برای توسعه دامداری و دامپروری، برنامه‌ریزی برای تولید علمی، هدفمند، با برنامه و مطالعه شده می‌باشد. تولید بدون در نظرگیری پتانسیل‌ها و شرایط اقلیمی، اجتماعی و حتی سیاسی کشور، بدون برنامه و مطالعه قطعاً با شکست مواجه می‌شود و هزینه آزمون و خطا هم بالاست و هم فرصت آن را نداریم، باید با برنامه‌ریزی و رعایت اصول بهداشتی و در نظر گیری شرایط همه جانبه دنبال تولید با کمترین هزینه، پایین‌ترین میزان مخاطره و بیشترین میزان بازدهی باشیم و تولیدی پایدار خواهد بود که ضوابط بهداشتی سازمان دامپزشکی به طور کامل در آن رعایت شود.

حکیم مهر: به‌عنوان حرف آخر...

از فعالیت‌هایی که پایگاه خبری حکیم مهر انجام می‌دهد، نهایت تشکر را دارم. من معتقدم که حکیم مهر آبرویی برای خانواده بزرگ دامپزشکی، بخش خصوصی و دولتی است. خیال ما راحت است که می‌توانیم مشکلات و مسائل مختلف را به سایتی ارجاع دهیم که به صورت تخصصی فعالیت‌های دامپزشکی را در سطح کشور منعکس می‌کند.

لذا یک بار دیگر از همه فعالیت‌ها و اقدامات حکیم مهر در بحث اطلاع‌رسانی در حوزه دامپزشکی، تنویر افکار عمومی و اقداماتی که در جهت شناساندن دامپزشکی انجام می‌دهند، تشکر ‌کنم. این اقدام حکیم مهر همانطور که اشاره کردم، در راستای تحقق فرمایش شخص اول کشور یعنی مقام معظم رهبری است. تشکر می‌کنم و از خدا می‌خواهم که شاهد ارتقای همه جانبه خانواده بزرگ دامپزشکی باشیم.

حکیم مهر: ممنون از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید.

 

انتشار یافته: ۴۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
2
5
از ماده ی19 چه خبر؟؟؟
ناشناس
|
Canada
|
۰۱:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
8
8
هرکس میگه شغل نیست دروغ میگ. من ی دامپزشک جوونم تو مشهد بخدا از بس که مشتری زیاد دارم دیگ دارم دیوونه میشم. درآمدمم از یک پزشک عمومی معمولی بخدا قسم بیشتره. دوستان کار خوب بهترین تبلیغه. فقط باید اهل کار باشی و بزنی به دل کوه و بیابون
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
عجب!چرا یکی میگه خوبه،یکی میگه بده؟
دامپزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
درسته درآمد بنده هم از یک متخصص پزشکی هم بیشتره متخصصین پزشکی حسرت درآمد بنده را دارند
مجید
| Philippines |
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
این متنی که نوشتید میشود جوک سال ۹۹ ، مگر دامپزشک بز و گوسفند است که بزند به دل کوه و بیابان ! مگر مشهد یک کشور اروپائی یا آمریکای شمالی است که درآمد دامپزشک بیشتر از پزشک باشد ؟ ..................
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
انشاله واقعا این ادعای شما حاصل سواد و تجربه و آموزش مناسب باشد .
اما آنچه به عینه میتوان دید آن است که آموزش در پایین ترین حد خود در سطح تمام دانشکده های دامپزشکی است و کسی نمیتواند منکر آن باشد .
اما از بابت تجربه ، بسیار بعید است در جوانی و با آن آموزش که میدانیم، چنین چیزی واقعیت داشته باشد .
میماند یک راه و آن پیدا کردن رگ خواب دامداران آن هم بدون رعایت اصول اخلاقی و علمی و سوار شدن بر تصورات غلط دامداران از درمان و دارو !!
دکتر دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
1
4
معلومه وقتی دانشگاه های ازاد مثل ....... و ........ و ......... و ........ بدون هیچ امکاناتی دانشجو میگیرن و کسی براش مهم نیس همین میشع
ناشناس
|
United States of America
|
۰۲:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
0
6
تو رو به اون خدا جلوی جذب دانشجو دکتری دامپزشکی رو به خصوص از طریق دانشگاه آزاد بگیرین دیگه هییییچ آینده ای برامون نمونده! یک کاری بکنید ! این رشته ظرفیت همه دانشجو و فارغ التحصیل رو اصلا نداره. یکم مسئولین دانشگاه آزاد کمتر به فکر پول ............ باشن.
