کد خبر: ۴۹۹۹۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

عضو هیات مدیره کانون سراسری مرغ داران گوشتی با بیان اینکه دوشنبه جاری قیمت مرغ در کارگروه ستاد تنظیم بازار بررسی و تعیین می‌شود، گفت: تولیدکننده روی هرکیلوگرم مرغ ۲۵۰۰ تومان زیان می کند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، «برومند چهارآئین» اظهارداشت: قرار است دوشنبه قیمت مرغ در کارگروه ستاد تنظیم بازار بررسی و تعیین شود.

وی با بیان اینکه حدود یکماه قبل وزارت جهاد کشاورزی برای هر کیلوگرم مرغ زنده قیمت ۸,۸۰۰ تومان و مرغ آماده طبخ ۱۲,۹۰۰ تومان را پیشنهاد داده است، افزود: این درحالی است که در طول همین یکماه قیمت واکسن‌ها و ریز مغذی‌ها به ترتیب ۳ و ۵ برابر شده است.

این فعال بخش خصوصی با اشاره به اینکه قیمت پیشنهادی وزارت جهاد برای مرغ تولیدی با نهاده‌های دولتی (سویا کیلویی ۲,۴۵۰ تومان و ذرت کیلویی ۱۳۵۰ تومان) است، گفت: این در حالی است که عمده نهاده‌های مورد نیاز تولیدکنندگان از بازار آزاد تأمین می‌شود و نهاده‌های با نرخ مصوب به دست تولیدکنندگان نمی‌رسد. ضمن اینکه هم اکنون قیمت هرکیلوگرم سویا در بازار آزاد بین ۳۵۰۰ تا ۴,۰۰۰ تومان و ذرت بین ۱۷۵۰ تا ۱,۸۰۰ تومان است.

برومند ادامه داد: با این شرایط نرخ اعلام شده از سوی وزارت جهاد منافع تولیدکنندگان را تأمین نمی‌کند؛ قیمت تمام شده تولید هرکیلوگرم مرغ زنده با احتساب ۱۰ درصد سود ۹,۷۰۰ تومان است. بنابراین نرخ اعلام شده در هر کیلوگرم ۱,۰۰۰ تومان به زیان تولیدکنندگان است.

وی با انتقاد از اینکه بعد از ۷ ماه پیگیری برای تعیین قیمت جدید، نرخ پیشنهادی رضایت تولیدکنندگان را جلب نمی‌کند، تصریح کرد: با این شرایط تولیدکنندگان تمایلی به تولید نخواهند داشت و در آینده با کمبود عرضه مواجه خواهیم شد.

برومند گفت: قیمت مرغ برای مصرف کنندگان باید بین ۱۴ تا ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان در هر کیلوگرم باشد و این رقم از نظر ما منطقی است.

وی نرخ هرکیلوگرم مرغ زنده را در حال حاضر بین ۷۲۰۰ تا ۷,۵۰۰ تومان و نرخ لاشه را بین ۱۰۵۰۰ تا ۱۱,۰۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: قیمت این کالا هرکیلوگرم حدود ۲,۵۰۰ تومان زیر نرخی است که مصوب شده و تولیدکنندگان ۲,۵۰۰ تومان در عرضه هرکیلوگرم مرغ زیان می‌کنند.

 
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۹:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۲
0
0
بایستی یارانه از واردات نهاده های دامی توسط دلالان به مردم مصرف کننده به صورت سهمیه الکترونیک خرید گوشت و مرغ و شیر و تخم مرغ و ماهی نیم
بها تبدیل شود و قیمت آنها واقعی و آزاد شود و گرنه روزبه روز تولید محدود تر
و تولیدکنندگان متضررتر خواهند شد
و قیمت کالای پروتئینی برای مردم
مصرف کنتده گران تر و دور از
دسترس تر خواهد شد.
نظر شما
ادامه