کد خبر: ۷۱۴
تعداد نظرات: ۲۳ نظر
مفیدترین و بهترین بخش چغندر، برگ آن است و بعد ساقه‌های آن و بعد از آن ریشه که پخته آن لبو نام دارد. قند ریشه چغندر برای مبتلایان به دیابت مضر است. خوردن پخته چغندر رعشه را معالجه می‌کند. برگ سرخ رنگ آن اگر خام با سرکه و خردل خورده شود طحال را باز می‌کند و ورم آن را فرو می‌نشاند. برای درد پشت و مثانه و امراض مقعد مفید است. آب برگ چغندر برای درد مفاصل و نقرس، سردرد و دندان‌درد مفید است. ضماد برگ با اسیدبوریک باعث بهبود کک و مک و طاسی می‌شود.

لبو به دلیل داشتن فیبر که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسیدفولیک، باید در سبد غذایی بیماران قلبی قرار گیرد.

افراد می توانند با مصرف 105 گرم چغندر قرمز، 53 درصد اسیدفولیک مورد نیاز بدن را تأمین کنند.

فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته‌های قلبی در بیماران قلبی است. گفتنی است، چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کم‌خونی جلوگیری می‌کند.

ما برای غذای سلامتی این هفته شما دسر ماست و لبو را پیشنهاد می‌کنیم. شیوه درست کردن آن را اغلب مردم می‌دانند، اما اگر هنوز با درست کردن لبو مشکل دارید، خوب است بدانید که چغندر خیلی دیر می‌پزد. آن را باید در آب غوطه‌ور کنید و 3 تا 4 ساعت با حرارت خیلی ملایم آن را بپزید؛ طوری که آب به خوردش برود. معمولا پس از این مدت طعم شیرینی پیدا می‌کند. آن را بعد از سرد شدن رنده کنید و با ماست شیرین بخورید.

 

 

انتشار یافته: ۲۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
س-س
|
-
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۳
0
0
بسیار عالی بود متشکرم
فری قشقرق
|
-
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۳
1
0
ارایه اطلاعات در زمینه چغندر و لبو خیلی کم بود .بهتر بود از تاریخجه وزادگاه این گیاه پر خاصیت هم مطلب میگذاشتید.
bahar
|
-
|
۱۹:۱۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۴
1
1
az nazare man matalebe ziyadi nadashti age mishe matalebeto bishtar kon
شهاب
|
-
|
۱۱:۱۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۰۵
0
0
ممنون
الف
|
-
|
۲۰:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
1
0
ممنون
کریم قنبری
|
-
|
۲۲:۳۹ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۹
0
0
از توضیحات شما سپاسگزارم.
آمنه
|
-
|
۱۰:۴۸ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۹
0
0
سلام ممنون از مطالبتون
ولي ماست اهن لبو را از بين مي برد
باران
|
-
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۴
1
0
ممنون از مطالب مفید سایت شما.
مجید جون
|
-
|
۲۳:۲۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
0
0
عالی بود . ممنون
maryam
|
-
|
۱۷:۰۱ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۷
0
1
بسیار عالی بود متشکرم
مانلي
|
-
|
۰۰:۰۶ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۸
1
0
سلام با عرضه خسته نباشيد و با تشكر فراوان از سايت خوبتون.ميخواستم يك روش پختن چغندر يا لبو رو براي دوستان بگم كه ا متحان اون بي ضرر نيست.براي اينكه بعد پخت چغندر لبويي با رنگ اصلي و طعم خوبي داشته باشه و خواص مفيدش رو از دست نده.قبل پختن چغندر رو كاملا شسته ودر پلاستيك فريزر گذاشته و هواي پلاستيك رو كاملا خالي كرده وسر پلاستيك رو گره بزنيد و در قابلمه پر از ابي كه تهيه كرديد بندازيد و صبر كنيد 3 تا 4 ساعت با حرارت كم بپزد.بعد پخت متوجه ميشويد كه رنگ وطعم لبو شما به هيچ عنوان تغيير نكرده است.وهحتياج نيست كه به ان شكر اضافه شود.
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۱
دوست عزیز پلاستیک ؟!!!! اونم در آب داغ
اصل سرطان همینه پلاستیکه لطفا دقت بیشتری داشته باشید
شیدا
|
-
|
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۹
0
3
خوب بود ولی من فقط خواص لبو را میخواستم
آلپای
|
-
|
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۳
3
12
خوب بود.
آیا مصرف لبو برای زنان شیرده خوب است؟؟ (باعث دل درد در نوزاد نمی شود؟)
سنبله تيم
|
-
|
۲۲:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۳
4
27
جالب بود!مختصر و مفيد!
بشرا
|
-
|
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۴
0
0
از ارایه اطلاعات شما متشکرم.مطالب جالب بود اگر میخواهید رنگ لبو ثابت بماند سرکه سفید اضافه کنید.
آزی
|
-
|
۰۴:۵۷ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
2
1
آیا لبو برای بیماران صرعی مفید است یا خیر؟طبیعت سرد دارد یا گرم؟
benyamin
|
-
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۶
0
0
besiyar khob bod mamnon az rahnamaeiton
sevin
|
-
|
۱۸:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۹
0
0
خیلی ممنون. از اطلاعات مفیدتون
سیدمرتضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۹
0
0
ممنون ومتشکرم از مطالبتون.فقط طبیعت لبو گرم است یا سرد؟؟
Ffff
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۲
0
0
سلام حکم نصر لبو در دوران شیردهی چیست؟
میتو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۶
1
0
ممنون از مطالب مفیدتون ای کاش در مورد طبع سرد یا گرم بودن لبو هم مطلبی میذاشتین .
ق
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۷
1
1
پسرم یک سال ونیم تشنج داره لبوبدم بهش بخور اشکال نداره؟؟؟
نظر شما
ادامه