کد خبر: ۸۷۰۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

یک کارخانه فرآورده‌های گوشتی در قم در پی استمرار تخلفات بهداشتی پلمب شد

حکیم مهر: مسئول واحد حقوقی و ارزیابی عملکرد این اداره کل دامپزشکی استان قم اظهار داشت: یک واحد تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی علی‌رغم دریافت اخطارهای مکرر قانونی و عدم رعایت موازین بهداشتی و به علت تخلفات بهداشتی پلمب گردید.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم، یک واحد تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی به دلیل نقض مکرر ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی پلمب گردید.

«سیده کوثر رایگانی»، مسئول واحد حقوقی و ارزیابی عملکرد این اداره کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر تصریح کرد: واحد مذکور علی‌رغم دریافت اخطارهای مکرر قانونی، در راستای اصلاح روند تولید و رعایت موازین بهداشتی به تخلفات بهداشتی ادامه داده است.

وی افزود: در راستای صیانت از سلامت عمومی و با دستور دادستان دادسرای عمومی و انقلاب قم و پیگیری واحد حقوقی، واحد متخلف پلمب و از فعالیت آن واحد جلوگیری به عمل آمد.

وی در ادامه افزود: سلامت جامعه «خط قرمز» دامپزشکی است و با واحدهایی که با بی‌توجهی به ضوابط بهداشتی، سلامت مصرف‌کنندگان را به مخاطره انداخته و با ایجاد بی‌اعتمادی در سطح جامعه، به جایگاه تولید ملی آسیب وارد می‌کنند، بدون هیچ‌گونه مماشات و در چارچوب قانون برخورد خواهد شد.

ایشان در پایان خاطرنشان کرد: کلیه واحدهای تولیدی ملزم به رعایت استانداردهای بهداشتی دامپزشکی بوده و نظارت‌های این اداره کل به صورت مستمر و سخت‌گیرانه تداوم خواهد داشت.

ر

 

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۲
0
3
این سوسیس وکالباس اشغال را ملت نخورید این هزاربار!!!!!!!!!!!!!!!!!
نظر شما
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست)
captcha
ادامه