کد خبر: ۶۲۷۴۰

کنگره بین‌المللی «علوم غذا و سلامت عمومی» خرداد ۱۴۰۰ در تهران برگزار خواهد شد.

ثبتنام اولیه این کنگره 1399/12/30 و آخرین مهلت ارسال مقالات 1400/1/22 خواهد بود. این کنگره دارای امتیاز بازآموزی برای اعضای سازمان نظام دامپزشکی می‌باشد.

محورهای کنفرانس عبارتند از:

- تکنولوژیهای نوین در زمینه ایمنی و فراوری مواد غذایی

- نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

- راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی

- غذاهای فراسودمند، پری­بیوتیک و پروبیوتیک

- استفاده از فراوردههای جانبی در مواد غذایی

- بهداشت مواد غذایی و تغذیه در کرونا

- بیماریهای مشترک بین انسان و دام

- کاربردهای سلامت واحد جهانی

- تشخیص تقلبات در مواد غذایی

- ارزیابی خطر در صنایع غذایی

- ایمنی مواد غذایی در منزل

- سمشناسی مواد غذایی

- بستهبندی مواد غذایی

لینک ورود به وبسایت کنگره

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه