کد خبر: ۲۰۵۳۳
تعداد نظرات: ۳ نظر

2-2284.jpg

رییس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به ضرورت آموزش تولیدکنندگان مواد غذایی به عنوان شرط اساسی تولید گفت: در واحدهای مختلف دامداری، کشتارگاه و مراکز بسته بندی و... بودم و دیده ام که تاریخ درج تولید با آنچه باید باشد متفاوت است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر مهدی خلج امروز - سه‌شنبه - در همایش غذای سالم به مفهوم عمر ماندگاری مواد غذایی اشاره و اظهار کرد: عمر ماندگاری مدت زمانی است که یک ماده غذایی را بتوان در شرایط مناسب نگه داشت؛ به طوری که کیفیت تغذیه‌ای و بهداشتی آن را بتوان حفظ کرد و اولین نکته همین است که تولید و فرآوری موادغذایی باید در شرایط مناسب صورت گیرد.

دکتر خلج ضمن پراهمیت خواندن درج تاریخ گفت: در واحدهای مختلف دامداری، کشتارگاه و مرکز بسته بندی و... بودم و دیده ام که تاریخ درج تولید با آنچه باید باشد متفاوت است.

وی با اشاره به اینکه مصرف کنندگان، تولیدکنندگان و دستگاه های حاکمیتی همه باید نقش های خود را دراین مورد تعریف کنند، گفت: آشنایی مصرف کنندگان با مسئله درج تاریخ تولید به صورت تدریجی است. اگر دستگاه های ذی ربط ما، صدا و سیمای ما روی اهمیت و افزایش آگاهی مردم کار کنند و این موضوع به مطالبه مردم و به فرهنگ عمومی تبدیل شود، تولید کنندگان و دستگاه های نظارتی را وادار می کند با دقت بیش تر به این موضوع بپردازند.

خلج با بیان اینکه تولید کنندگان بیشترین مسئولیت را در حوزه درج زمان تولید و انقضا و ترکیب مواد به عهده دارند، گفت: وقتی عمر ماندگاری تعیین می شود و تولیدکنندگان باید به این فکر کنند که چه باید بکنند تا عمر ماندگاری مواد غذایی تولیدی را افزایش دهند. درحالیکه تولیدکنندگان دنبال این هستند که با دیپلماسی و چانه زنی های سیاسی بتوانند عمر ماندگاری ماده غذایی را افزایش بدهند.

وی با تاکید به ضرورت مطالعه مستمر در مورد درج تاریخ تولید موادغذایی و ارتباط تولید کنندگان با دانشگاهیان افزود: تولید کنندگان مواد غذایی با دانشگاهیان ارتباطی ندارند که آنها مطالعه مستمر و مستند بکنند که آیا تاریخ تولید درج شده روی لیبل مطلوبیت کافی را دارد یا خیر.

خلج با اشاره به ضرورت نظارت دستگاه های حاکمیتی روی مطلوبیت تاریخ مندرج تولید مواد غذایی گفت: در سال 1382 در سازمان دامپزشکی کشور با مطالعه روی مستندات که در کشورهای معتبر وجود داشت و تحقیقات داخل کشور که به آن اضافه شد به صورت کتابچه عمر ماندگاری برای همه فرآورده ها مورد لحاظ قرار گرفت.

رییس سازمان دامپزشکی با اشاره به ضرورت آموزش تولید کنندگان مواد غذایی به عنوان شرط اساسی تولید اظهار کرد: اگر بخواهیم یک ماده غذایی عمر ماندگار بیشتر داشته باشد باید تلاش کنیم تولید کنندگان را با شرایط تولید و مکانیسم هایی که محصول را دچار مشکل می کند آشنا سازیم که این شرایط باعث می شود این ماده غذایی عمر ماندگاری بیشتر داشته باشد.

 

 

انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دامپزشک
|
-
|
۰۰:۳۳ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۴
0
0
جناب دکتر عزیز پس نظارتهای شما کجاست خودتم دیدی و چشم روی هم گذاشتی ...................... 1 سال یا 6 ماه البته دکتر علمی هست البته وقتی ..................... تاریخ همه ماس مالی میکنند این تولید کنندگان دیگه چشونه همه رازی با مرغ و بسته بندی بهداشتی زیر نظر دامپزشکی خلاصه افرین .................... مرغ ها هم دوباره یخشو باز میکنند با تاریخ جدید عرضه میکنند من دیدم خسته نباشه این چشمها
دكتر واحدي
|
-
|
۰۰:۳۴ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۴
0
0
ما كار آفرينان مي توانيم هزينه آموزش را هم بدهيم.الآن در واحدهاي مختلفي haccp هم اجرا مي كنيم و روابط ويژه و دوستانه هم با ادارات دامپزشكي داريم،خلاصه همه رقمه در خدمتيم
ناشناس
|
-
|
۰۴:۴۲ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۴
0
0
شیره را خورد و گفت شیرین است
نظر شما
ادامه