کد خبر: ۲۳۸۷۱
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، «دکتر نجاتی» مدیر کل دامپزشکی استان از یکی از موسسات خیریه نگهداری معلولین در استان بازدید و سردخانه نگهداری مواد خام این مرکز را مورد بازرسی قرار داد.

دکتر نجاتی با اشاره با سنگین بودن مسئولیت نگهداری و مراقبت از معلولین تاکید کرد، موارد بهداشتی از جمله مشخص بودن تاریخ تولید و انقضاء در خصوص گوشت و مرغ مصرفی در آشپزخانه باید رعایت شود.

 

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۴
0
0
سلام آیا به نظر شما خوانندگان وظیفه یک مدیر کل دامپزشکی استان بازدید و بازرسی از یک یخچال فریزر کوچک است ؟؟؟چرا برخی از مدیران اینقدر سطح دامپزشکی رو پایین میارند ؟ به نظر بنده یک مدیر کل دامپزشکی استان بایستی به کارهای کلان تر رسیدگی کند و این قبیل کارها بایستی توسط کارشناس اداره دامپزشکی شهرستان انجام شود
ناشناس
|
-
|
۰۰:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۲۱
0
0
کار مهم اگه نباشه مدیران برای این که نشان بدهند دارند کار میکنند از این دست کارا انجام میدهند!
نظر شما
ادامه