کد خبر: ۵۶۵۲

حکیم مهر -  دبیرخانه دومین کنگره بین‎المللی بهداشت مواد غذایی، فهرست کارگاه‏های آموزشی که در حاشیه این کنگره برگزار می‎شود را اعلام کرد.

بر این اساس یکشنبه 11 اردیبهشت ماه سالجاری، کارگاه‏‎های آموزشی با عناوین زیر و در حاشیه کنگره برگزار می‎گردد :

1 -  ساعت 10 الی 11 صبح / کارگاه آموزشی با عنوان "نگاهی به استانداردهای بین‎المللی ایمنی مواد غذایی" و "ارزیابی شرایط خوب ساخت در واحدهای تولیدی خارج از کشور" توسط شرکت SGS و با تدریس آقای دکتر کیانفر و خانم لقمان

2 -  ساعت 11 صبح الی 12 / کارگاه آموزشی با عنوان "اصول کلیدی مبحث MQM (مدیریت کیفی میکروبی) توسط شرکت عطرینه سازیبا با تدریس آقای دکتر شاهبنده

3 -  ساعت 13 الی 18 / کارگاه آموزشی با عنوان "مبانی سیستم‎های مدیریت ایمنی در مواد غذایی" با تدریس آقای دکتر رضایی

گفتنی است دومین کنگره بهداشت مواد غذایی ، شنبه دهم و یکشنبه یازدهم اردیبهشت ماه سالجاری در مرکز همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی تهران (ایران سابق) برگزار خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات درباره چگونگی حضور در کنگره و شرکت در کارگاههای آموزشی به نشانی http://www.icfh2011.com مراجعه نمایید.

 

 خبر مرتبط :

نظر شما
ادامه