چند روز پیش «کامران بارنجی» خبرنگار روزنامه همشهری با انتشار عکس فوق در توییترش نوشت:
«این وضعیت تولیدات استاندارد و گوشتی هست که میدهند دست مردم.
چند روز پیش از فروشگاه شهروند کباب لقمهای مهیاپروتئین را خریدم.
حین سرخ کردن متوجه ردهای سفیدی روی محصول شدیم وقتی سفیدیها را برداشتم دیدم نخهای سفید زیادی بین گوشتها چرخ شدهاند.
شرف هم چیزخوبی است آقای تولید کننده»
جوابیه شرکت مهیا پروتئین:
در پی باز نشر توئیت خبرنگار همشهری راجع به وجود نخ در کباب لقمه شرکت مهیا پروتئین، مدیریت این شرکت جوابیهای ارسال کرد که وفق قانون مطبوعات منتشر میشود.
نکاتی در مورد توئیت منتشر شده:
۱- گوشت ساختار یکسانی نداشته و همانطور که میدانیم از بافتهای مختلفی تشکیل شده، از جمله بافتهایی بنام زردپی یا تاندون tendon ، رباط یا ligament ، تاندونها، بافتهای رشتهای و نخ مانند هستند و ماهیچه را به استخوان متصل میکنند.
۲- این بافتها کاملاً edible و خوراکی بوده و اصولاً قابل جداسازی نمیباشند.
۳- جای تاسف است یک خبرنگار که وظیفه روشنگری جامعه را دارد، اینگونه بدون بررسی موضوع قضاوت نموده و توئیت میکند، چگونه اینقدر راحت با آبروی تولیدکنندگان محدودی که در شرایط سخت اقتصادی و در سال جهش تولید، صادقانه به تولید و اشتغالزایی مشغولند، بازی نموده و مورد حمله قرار میدهند. اخبار ضد و نقیضی که هر روز تایید و بلافاصله تکذیب میگردد، احتمالا توسط همین دست از خبرنگاران تهیه میگردد.