کد خبر: ۶۳۵۱۶

این اولین بار است که برای تولید گوشت آزمایشگاهی از برگ‌های گیاه اسفناج استفاده می‌شود. این گیاه به علت قابلیت سریع رشد و خواص تغذیه‌ای ارزشمند مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، گوشت آزمایشگاهی با استفاده از سلول‌های بنیادی بدن حیوانات و نه از طریق پرورش و کشتار آنها تهیه می‌شوند.

این روش تازه هم موجب کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از فعل و انفعالات شیمیایی بدن حیوانات می‌شود و هم مصرف آب و سبزیجات و اشغال فضا توسط گله‌های حیوانات را کاهش می‌دهد.

روش‌های فعلی تولید گوشت آزمایشگاهی پرهزینه هستند اما انتظار می‌رود استفاده از اسفناج در این روند موجب افزایش سرعت و کاهش هزینه این کار شود.

پیش از این از اسفناج با موفقیت برای تولید بافت‌های قلب انسان استفاده شده بود و در آزمایش جدید برگ‌های گیاه اسفناج طی مدت دو هفته برای تولید گوشت گاو مورد استفاده قرار گرفتند.

البته محققان می‌گویند تکمیل این روش جدید نیاز به بررسی‌ها و تحقیقات بیشتری دارد.

منبع: اسلش گیر

 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
ادامه