کد خبر: ۷۷۷۵۳
تعداد نظرات: ۷ نظر
رئیس سازمان دامپزشکی کشور:
«دکتر مجتبی نوروزی» افزود: طی سه سال گذشته ۲۰ میلیون راس دام سبک از جمعیت دامی کشور به علت کشتار یا ارسال به خارج کشور کاهش یافته که معادل ۳۰ درصد است...

حکیم مهر: رییس سازمان دامپزشکی گفت: به دنبال آن هستیم تا بخشی از اعتبارات سلامت را برای کنترل بیماری های مشترک میان دام و انسان جذب کنیم.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «دکتر مجتبی نوروزی» در جمع خبرنگاران در حاشیه مراسم افتتاح پروژه های دهه فجر در ۱۵ بهمن ماه اظهار کرد: از ۱۸۰۰ عامل بیماری ۸۵۰ بیماری مشترک میان انسان و دام است که تعدادی از آنها در کشور ما نیز  وجود دارد و وزارت بهداشت نیز برای کنترل این بیماری ها به سازمان دامپزشکی کمک کند.

وی افزود: کمک به دامپزشکی برای مبارزه با این بیماری ها سبب می شود تا هزینه های درمان و استفاده از تخت های بیمارستانی کاهش یابد.

وی با اشاره به مدیریت بیماری های دامی در کشور گفت: مدیریت بیماری ها در این دولت بی نظیر بوده است و از سوی دیگر در این دولت توجه خاصی به تولید واکسن و دارو شده است.

دکتر نوروزی افزود: در حال حاضر در برخی از واکسن ها نیاز به واردات نیست و در داخل تولید می شود و برخی از واکسن ها نیز تا ۷۰ درصد نیاز کشور را پاسخ می دهد و هم اکنون تولیدکنندگان واکسن مورد حمایت جدی قرار دارند.

وی ادامه داد: در یک زمانی دامپزشکی جشن خودکفایی داروهای مورد نیاز دام تا ۹۰ دزصد را گرفت که تلاش می کنیم این مقدار را به ۹۵ درصد برسانیم.

وی در ادامه به جمعیت دامی کشور نیز اشاره و تصریح کرد: طی سه سال گذشته ۲۰ میلیون راس دام سبک از جمعیت دامی کشور به علت کشتار یا ارسال به خارج کشور کاهش یافته که معادل ۳۰ درصد است.

رییس سازمان دامپزشکی تاکید کرد: کشتار دام مولد در کشتارگاه ها از ابتدای امسال ممنوع شده است.

وی خاطرنشان کرد: باید به دنبال واردات سویه های جدید در دام سبک و سنگین باشیم که هدف افزایش تولید شیر و گوشت باشد.

وی تاکید کرد: باید تکلیفمان روشن شود که هدف ما از واردات سویه ها، تولید شیر یا گوشت و یا پشم است.

 

انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۵
0
25
بد نیست یه بار هم پیگیر اعتباری برای بهبود حقوق کارمنداتون باشید
پاسخ ها
دوست
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
بله .همچنین. بهتره آقای دکتر نوروزی به جای افتتاح چهار پروژه عظیم در بخش کشاورزی که((ربطی که سازمان دامپزشکی نداره ))، کمی به فکر معیشت همکاران خود باشند.
ناشناس
|
Germany
|
۲۱:۳۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۵
4
1
احسنت بر دکتر نوروزی پرتلاش

قطعا پیشگیری و واکسیناسیون نسبت به درمان اولویت دارد..

اما متاسفانه برخی از مدیران سازمان نظام کشور و بسیاری از استان ها در حال قربانی کردن مراکز واکسیناسیون در راستای حمایت از درمان و درمانگران هستند مسیری بسیار خطرناک و اشتباه..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۵
1
8
کارمندا هر روز کمتر میشن ولی کارا بجای کمتر شدن بیشتر میشن.
انگار کارمند( واکسیناتور) فقط همین چهار سال یا هشت سالِ آقایون قراره تو سیستم خدمت کنه و بعدش بازنشسته بشه که اینطور کار میکشن.
دامپزشک بخش دولتی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
0
8
یکی از اصلی ترین اقداماتی که میتواند به پیشگیری از بیماریها علی الخصوص بیماریهای زئونوز نظیر سل و بروسلوز (تب مالت ) کمک نماید ارتقای سطح کیفی کلاسهای اموزشی و ترویجی در سطح دامدارایها و روستا با استفاده از بکارگیری ابزارها و امکانات نوین سمعی -بصری است که میتواند توسط مدرسین دامپزشکی به شرکت کنندگان در این نوع کلاس ها کمک شایانی را بنماید و موجب انتقال بهتر مفاهیم و مطالب آموزشی به آنها شود .متاسفانه جای خالی این ابزارها در ادارات استانها بشدت احساس میگردد میتوانیم بخشی از همین اعتبارات را به این مقوله اختصاص بدهیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
0
7
تا مشکلات مادی کارمندای دامپزشکی برطرف نشه .انگیزه ای برای کار وجود نداره .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۷
0
1
خدا قوت آقای رییس سازمان مدیران نالایق ویر دارید به فکر ارتقا کیفیت ومدرک کارمندانتان که برای اولین بار است باشید
نظر شما
ادامه