کد خبر: ۷۰۵۵۷
تعداد نظرات: ۴ نظر

حکیم مهر: برگزیده جشنواره فرهیختگان کتاب «بهداشت و پرورش اسب» را ثمره چند سال مطالعه، تحقیق و تجربه دانست که به زبانی ساده و کاربردی در اختیار دوست‌داران علم و اسب قرار داده شده است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از آنا، «دکتر علی حسن‌پور» عضو هیئت علمی گروه دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در نهمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی موفق به کسب عنوان برتر در بخش تألیف کتاب جشنواره شد و با کتاب «بهداشت و پرورش اسب» مورد تجلیل قرار گرفت.

حسن‌پور در تشریح مشخصات و محورهای کتاب بهداشت و پرورش اسب در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا بیان کرد: این کتاب شامل ۹ فصل از مباحث مبتدی تا تخصصی شامل جانورشناسی، فنوتیپ‌های اسب، روش‌های شناسایی اسب، طبقه‌بندی نژادها، جایگاه نگهداری، تغذیه، دندان و مراقب از آن، تولید مثل و در نهایت ایمنی و واکسیناسیون است تا خوانندگان با استفاده از کتاب حاضر بتوانند به مهم‌ترین ویژگی کتاب، یعنی بهداشت و پروش اسب به بهترین نحو دست یابند.

عضو هیئت علمی گروه دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اضافه کرد: یکی دیگر از ویژگی‌های مهم کتاب بهداشت و پرورش اسب، وجود تصاویر متعدد و گوناگون ازجمله انواع نژادها، راه‌های شناسایی، محیط پرورش، لوازم و ابزارهای مورد نیاز در موضوع پرورش است تا خوانندگان کتاب بتوانند مطالب را به بهترین نحو ممکن تصویرسازی کرده و در استفاده از ابزارها در کار خود بهره بجویند.

وی درباره دلایل تألیف کتاب بهداشت و پرورش اسب یادآور شد: کشور ما ایران با وجود وضعیت اقلیمی، اجتماعی و اقتصادی و بنا بر اقتضای وضعیت تنوع نژادی، دارای ظرفیت هرچه بیشتر در امر پرورش اسب است و از دیرباز در ایران پرورش اسب رواج داشته و این خود موجب شده تا غلبه بر عقاید پابرجای کاملاً قدیمی بین دامداران ایرانی و راهنمایی برای تعویض روش‌های قدیمی با روش‌های نوین و جدید و ترک شالودهای خودساخته آن‌ها کاری بس مشکل باشد.

حسن‌پور ادامه داد: با انفجار جمعیت این امر (پرورش اسب) کاملاً حیاتی جلوه می‌کند؛ زیرا استفاده از روش‌های سنتی و سود نجستن از تکنولوژی مدرن در پرورش اسب و آشنانبودن به اصول صحیح و علمی آن مانع از پیشرفت در این صنعت اقتصادی مهم خواهد شد؛ بنابراین بر خود واجب دانستیم تا ثمره چند سال مطالعه، تحقیق و تجربه را به زبانی ساده و کاربردی در اختیار دوستداران علم و اسب قرار دهیم تا توانسته باشیم گامی کوچک در پیشبرد اهداف آموزشی و بهبود در پرورش این صنعت ایجاد کنیم.

عضو هیئت علمی گروه دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با بیان اینکه کتاب بهداشت و پرورش اسب با توجه به به‌روزبودن مطالب آن و رعایت اصول نوشتاری تألیف کتاب در جشنواره فرهیختگان برگزیده شد در ارزیابی خود از جشنواره نهم به آنا گفت: جشنواره فرهیختگان یکی از مهم‌ترین رویدادهای علمی در سطح ملی است که هرساله علاقه‌مندان زیادی را گردهم می‌آورد. برگزاری چنین جشنواره‌هایی انگیزه اعضای هیئت علمی را در پژوهش و تحقیق با دیدگاه نوآورانه و فناورانه چندبرابر می‌کند، امسال نیز این جشنواره درخشان‌تر از سال‌های قبل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، نهمین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری فرهیختگان همزمان با اختتامیه نمایشگاه رویداد ملی «عصر امید» با معرفی و تجلیل از برگزیدگان جشنواره با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی و... به کار خود پایان داد.

علی حسن‌پور سال ۱۳۷۸ از دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز مدرک دکتری حرفه‌ای دامپزشکی را اخذ کرد و از مهر ۱۳۸۰ در دوره تخصصی بیماری‌های داخلی دام‌های بزرگ دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران وارد و سال ۱۳۸۵ دانش‌آموخته دوره دکتری تخصصی شد.

وی از مهر ۱۳۸۰ مربی بورسیه در دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز استخدام، سال ۱۳۸۵ استادیار و سال ۱۳۹۰ دانشیار شد و اکنون دانشیار پایه ۲۰ این دانشگاه است.

حسن‌پور در بیش از ۱۵۰ پایان‌نامه دکتری حرفه‌ای استاد راهنما و در چهار رساله دکتری استاد راهنما و مشاور بوده و بالغ بر ۱۵۰ مقاله در مجلات علمی پژوهشی خارجی و داخلی چاپ کرده و یک کتاب تالیفی و دو کتاب ترجمه از انتشارات دانشگاهی در رزومه پژوهشی‌اش موجود است.

سال ۱۳۹۳ پژوهشگر برتر واحد تبریز و پژوهشگر برتر استانی و سال ۱۳۹۹ به عنوان پژوهشگر برتر واحد تبریز انتخاب شد.

مدیر گروه علوم درمانگاهی، مدیر پژوهش واحد تبریز، مدیر داخلی و عضو هیئت تحریه مجله آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی، عضویت در کمیته علمی نظام دامپزشکی استان و مسئول کمیته فنی هیئت سوارکاری استان از سوابق احرایی حسن‌پور است

 

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
0
5
از اساتید باسواد و بااخلاق ما بودند. برای ایشان آرزوی موفقیت و تعالی روزافزون دارم.
بهروز
|
United States of America
|
۱۸:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
0
2
استاد با دانش روز و مدیر توانمند هستند.ان شاء الله که در تمام مراحل زندگی موفق و سر بلند باشند.افتخار آذربایجان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
0
2
جناب استاد حسن پور ، از استاتید خوش رو و با اخلاق ما بودند و ان شا الله همیشه سلامت باشند
علی هاشم زاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۳۱
0
2
از اساتید با سواد ما بودند و خیلی مطالب کاربردی از ایشان آموختم ولی آخرش متوجه نشدم که چرا در تمامی امتحانات سخت ترین سوالات را تا زمانی که ناتوان از پاسخ می شدم از من می پرسیدند تا آخرش چند نمره ازم کم بشه
نظر شما
ادامه