مرغ، بوقلمون و دیگر پرندگان مانند اردک بیشترین میزان گوشت مصرف شده توسط جمعیت ایالات متحده را تشکیل میدهند .
به گزارش حکیم مهر به نقل از رادیو صنعت طیور ایران، مدتی است در برخی جوامع، صحبت از خطرات مصرف این نوع گوشت بر سلامت انسان و ارتباط آن با خطر ابتلا به سرطان، به میان آورده شده است. اما در این رابطه، گروهی از محققین آمریکایی در مطالعات اپیدمیولوژیک خود این موارد را مورد ارزیابی قرار دادند .
شواهد همهگیرشناسی بدست آمده در این مطالعه، موید این نکات میباشد که مصرف بالای مرغ با افزایش خطر اکثر سرطانها و مرگ و میر ناشی از آنها همراه نیست. از سوی دیگر، مطالعات متعددی نشاندهنده این موضوع میباشد که مصرف بالای مرغ، در دوران نوجوانی، ممکن است خطر ابتلا به سرطان تیروئید را در سنین بالاتر افزایش دهد و پیشرفت سرطان پروستات نیز ممکن است تحت تاثیر مصرف پوست مرغ باشد.
نتایج این مطالعه در حالی منتشر شده است که شواهد بدست آمده از پژوهشهای متعددی نیز نشاندهنده این موضوع میباشد که مصرف بالای طیور ممکن است اثر محافظتی را در برابر خطر ابتلا به انواع سرطان نیز داشته باشد.