کد خبر: ۶۴۷۵۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
سایت سازمان جهانی بهداشت حیوانات خبر داد:
این رأی‌گیری با رای مخفی و با توجه به قانون «هر کشور، یک رأی» انجام شد. دکتر الوآ از سال ۲۰۱۶ به عنوان دبیرکل این سازمان خدمت کرده است...

حکیم مهر: «دکتر الوآ» Dr Monique Eloit)) در دوره دوم ریاست خود (ژوئن 2021 - ژوئن 2026) مسئولیت اجرای برنامه استراتژیک هفتم، متمرکز بر حاکمیت جهانی بهداشت حیوانات را بر عهده خواهد داشت.

به گزارش حکیم مهر به نقل از دفتر سازمان‌های تخصصی و امور بین‌الملل این سازمان دامپزشکی کشور، به استناد خبر درج شده در سایت سازمان جهانی بهداشت حیوانات (OIE) ، در پایان هشتاد و هشتمین اجلاس عمومی مجمع جهانی، نمایندگان OIE  «دکتر مونیک الوآDr Monique Eloit » را برای دوره دوم به عنوان دبیرکل OIE تأیید کردند.

این رأی گیری با رای مخفی و با توجه به قانون "هر کشور، یک رأی" انجام شد. دکتر الوآ از سال 2016 به عنوان دبیرکل این سازمان خدمت کرده است. در طول 5 سال گذشته، وی تلاش کرده است تا اقدامات سازمان برای نوین سازی برنامه‌های مختلف و ارتقای شفافیت رویه‌های داخلی را با هدف تثبیت موقعیت OIE در میان مهمترین سازمانهای بین المللی، انجام دهد.

وی ضمن تشکر از انتخاب مجدد خویش توسط مجمع، مجدداً بر اعتقاد خود مبنی بر اینکه OIE نباید فقط بر روی موضوعات سنتی بهداشت حیوانات مانند کنترل بیماری‌های دامی متمرکز شود، بلکه باید با سرمایه‌گذاری بیشتر در زمینه موضوعات بهداشت عمومی دامپزشکی، با توجه به تاثیرگذاری بالای آن بر کل جامعه، فراتر از اقدامات قبلی پیش رود.

همه‌گیری جهانی بیماری کووید-19 به ما یادآوری کرده است که چالش‌های پیش‌روی سلامت جهانی پیچیده و پیوسته در حال تغییر هستند. یک بخش به تنهایی و به صورت مجزا نمی‌تواند آنها را مورد رسیدگی قرار دهد، بلکه نیاز به اقدامات هماهنگ در ابعاد مختلف وجود دارد. بنابراین،OIE  متخصصان دامپزشکی زیادی را برای ارائه توصیه‌هایی در حمایت از مدیریت بحران منسجم و هماهنگ کرده است. دامنه اقدامات OIE صرفا محدود به بهبود سلامت حیوانات و تولیدات حیوانی نبوده، بلکه به حفظ زندگی افراد شاغل در حوزه دام و آبزی‌پروری و محافظت از سلامت انسان کمک می‌کند.

با بهره‌گیری از بازسازی سازمانی در درازای 5 سال گذشته،OIE  با استفاده از اجرای هفتمین برنامه راهبردی خود، که طی هفته گذشته توسط مجمع جهانی نمایندگان تصویب شد، برای پاسخ بهتر به چالش‌های جهانی کمک خواهد کرد. سازمان جهانی بهداشت حیوانات به سرویس‌های دامپزشکی ملی کشورها و همچنین مجموعه‌های سلامت حیوانات کمک خواهد کرد تا با سرعت بیشتر تغییرات لازم را انجام دهند و بتوانند موثرتر و انعطاف پذیرتر عمل نمایند. بسیاری از نوآوری‌های OIE برای پرداختن به اهداف توسعه پایدار (SDG) سازمان ملل متحد در برنامه 2030 مانند "نبود گرسنگی" ، "نبود فقر" یا "برابری جنسیتی" کمک خواهد کرد.

در حمایت از این تعهد،  OIEقصد دارد همکاریهای جدیدی را برای توسعه استراتژیهای بین‌المللی بهداشت حیوانات که دارای ماهیت بین‌بخشی در چالش‌های جهانی است، ترویج و هماهنگ کند. از آنجا که عملیاتی کردن رویکرد سلامت واحد به عنوان یک هدف اصلی باقی خواهد ماند، OIE   همچنین تلاش خواهد کرد تا تخصص و دانش خود را در زمینه‌های دیگر، از جمله اقتصادی- اجتماعی، تقویت نماید.

پیشرفت‌های جدید فن‌آوری کمک خواهد کرد تا مدیریت داده‌ها قوی‌تر شود OIE در حال نوین‌سازی و دیجیتالی‌کردن روندهای خود است تا بتواند الزامات عصر جدید انبوه اطلاعات را برآورده کند. این فعالیت‌ها شامل راه‌اندازی ابزارهای نوآورانه مانند وب‌سایت جدید OIE ، اصلاح کامل سیستم اطلاعات جهانی بهداشت حیوانات (OIE-WAHIS) ،. ایجاد یک پایگاه داده جهانی در مورد استفاده از عوامل ضد میکروبی در حیوانات است. راه اندازی تدریجی یک برنامه رصد استانداردها،  مثال دیگری از ابزاری است که این سازمان را قادر می‌سازد تا در چالش‌هایی که کشورهای عضو برای پیاده سازی استانداردها با آن مواجه می‌شوند حمایت‌های موثرتری داشته باشد

طی 5 سال گذشته اعتبارOIE، به دلیل همکاری کشورهای عضو و کارکنان در جهت ایجاد سازمانی با شفافیت کاری بیشتر و قوی‌تر، تقویت شده است. اعتماد کشورهای عضو، شرکا و سرمایه‌گذاران همچنان قوی است. دکتر مونیک الوآ با نگاه به آینده، اظهار داشت: « با استفاده از این حرکت، آرزوی من برای سالهای پیش رو، کمک به ساختن OIE به عنوان سازمانی همچنان تاثیر‌گذار و عالی بوده، - امیدوارم – سازمانی  که با توجه به ارزشهای خود شناخته شده است باشد.»

 منبع: برگرفته شده از سایت سازمان جهانی بهداشت حیوانات

https://www.oie.int/en/dr-monique-eloit-is-re-elected-as-director-general-of-the-world-organisation-for-animal-health-oie/

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۵
0
2
باید یه ایرانی را به عنوان رئیس انتخاب میکردند
........................
پاسخ ها
دامپزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۵
حکیم جان چرا امانتدار نیستی!
این سانسورها اسمش مصلحت سنجی نیست
ضمنا آخر و عاقبت مصلحت سنجی های گذشتگان را ملاحظه بفرما ببن این کارها توسط آدمهای "مصلح ی" هم انجام شد! حالا که صداش دراومده همه موندند چه کارش کنند!
نظر شما
ادامه