کد خبر: ۶۰۵۰۲
تعداد نظرات: ۳ نظر

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: یکی از ترک فعل‌ها درخصوص مدیرانی که وظایفی بر عهده داشته‌اند و انجام نداده‌اند در صنعت مرغ است و حسب دستور رئیس قوه قضاییه در ماجرای معدوم کردن جوجه‌های یکروزه، سازمان بازرسی کل کشور درباره صنعت طیور یک گزارش مفصل تهیه و حدود ۱۱ آسیب این حوزه را شناسایی کرده است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از سازمان بازرسی کل کشور، «حجت الاسلام والمسلمین حسن درویشیان» در جمع اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس، «عدم تعریف ابلاغ الگوی کشت بومی با توجه به وضعیت کشور»، «عدم توجه به مطالعات آمایش سرزمین»، «نبود متولی واحد برای مدیریت منابع آب در بخش کشاورزی»، «عدم توجه به فرسایش و کاهش کیفیت خاک کشور»، «عدم افزایش ضریب مکانیزاسیون برای کاهش هزینه های تولید»، «هدر رفت ۳۰درصد از محصولات کشاورزی در فرآیند تولید»، «عدم شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی» را از جمله آسیب های احصا شده این سازمان از حوزه کشاورزی و محیط زیست عنوان کرد.

وی با حضور در کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به گستردگی کار این کمیسیون گفت: یکی از رویکردهای سازمان بازرسی در دوره تحولی مطالبه گری از دستگاه های اجرایی درباره مسئولیت های آنها است.

درویشیان ادامه داد: از سوی دیگر اخیرا دستورالعمل ترک فعل توسط رئیس قوه قضاییه ابلاغ شده است که مخاطب اصلی آن سازمان بازرسی کل کشور است و این سازمان مصمم است به صورت جدی به این موضوع پرداخته و به هنگام، نسبت به ترک فعل ها واکنش نشان دهد. البته قبل از این هم مواردی از ترک فعل ها در خصوص مدیرانی که وظایفی بر عهده داشته اند و انجام نداده اند، پیگیری شده است.

درویشیان در بخشی از سخنان خود یکی از ترک فعل ها را در صنعت مرغ دانست و گفت: ایران یکی از ۶ کشور صاحب فناوری مرغ لاین در دنیا است که متاسفانه از دهه ۸۰ تا امروز وابستگی ما به واردات جوجه اجداد که پایه تولید تخم مرغ و مرغ در کشور است، بیشتر شد؛ به گونه ای که امروز صد درصد وابسته شده ایم.

وی افزود: با پیگیری سازمان بازرسی مجتمع مرغ لاین بابل کنار که تعطیل و رها شده بود فعال گردید و مسئولان قول دادند که با راه‌اندازی این پروژه تا پایان سال جاری ۵۰ درصد واردات جوجه اجداد که برای تولید مرغ لاین آرین است کاهش یابد و تا پایان سال ۱۴۰۰ صد درصد این وابستگی قطع خواهد شد.

وی با اشاره به ماموریت رئیس قوه قضاییه به سازمان بازرسی کل کشور در ماجرای معدوم کردن جوجه های یکروزه گفت: حسب دستور رئیس قوه قضاییه، سازمان بازرسی کل کشور درباره صنعت طیور یک گزارش مفصل تهیه و حدود ۱۱ آسیب این حوزه را احصاء و به همراه پیشنهادهای اجرایی خدمت رئیس جمهور و مسئولان ذیربط ارسال کرده ایم.

رئیس سازمان بازسی کل کشور با تاکید بر اینکه «حوزه اختیارات نهاده های دامی باید در اختیار جهاد کشاورزی باشد» گفت: در این راستا نشست هایی با وزارت جهاد کشاورزی و همچنین وزارت صمت برگزار کرده ایم و وزارت صمت اعلام آمادگی کرد که مسئولیت نهاده های دامی در اختیار وزارت جهاد قرار گیرد. در خصوص عدم ترخیص نهاده های دامی هم سازمان بازرسی از همان ابتدا به این موضوع ورود کرده و گزارش هشداری ارائه کرده است.

وی یکی از رویکردهای سازمان در دوره جدید را تعامل جدی با کمیسیون های تخصصی مجلس برای انعکاس آسیب ها دانست و گفت: در بحث کشاورزی، آب و منابع طبیعی قوانین مختلفی که بعضا تناسبی با وضع موجود ندارند یا ابهام داشته و برداشت های متعددی از آن می شود از یک سو مایه دردسر و مشکل برای دستگاه های اجرایی شده و از سوی دیگر بستری برای سوء استفاده شده است. مواردی که خلاء قانونی در این حوزه داریم را احصاء کرده ایم که می توانیم به مجلس شورای اسلامی ارائه دهیم.


انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
0
0
مسئولین قبلی سازمان که خود متخصص طیور بودند و این چیزها را بهتر میدانستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
0
0
در همه چیز خودکفا هستیم حتی در مرغ لاین ولی نمی دانم چرا با کوچکترین افزایش نرخ ارز و.... قیمتها سرسام اور بالا می رود و حتی تولید قطع می شود
شما می توانید مردم را راهنمایی کنید علت چیه؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
خوراک طیور وارداتی است
نظر شما
ادامه