حتی ظرفیت دانشگاه های دولتی هم خیلی زیااده
مجید
|
Philippines
|
۰۵:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
0
9
استان آذربایجان شرقی با سه دانشکده دامپزشکی به اندازه کشور فرانسه (بالای ۲۰۰ نفر ) مدرک چاپ میکند چه انتظاری دارید وقتی آموزش دامپزشکی زیر چنگالهای مافیای قدرت و ثروت گیر کرده آخر کجای دنیا یک استان به اندازه یک کشور متوسط دامپزشک بیرون میدهد وضع استانهای دیگر هم کم و بیش همانطور است .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
1
2
میشه بفرمایید در نتیجه تعامل شما با نظام دامپزشکی مسول فنی ها چقد حقوق می گیرند؟
سیصد هزار تومان برای یک دکتر دامپزشک
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
خدا وکیلی نباید به دامپزشک بودن اونی که حاضره برای سیصد هزار تومان مدرکش رو بفروشه شک کرد
حالا این تقصیر مدیر کل هستش یا نظام دامپزشکی ؟!؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
1
8
این اقایی که درمتن بالا نوشته کار برای دامپزشک در مشهد زیاده دروغ میگه انقدر دامپزشک بیکار داره
پاسخ ها
ناشناس
| Philippines |
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
یکم همت کن ...یکم خلاقیت به خرج بده کار زیاده درامد هم زیاده...دیدت رو به کار تغییر بده توقعت رو هم بیار پایین و با فکرت از تخصصت پول در بیار..ما کردیم شد همشهری
علی لطیفی
|
Spain
|
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
1
4
مسئله دامپزشک و......نیست در تمام رشته ها مازاد بر نیاز داره دانشجو جذب میشه برای اینکه نیروی کار دیرتر وارد بازار کار بشه مشکلات دولت برای ایجاد اشتغال کمتر بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
1
5
حالا بخش خصوصی باز میگیم کارفرما حق دامپزشک رو میخوره و البته صددرصد وظیفه اداره کل ک نظارت داشته باشه
اما سوال من بیشتر در مورد دولتی هاست
این مخترع نظام هماهنگ حقوقی اونموقع ک دامپزشک ۶ سال عمر و جوانی شو گذاشت و بدون حقوق سخت ترین واحدهای پاتولوژی و فارماکولوژی و .. رو گذروند...کما اینکه خیلیا دوباره ادامه دادند و ۴ سال هم تخصص خوندند و وارد شبکه شدند..کجا بود؟
الان فک میکنین حقوق ی دکتر دامپزشک یا متخصص چقد با ی کاردان دامپزشکی متفاوته؟ نهایت ۲۰۰ تومن..تازه همین کاردان ها هم اضافه کار و ماموریتشون هم بیشتره چون اونا میرن واسه واکسیناسیون ...
آیا این انصافه ؟ پس عمر رفته و استرس متحمل شده اون دکتر چی میشه؟ در صورتی ک خانوادش انتظار دارن با این سطح از تحصیلات تا حدودی بتونه حداقل نیازهای زندگیشو تامین کنه ...بنظرتون ی جوون ۳۰ ساله با مدرک تخصص باید با یک جوون ۲۲ ساله با مدرک کاردانی یکسان باشه؟ چند سال دیگه این جوون سی ساله باید کار کنه تا بتونه زندگی حداقلی برای خودش فراهم کنه ؟
اگه واقعا نیازی ب دامپزشک در شبکه نیست چراجذب میکنین ؟
واقعا کی پاسخگو هست ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Philippines |
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
دوست عزیز خوب درامد خیلیا از ما بیشتره..سوپری سر کوچه ما فقط ماهی 7 تومن اجاره میده 4 تا هم فروشنده داره که حقوق میخوان...دیپلم هم به زور داره..مشکل اینه که به قول معروف ( عقل معاش )باید داشت که متاسفانه تو هیچ دانشگاهی اینارو به ماها یاد نمیدن وگرنه دوره تحصیلات و تخصص که خیلی وقته گذشته
دامپزشک دولتی 59
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
کاملاً با نظر شما موافقم، کاردان و کارشناس هم باید حقوق بالا داشته باشند ولی این حق دامپزشکان نیست که با زحمت دکتری قبول شدند و علوم پایه و کلینیک و پاراکلینیک با جزئیات آموختند،مساوات و عدالت نیست که دریافتی دکتر دامپزشک به اندازه یک کارشناس یا حتی نزدیک کاردان دامپزشک داشته باشند.
