کد خبر: ۷۰۵۳۵
تعداد نظرات: ۵ نظر

حکیم مهر: معاون بازرگانی شرکت پشتیبانی امور دام وزارت جهاد کشاورزی بر ضرورت ترویج مصرف مرغ سایز در کشور تاکید کرد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از رادیو، «محمد جعفری» در برنامه بازارگاه رادیو اقتصاد افزود: میزان تولید مرغ سایز در کشور بسته به نوع و فرهنگ مصرف مردم در جامعه دارد.

وی همچنین بر لزوم تغییر ذائقه مردم از مصرف مرغ درشت به سایز در جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: هم اکنون در فرهنگ مصرف مردم کشور مرغ‌های درشت‌تر طرفداران بیشتری دارد.

معاون بازرگانی شرکت پشتیبانی امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: تغییر رویه اشتباه برای هر موضوع یا کالایی هم زمان بر و هم برای دولت هزینه زاست.

وی افزود: گسترش فرهنگ مصرف مرغ سایز در جامعه نیازمند فرهنگ‌سازی و اطلاع رسانی جامع و کامل است و به یک معنا رسانه‌ها، وزارت بهداشت، وزارت جهادکشاورزی، تولیدکنندگان مرغ همه و همه برای تحقق این مهم در کشور باید پای کار باشند.

جعفری اضافه کرد: هدف وزارت جهاد کشاورزی با مردمی‌سازی یارانه‌ها و به تبع افزایش قیمت نهاده‌ها به یقین بر اساس تولید مرغ سایز است چون از جنبه‌های مختلف این موضوع بسیار ارزشمند و ضروری به نظر می‌رسد.

وی اظهارداشت: در حال حاضر نهاده‌های مصرفی برای تولید گوشت مرغ از خارج وارد می‌شود بدون شک راندمان غذایی تولید مرغ بصورت سایز نسبت به شرایط فعلی بهبود می‌یابد و در ضمن در واردات نهاده‌ها صرفه جویی و همینطور از خروج میلیون‌ها دلار ارز از کشور جلوگیری می‌شود.

معاون بازرگانی شرکت پشتیبانی امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: تولید مرغ سایز از نظر تولیدکنندگان نیز بسیار حائز اهمیت است چون بهبود راندمان غذایی، کاهش هزینه‌های تامین مالی سرمایه در گردش، کاهش تلفات و در کل بهبود بهره وری را به همراه دارد.

وی افزود: بهبود ضریب تبدیل غذایی، بالا رفتن بهره‌وری و افزایش کیفیت و کمیت گوشت مرغ تولیدی، کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های میکروبی، کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک، کاهش هزینه‌های درمان، کاهش درصد تلفات و ریسک تلفات مرغ‌های سنگین وزن، افزایش تراکم در واحد سطح، افزایش تعداد دوره‌های پرورش جوجه در سال، استانداردسازی تولید گوشت مرغ و افزایش توان صادراتی به کشورهای منطقه از دیگر مزایای تولید مرغ با وزن استاندارد یا سایز برای تولیدکنندگان است.

جعفری اظهارداشت: تولید مرغ با وزن کمتر موجب افزایش توان خرید اقشار کم درآمد به دلیل سبک‌تر بودن لاشه مرغ و قیمت کمتر در مقایسه با مرغ‌های درشت‌تر می‌شود.

وی اضافه کرد: این نوع مرغ‌ها پروتئین بیشتر و چربی کمتری دارند که برای سلامت مردم مفید‌تر هستند.

معاون بازرگانی شرکت پشتیبانی امور دام وزارت جهاد کشاورزی یادآور شد: علاوه بر این برای مرغداران این نوع مرغ صرفه‌ اقتصادی بیشتری دارد و محصول سالم‌تری نیز برای مردم به حساب می‌آید.

 
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United States of America
|
۲۳:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۶
0
0
چرا فکر می‌کنید ذائقه مردم را باید تغییر دهید؟ فکر‌نکردید مدیریت شما باید تغییر کند؟ وظیفه شما رساندن مرغ به مردمه نه به قول خودتان تغییر ذائقه انها. برای مرغ خوردن مردم هم نقشه کشیدید؟
پاسخ ها
دامپزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
ایشان هنوز نمیدونه این موضوع ربطی به ذائقه مردم نداره، کشش بازار برای سینه مرغ و جوجه کباب و در مواردی وضعیت قیمت بازار و نوسان قیمت موجب افزایش وزن مرغ می شود و الا سایر مرغ مجلسی مشخص است ، مصرف خانوار مشخص است و ربطی به ذائقه مردم ندارد. ایشان احتمالا یکبار از کشتارگاه بازدید نکرده اند و مدیریت کارتابلی دارند!
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۷
0
0
هههه. این نوشته جوک قرن بود. طرف ادعا می‌کند که مدیریت من درسته ذائقه مردم کجه و باید تغییر‌ کند. خوب مدیریت خودت را درست کن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۸
0
0
البته این قضیه بیشتر برمیگرده به وضعیت جیب مردم!
الان یه مرغ درشت بالای 200 هزار تومن پولشه!
شوخی نیست که
یک همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۸
0
0
میخوایی اصلا هوازی بشیم....حداقل یه ایده بده بزرگ باشه که بشه ثبت جهانی ..مردم در خرید همین گوشت هم مانده اند بعد امثال ایشون درباره صرفه اقتصادی حرف مفت میزنند...آخه یکی نیست بگهش بگه قیمت مرغ ربط به اندازه مرغ نداره بفهم ن.....
نظر شما
ادامه