کد خبر: ۶۲۷۳۹
تعداد نظرات: ۶ نظر

بایدها و نبایدهای مصرف قهوه، شناخت فواید درمانی ترب سیاه، پیشگیری از سکته قلبی با مصرف چای فلفل قرمز، عسل را در شیر حل کنیم یا آب جوش، کاربردهای شگفت‌انگیز جوش شیرین برای سلامتی و خواص درمانی لیموشیرین را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایمنا، با خوردن عسل و شیر داغ یا چای داغ نه تنها از خواص عسل بهره‌ای نمی‌برید بلکه مواد سمی وارد بدنتان می‌کنید. عسل در مایعات بالای ۴۵-۴۰ درجه هیچ خاصیتی ندارد بلکه باعث تولید نوعی سم نیز می‌شود. عسل شیرین کننده‌ای طبیعی است که به نظر برخی می‌گویند، عسل خاصیت درمانی هم دارد و، چون شیرینی اش طبیعی است می‌توان بدون هیچ محدودیتی از آن استفاده کرد، اما ممکن است در برخی از موارد تصورات درباره این ماده غذایی اشتباه باشد.

عضو کمیته صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ایران با اشاره به خواص و منابع قندی موجود در عسل، در مورد مصرف درست این عصاره شیرین، اظهار کرد: این عصاره شیرین منبعی غنی از اقسام قند‌ها به ویژه گلوکز و ساکاروز است به گونه‌ای که ۱۴ الی ۱۸ درصد آن را آب، ۲ درصد را سایر مواد و بین ۷۵ الی ۸۶ درصد عسل را قند تشکیل می‌دهد.

وی با بیان مصرف عسل به ویژه در رژیم‌های لاغری و دیابتی، اضافه کرد: بسیاری از افراد فکر می‌کنند مصرف زیاد عسل به علت داشتن قند طبیعی بلامانع است، در حالی که مقادیر خیلی کمی از این عصاره حاوی کالری و انرژی خیلی زیادی است و به هیچ عنوان زیاده روی در مصرف آن برای دیابتی‌ها و افراد دارای رژیم‌های لاغری توصیه نمی‌شود، بنابراین بهترین روش مصرف در عموم افراد، استفاده روزانه یک تا ۲ قاشق مرباخوری از عسل است.

عضو کمیته تخصصی زنبور عسل سازمان نظام دامپزشکی در مورد یکی از اشتباهات رایج مصرف عسل گفت: متأسفانه برخی افراد علاقه زیادی به شیر عسل داغ، چای عسل داغ و یا سرو نوشیدنی‌های داغ با عسل به ویژه در ساعات اولیه صبح دارند در حالی که این کار با گذر زمان به راحتی جانشان را نشانه می‌گیرد.

وی تصریح کرد: افرادی که به مصرف نوشیدنی‌های داغ با عسل علاقه دارند باید بدانند که نباید عسل را در نوشیدنی‌های با حرارت بیش از ۴۰ درجه سانتی‌گراد مخلوط کنند، زیرا دمای بالای عسل منجر به تولید و فعال شدن سمی موسوم به HMF می‌شود که اثر فوری ندارد و به مرور زمان در کبد ته نشین شده و سلامتی فرد را با خطری جدی مواجه می‌کند که دمای شیر یا چای یا هر نوشیدنی دیگری که قرار است عسل به آن اضافه شود، باید نیمه گرم یا ولرم بوده و از این دما بالاتر نباشد.

 

انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۳۰
0
5
تولید HMF ( هیدروکسی متیل فورفورال )
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۳۰
چرا اصلاح نمی کنید اشتباه را؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۳۰
0
3
متن رو خوندم
متوجه نشدم این «وی» کی هست!!؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۳۰
0
8
توی عسل نهایتا HMF در اثر حرارت تولید میشه که اونهم با 5 دقیقه در معرض دمای چای یا آب گرم قرار گرفتن به حد خطرناک نمیرسه .ضمنا چیزی در کبد (ته نشین ) نمیشه مگه بدن کوزه سفالیه اخه این چه ادبیات علمییه ؟!
و یک مورد دیگه اینکه شوک حرارتی انزیمهای مفید عسل رو غیر فعال میکنه
و مورد اخر اینکه اقا یا خانوم ( وی) که در متن اسم بردید کیه دقیقا؟!
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۳۰
0
5
با سلام. از یک سایت تخصصی دامپزشکی انتظار می رود که حداقل HMFرا درست بنویسد
سارا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
0
0
سلام چرا بعضی عسل ها رنگ چای را تیره میکنن؟ لطفا پاسخ دهید
نظر شما
ادامه