کد خبر: ۱۰۴۰۰

حکیم مهر - رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان گفت: به زودی با همکاری شبکه دامپزشکی و شهرداری طرح برچسب‌گذاری لاشه‌های گوشت قرمز در کشتارگاه دام رفسنجان آغاز می‌شود.
محمود مقامی اظهار داشت: با توجه به نقش مهم و اساسی کشتارگاه‌ها در تولید گوشت بهداشتی و سالم نظارت‌های شبکه دامپزشکی هر روز دقیق‌تر می‌شود.

وی افزود: در راستای کنترل لاشه‌های گوشت تولیدی در کشتارگاه و ایجاد امکان ردیابی و برخورد با مواردی که تخلف داشته باشند در واحدهای صنفی عرضه گوشت در سطح شهر و همچنین جلوگیری از ورود لاشه‌های غیر بهداشتی در چرخه مصرف طرح لیبل‌گذاری گوشت قرمز آغاز می‌شود.

مقامی خاطر نشان کرد: لیبل بر روی گوشت حاوی اطلاعات کد کشتارگاه، تاریخ تولید و انقضا است.

وی عنوان کرد: برچسب روی گوشت در حقیقت به عنوان شناسه لاشه تلقی می‌شود و با اجرای این طرح مردم با اطمینان بیشتر گوشت خود را از مراکز مجاز عرضه گوشت تأمین می‌کنند.

وی تصریح کرد: طرح مذکور با همکاری شهرداری رفسنجان اجرا می‌شود و به یاری خداوند با اجرای آن شاهد افزایش سطح سلامتی شهروندان هستیم.

 

نظر شما
ادامه