کد خبر: ۵۹۵۰۳

مدیرکل دامپزشکی استان تهران ضمن حضور در برنامه زنده تلویزیونی یک روز تازه به تشریح طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ پرداخت.

به گزارش حکیم مهر به نقل ازروابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران، «دکتر سید علی سید علی بابائی» ضمن حضور در برنامه زنده تلویزیونی یکروز تازه (شبکه تهران) به تشریح طرح ارتقاء  کیفیت بهداشتی گوشت مرغ پرداخت.

این مقام مسئول از جمله اهداف این طرح را تقویت سیستم ارزیابی فرایند تولید، رتبه بندی کشتارگاهها و مراکز بسته بندی، کنترل  مخاطرات بهداشتی، نظارت بر اعمال جدی سامانه های بهداشتی در کشتارگاههای مرغ و درنهایت تضمین سلامت و کیفیت گوشت مرغ برشمرد و افزود: اجرای این طرح باعث ایجاد رقابت سالم در میان تولید کنندگان و عرضه کنندگان ودر نهایت  به نفع مصرف کنندگان خواهد بود.

مدیرکل دامپزشکی استان در ادامه ضمن تشریح کامل گریدهای A، A+ و B به  ویژگیهای هریک از این محصولات پرداخت و نحوه تاثیر این طرح بر تضمین سلامت و کیفیت فراورده های خوراکی مرغ را بیان کرد.

 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه