کد خبر: ۷۸۴۱۶

حکیم مهر: «دکتر حسن اختیارزاده» معاون پیشگیری و بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور و «دکتر هادی تبرائی» مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان به منظور بررسی ممیزی کارخانجات کنسرو سازی، کشتارگاه ها و شرکت های فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو  جهت صدور و تمدید کد های IVC، IR و EC در بندر چابهار حضور داشتند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، در این بازدید دکتر اختیارزاده با تاکید بر نقش و موقعیت استراتژیک بندر چابهار در حوزه تولید و پیشگیری از وقوع بیماری ها، اجرای ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی و قرنطینه ای سازمان دامپزشکی کشور را عامل مهمی جهت تضمین سلامت و امنیت غذایی جامعه و رمز ورود محصولات تولیدی به بازارهای بین المللی عنوان کرد.

شایان ذکر است در حوزه عملکردی معاونت اداره کل و اداره دامپزشکی چابهار ۱۴ کارخانه کنسرو ماهی، ۱۹ مرکز فرآوری و بسته‌بندی ماهی و میگو، ۳ کشتارگاه دام، ۱ کارخانه تولید دارو و ۵ کارخانه تولید پودر ماهی وجود دارد که از این تعداد ۶ واحد متقاضی صادرات فرآورده های خام دامی و شیلاتی می باشند که با برنامه ریزی مناسب توسط هیئت نظارتی سازمان دامپزشکی کشور و اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، تمامی مراحل فعالیت آن ها از تحویل گیری نمونه و سالن عمل آوری تا پایان مراحل آماده سازی و تولید محصول نهایی و سردخانه ها و انبار های نگهداری این مراکز مورد بازدید قرار گرفت و ضمن ممیزی واحد، مستندات رعایت ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی ابلاغی سازمان دامپزشکی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

 

نظر شما
ادامه