ناشناس
|
Canada
|
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
1
3
نه دروغ نمیگم ایا شما حاضری الان تو مشهد مطب بزنی و شب و روز مث من تو بیابونا زحمت بکشی؟اگه حاضری شمارتو بده تا پروانه مطبو برات بگیرم.این گوی و اینم میدان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
شما استثنایی هستید و توان سگ دو زدن در بیابان‌های مشهد داری، اکثر مردم از این توانایی بی بهره اند
همکار خصوصی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۹:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
3
2
جناب دکتر بهداد لپ مطلب را گفتین دست مریزاد واقعا افرین بر درک والای شما
شما ثابت کردین خواستن توانستن هست
کسی که واقعا دنبال کار باشه کار هم هست درامد هم هست
همکار بخش خصوصی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
1
2
دوستان لطفا منصف باشید مسول فنی داریم درامد بالایی هم دارد چرا چون برای خودش و شغلش ارزش قایل هست درامد مسول فنی ربطی اداره و بخش دولتی ندارد مسول فنی هایی که بالای ۵ یا ۶ تومن میگیرن ایا اداره یا نظام حقوق اونا رو میگیره میده خیر خودشون لیاقت دارن
در صنف مشترک مسول فنی داریم حداقل و حداکثر دریافتی رو دارن چرا چون هر چه کنیم به خود کنیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
دقیقا کجا طبق تعرفه میدن لطفا به ما هم معرفی کنید ...............
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
بله با زد وبند و انجام وظایف غیر مرتبط می‌شود دریافتی بیش از حد متعارف داشت ولی تکلیف نظارت بهداشتی چه میشود
ناشناس
|
Korea (the Republic of)
|
۲۰:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
0
4
اساسی ترین مشکل دامپزشکی اینست که آنان که کار بلد و کارشناس دامپزشکی هستند در انزوا قرار گرفته اند و آنان که به دلایلی و به مددی فرصت یافته اند در انظار قرار گیرند نمی توانند با قدرت علم و عمل و بیان خود جایگاه و رسالت دامپزشکی را به جامعه و دولت و مجلس بیان کنند و شاید جسارت آن را ندارند و بهمین علت طی سالیان شاهد نزول نه سقوط آزاد دامپزشکی در جامعه شده ایم. پس ....
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
2
2
به عنوان دامپزشک فعال و متعصب به رشته دامپزشکی از دیدگاه و بینش صحیح تان در طرح معضل رشته دامپزشکی تشکر میکنم ؛ فقط امیدوارم چشم بینا و گوش شنوایی باشه این خبر رو ببینه ، بخونه ، بشنوه و دلش به رحم بیاد و دست از سر این رشته برداره ، به خدا این رشته دیگه داره نفس های آخرش رو میکشه با این وضعیت پذیرش دانشجو ، همین الان هم تعدیل پذیرش صورت بگیره بازم میشه برای بازار کار فارغ التحصیلان امیدوار بود ، فقط کافیه مدیران قاطع و دلسوز پیگیر این پیشنهاد باشن
دامپزشک
|
Germany
|
۲۱:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
5
2
با تشکر از زحمات دکتر بهداد و همکاران محترمشان
به نظر من ایشان با جسارت کامل مشکلات دامپزشکی را مطرح نمودند مشکلاتی که متاسفانه راهکار ملی دارند و در سطح استانی چندان قابل حل نیستند ولی جسارت و پشتکار لازم جهت حل این مشکلات باید در سطح مدیران سازمانی باشد از محدودیت در ظرفیت پذیرش دانشگاه ها گرفته تا ظلم آشکار در حق و حقوق شاغلین دولتی و خصوصی
ای کاش مدیران سازمانی لا اقل اندکی از جسارت و شجاعت دکتر بهداد را داشتند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
مطرح کردن مهم نیست عمل کردن و بهبود بخشیدن مهم است
بخش خصوصی_ مسئول فنی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
3
1
با تشکر از زحمات همکاران استان در بخش دولتی و خصوصی
هر چه کنیم به خود کنیم
خلاصه و تمام
بنیامین
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۱:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
