روز اول: از چپ به راست، جمجمه، نیم تنه، اندام و دم تمساح قابل مشاهده هستند که در شکم مار جای گرفته اند.
روز دوم: شاید به نظر نرسد اتفاق خاصی در حال روی دادن باشد اما در روز دوم، اندازه قلب، روده کوچک، کبد و کلیه های مار از یک سوم تا دو برابر بزرگ می شوند تا به گوارش چنین غذای بسیار بزرگی کمک کنند.
روز سوم: در روز سوم می توانیم آغاز تجزیه بافت نرم تمساح و گوارش آن را مشاهده کنیم.
روز چهارم: با افزایش اندازه اندام خود، مارهای پیتون قادر به گوارش سریع وعده های غذایی پیش از فساد آنها هستند. در روز چهارم چیز زیادی از تمساح به جز پوست سخت و اسلکت حیوان بخت برگشته باقی نمانده است.
روز پنجم
روز ششم: در روز ششم تقریبا کل تمساح گوارش شده است.
روز هفتم: تمساح به طور کامل گوارش شده است. در نتیجه، مارهای پیتون نه تنها می توانند شکارهایی بزرگتر از خود را قورت دهند بلکه قادرند طی هفت روز آن را تجزیه و گوارش کنند.