کد خبر: ۵۰۰۹۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
رئیس سازمان دامپزشکی کشور:
«دکتر علیرضا رفیعی‌پور» افزود: خوراک دام، دارو و واکسن در گذشته به شکل طبیعی به اندازه مورد نیاز تأمین بود و وارد می‌شد اما در یک‌سال گذشته تحریم مشکلاتی را در کشور ایجاد کرد ...

حکیم مهر: رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: ۲۴ هزار واحد پرورش مرغ گوشتی در کشور وجود دارد که از این تعداد نزدیک به ۷۵ درصد فعال است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «دکتر علیرضا رفیعی پور» روز چهارشنبه در حاشیه همایش ملی روابط عمومی اداره‌های کل دامپزشکی کشور در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگیان شهمیرزاد استان سمنان در جمع خبرنگاران افزود: در مجموع بیش از ۲۷ هزار واحد مرغداری شامل مرغ تخم گذار، مادر، اجدادی، لاین و گوشتی در کشور وجود دارد که از این بین واحدهایی مانند پرورش مرغ مادر و اجداد همیشه فعال است.

وی با بیان اینکه تولید وابسته به نهاده است، ابراز داشت: نهاده می‌تواند خوراک، دارو یا واکسن باشد و همه این اقلام مورد نیاز در گذشته به شکل طبیعی به اندازه مورد نیاز تأمین بود و وارد می‌شد اما در یکسال گذشته تحریم، مشکلاتی را در کشور ایجاد کرد.

وی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی با ثبت سفارش‌های لازم مانند مواد دارویی، ریز مغذی، ویتامین‌ها و غذا توانسته است مشکلات تولیدکنندگان را حل کند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: وزارت جهاد کشاورزی همواره مواد و اقلام مورد نیاز تولید کنندگان برای ۶ ماه بعد را با ثبت سفارش از قبل تأمین کرده است.

ثبت سفارش ۳۰۰ هزار تن گوشت قرمز

رفیعی پور با اشاره به ثبت سفارش بیش از نیاز برای جلوگیری از وقوع مشکلات تامین مایحتاج مردم یادآور شد: ۳۰۰ هزار تن گوشت قرمز برای تأمین نیاز کشور ثبت سفارش شده است که از این میزان ۱۵۰ هزار تن به بازار عرضه و مشکلات کمبود رفع شد.

وی با بیان اینکه استان سمنان از استان‌های موفق در تأمین داروی دامی است، ادامه داد: در زمینه دارویی، اقلام مورد نیاز تولیدکنندگان کشور برای هفت ماه آینده تأمین شده و نگرانی در زمینه کمبود وجود ندارد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: در شرایط تحریم تصمیم‌های ویژه از سوی مسئولان برای رفع موانع و تسهیل در تولید گرفته می‌شود و در ستاد، با تدابیر ویژه تحریم زدایی، برای ورود و ترخیص نهاده در گمرک تصمیم‌های خوبی گرفته شده و گمرک نیز همکاری خوبی دارد.

وی اظهار داشت: به منظور جلوگیری از خسارت دیدن تولیدکنندگان، از ۲ ماه پیش صادرات تخم مرغ آزاد شده و در این مدت بیش از سه هزار تن تخم مرغ صادر شده است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: صدور مجوز صادرات تخم مرغ بهترین پیشنهاد برای جلوگیری از کاهش قیمت و جلوگیری از ضرر تولید کننده است، اما اگر قیمت تخم مرغ در بازار دچار نوسان شود، به منظور کنترل بازار، صادرات ممنوع می‌شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور به منظور شرکت در همایش ملی روابط عمومی اداره‌های کل دامپزشکی کشور به استان سمنان سفر کرد.

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
مسئول فنی بهداشتی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
0
0
فقط جهت اطلاع رییس والامقام سازمان عرض می کنم که مدیریت فارم مادر واکسنهای مورد نیاز خود را از ترکیه آورده و در داخل امکان تهیه آنها نبوده است . ضمنا" چندین فارم مادر زمان واکسیناسیون MS آنها گذشته و واکسن پیدا نشده است . آقای دکتر لازم نیست ............ اطلاعات نادرست ... دهند . البته ما از سازمانیها شنیدیم آقای دکتر دید مثبت دارند و حتی وضعیت حال حاضر سازمان را هم ایده آل تصور می کنند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
0
0
ولی فعال بودن داریم تا فعال بودن!

اتحادیه مرغداران مکررا از ضرر و زیان
شکایت و ورشکست شدن تعداد قابل توجهی از این عزیزان می کنند.
ناکافی بودن خوراک دام یک مشکل
بزرگ تولیدکنندگان است که حتی نمایندگان محترم مجلس بارها از جهادکشاورزی انتقاد کرده اند.
این ممنوعیت و مجاز شدن صادرات به بهانه تنظیم و تعادل بازار؟؟! بزرگترین
دشمن تولید و باعث بی ثباتی و عدم اعتماد مشتریان خارجی به تولیدکننده ایرانی و در نتیجه از دست رفتن بازارهای صادراتی کشورمان ایران شده است.
همان طور که استادان دانشگاه و نمایندگان کمیسیون های مختلف مجلس بارها تاکید کرده اند تنها راه رضایت هم زمان پایدار و مستدام تولیدکنندگان و مصرف کنندگان تبدیل یارانه غیر مستقیم از ابتدای توزیع به دست دلالان فسادآفرین و رانت خوار به انتهای زنجیره یعنی خانواده هاست و نبایستی مانند روش اشتباه آقای احمدی نژاد به شکل پول نقد باشد بلکه اعتبار الکترونیک خرید کالای پروتئین حیوانی باشد.
نظر شما
ادامه