5
1
درود بر آقای دکتر بهداد که همواره حامی و پشتیبان دامپزشکان بخش خصوصی بوده اند، خدا قوت و موفقیتتون مستدام
بخش دولتي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
8
1
فقط خواستم از اين فرصت استفاده كنم تا از زحمات اقاي دكتر بهداد تشكر كنم واقعا براي دامبزشكي خيلي زحمت كشيده و در استان افتخارات زيادي كسب كرده. تيم خيلي خوبي داره و همكي زحمت ميكشن. براشون ارزوي موفقيت دارم. مديريت و اخلاق خوبشون مثال زدنيه
Haniyeh
|
Germany
|
۰۲:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
10
1
حقیقتا جناب اقای دکتر بهداد فردی بسیار کارامد ومتشخص در این حوزه هستند وما به امثال ایشان در تمامی عرصه های کشور نیازمندیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
0
4
امروزه درآمد زیر 20 میلیون برای یک دکتر هم توهین به خودش هست و هم جایگاه علمی که قرار داره دوستانی که برای 2 الی 3 میلیون کار میکنن در این رشته لطفا اسم رشته و جایگاه اون رو خراب نکنید شما به جای دکتر بودن منشی یک پزشک هم بشین 3 میلیون رو میدن ارزش نداره ...... کارفرما رو بکنید
متاسفانه در این رشته بعضی ها که پشتوانه مالی دارند کلیات رشته رو زیر سوال می برند طرف داره رایگان ویزیت می کنه اسمش رو هم گذاشته حامی حیوانات که این هم از شکم سیر بودنش هست
دامپزشک خصوصی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
4
1
جا دارد از زحمات و پیگیری های دکتر بهداد و همکارانشان در پیگیری حقوق مسیولین بهداشتی علیرغم تمام مشکلات موجود تشکر و قدردانی نمایم فقط امیدوارم همکاران شاغل تعصب حرفه ای خود را همیشه حفظ نمایند تا زحمات اداره کل در این خصوص به سرانجام برسد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
1
6
دوستانی که اینقدر از آقای دکتر بهداد تمجدید می کنید مگر این نیست که در شهر تبریز بیشر مسئولین فنی از نصف کمتر از تعرفه دریافت می کنند پس آقای دکتر بهداد چرا رسیدگی نمی کنند
مسئول فنی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
5
0
ای کاش سایر مسئولین هم به اندازه بهداد و اداره کل دلسوز مسئولین فنی بودند من به عنوان مسئول فنی خودم رو جزو بدنه بخش دولتی میدونم اونم در سایه حمایت اداره کل دامپزشکی
متشکرم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
آقای جزو بدنه بخش دولتی لطفا با زدن این مطالب باعث نشید این همه دامپزشک مسئول فنی نان شب هم نداشته باشند الان حقوق مسئول فنی کفاف استعلاک خودروی شخصی خود رو هم نمی دهد
ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
4
0
واقعا دیدگاه بسیار مثبت دکتر بهداد به بخش خصوصی و شاغلین این بخش و حمایت های ایشان در این زمینه بسیار ستودنی است با ارزوی موفقیت برای ایشان
دکتر آخوندی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
11
0
دست مریزاد به جناب دکتر بهداد
واقعا از وقتی ایشان سکاندار اداره کل استان آذربایجان شرقی شده اند، هم بحش خصوصی و هم بخش دولتی حمایتهای بیشتری دیده اند.
ضمنا ایشان در مورد مسئولین فنی و دفاع از حقوق آنها کارهای بسیار شایسته ای انجام داده اند.
ناشناس
|
Japan
|
۰۰:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۰
0
2
کار البته که وجود دارد مخصوصا در بحث مسئول فنی اما معیارهایی هست و باید رعایت کنند
به اشخاص و افراد متنفذی وابستگی داشته باشد وتوصیه ای داشته باشد. بتواند تعامل ایجاد کند و خوب جوش بدهد. در مسائل رپرتاژ و تبلیغات سررشته ای داشته باشد. ارتباطات را درک کند و ...
مسئول فنی
|
United States of America
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۰
0
1
به امید آن روز که جای مدیران پشت میز اداره دامپزشکی و مسئولین فنی دامپزشکی عوض شود تا شرمندگی اونها رو هم جلوی خانوادشون ببینیم
نظر شما
ادامه