معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور در گفت‌وگو با حکیم مهر:
استقرار مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در کارخانه‌های تولید خوراک دام، سبب افزایش تولید و مصرف محصولات این کارخانه‌ها خواهد شد
 

حکیم مهر: معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور در گفت‌وگو با پایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر در خصوص جایگاه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در کارخانه‌های تولید خوراک دام، طیور و آبزیان، گفت: «مصرف‌کنندگان اصلی تولید کارخانه‌های خوراک دام و طیور، دامداران، آبزی‌پرورها، مرغداران و... در کشور هستند، لذا اطمینان از جزئیات و مسائل فنی این محصولات بسیار مهم است.»

 «دکتر قاسم رضاییان‌زاده» ادامه داد: «با استقرار مسئولین فنی بهداشتی در این مراکز و صحه گذاشتن بر کیفیت به عنوان یکی از اجزای آن، کارخانه تولیدی می‌تواند به راحتی این یقین را در سطح مصرف کننده ایجاد کند و مصرف تولیدات خود را توسط بهره‌برداران بالاتر ببرد تا مصرف‌کنندگان با اطمینان از سلامت محصولات، از آنها استفاده کنند.»

وی در خصوص نحوه نظارت و پایش محصولات کارخانه‌های تولید خوراک از سوی سازمان دامپزشکی تصریح کرد: «در قالب برنامه‌های رصد و پایشی که سازمان دامپزشکی در مراکز دارد، نمونه‌برداری‌هایی از محصولات هم در کارخانه‌جات و هم در بازار مصرف انجام می‌شود؛ این پایش‌ها به صورت دوره‌ای بوده و هر از چند گاهی هم به صورت رندوم از نمونه‌ها انجام می‌شود.»