کد خبر: ۶۱۴۴

حکیم مهر - سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی هشدار داد: آب‌هایی که در طول مسیر به صورت نهر و چشمه جاری شده‌اند، اغلب آلودگی میکروبی دارند و یا به انواع تخم انگل‌ها آلوده شده‌اند.

دکتر زهرا عبداللهی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت:‌ بهتر است خانواده‌ها برای شستن ظروف و لیوان‌های مورد استفاده در طول سفر از آبی که از منزل با خود آورده‌اند استفاده کنند زیرا ممکن است به دلیل سرازیر شدن فاضلاب‌های صنعتی، انواع آلودگی های شیمیایی را داشته باشند و سلامت بدن را به طور جدی به خطر بیندازند.

دکتر عبداللهی افزود: توصیه می‌شود در طول سفر حتما آب معدنی بنوشند و یا این که قبل از حرکت و در منزل آب سالم را در چند بطری تمیز ریخته و در یخدان حمل کنند.

وی تصریح کرد: برای تهیه چای نیز می‌توانند یک فلاسک آبجوش همراه برده و در طول راه از چای تمیز و مطمئن برای رفع خستگی و تمدد اعصاب استفاده کنند.

سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه در پاسخ به این پرسش که خوردن چه غذایی در طول سفر مناسب است،‌گفت: مطمئن‌ترین راه این است که غذای ساده‌ای در منزل تهیه کرده و در یک ظرف خنک نگهداری کنند همچنین غذایی که برای بین راه تهیه می‌کنند، نباید آبکی باشد.

دکتر عبداللهی با تأکید بر این که غذاهای آبکی مثل انواع خورش‌ها، سریعتر فاسد می‌شوند، افزود: میکروبها و باکتری‌ها در فضای مایع، محیط مناسب‌تری برای رشد و تکثیر دارند.

وی افزود: غذاهای خشک مثل انواع کوکوها، کتلت، شامی، انواع دلمه‌ها، انواع پلوها همراه با گوجه فرنگی، کاهو و خیار تازه و لیموترش که طی 4 مرحله سالم سازی سبزیجات شسته شده‌اند، غذاهای مناسبی برای سفر هستند.

 

 

نظر شما
ادامه