کد خبر: ۸۹۰۱
تعداد نظرات: ۲ نظر

حکیم مهر - معاون غذای سازمان غذا و دارو وجود هر گونه مواد آلاینده به خصوص وایتکس در شیر های تولیدی کشور را تکذیب کرد.

دکتر بهروز جنت درخصوص شایعه آلودگی شیر های تولیدی به وایتکس گفت: این موضوع خبر جدیدی نیست و هر چند وقت یکبار افرادی برای تشویش اذهان عمومی خبرهایی مبنی بر آلودگی مواد غذایی یا آب به مواد مختلف را عنوان می کنند.

وی با اشاره به اینکه بحث آلوده بودن شیر به وایتکس بحث جدیدی نیست، گفت: کارخانه های تولید شیر و لبنیات در کشور دارای بازرسین کنترل کیفی هستند که تمام مقدار شیر های خامی که توسط تانکرهای شیر از دامداری وارد کارخانه می شوند را طبق چک لیست های مصوب سازمان غذا و دارو از لحاظ پروتئین، اسیدیته، چربی، آلودگی میکروبی و وجود آنتی اکسیدان چک می کنند که اگر مطابق با چک لیست مورد تائید ما باشند شیر ها اجازه ورود به خط تولید کارخانه را دارند.

جنت اظهار داشت: علاوه بر این بازرسی های صورت گرفته توسط بازرسین کنترل کیفی بازرسین وزارت بهداشت هر چند وقت یکبار بر اساس تاریخچه تولیدی کارخانه به طور تصادفی از کارخانه ها نمونه شیر گرفته و آن را در آزمایشگاههای مرجع غذا و دارو سازمان غذا و دارو مورد بررسی و آنالیز قرار می دهند که در صورت بروز هر گونه مشکل کارخانه را مورد بازخواست قرار می دهند.

وی به مردم توصیه کرد: تمام شیر های موجود در بازار که دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت هستند از وجود هر گونه آلودگی به مواد مختلف به خصوص وایتکس مبرا هستند و مردم با خیال راحت می توانند از این نوع شیر ها استفاده کنند.

استفاده از مواد سفیدکننده در شیر کذب است

معاون نظارت استاندارد سازمان استاندارد ایران وجود مواد سفیدکننده در شیرهای تولیدی کشور را تکذیب کرد.

بهادر کاظمی معاون نظارت استاندارد سازمان استاندارد ایران در خصوص افزودن مواد سفیدکننده به شیر از سوی کارخانه ها گفت:‌ هیچگونه مواد سفیدکننده به شیر افزوده نمی شود و فرآورده های لبنی که به صورت صنعتی تولید می شوند کاملا تحت نظارت سازمان ملی استاندارد و وزارت بهداشت هستند.

وی ادامه داد: مسئولان کنترل کیفی و فنی در محیط کارخانه ها حضور دارند و با توجه به نمونه برداری های دوره ای و نمونه برداری در سطح بازار هیچگونه ماده سفیدکننده در شیر مشاهده نکرده اند و اگر هم چنین اشتباهی صورت گیرد به شدت با واحد تولیدی برخورد خواهد شد.

کاظمی گفت: باید مردم را به مصرف مواد لبنی تشویق کرد و مصرف سرانه شیر را در کشور افزایش داد تا مردم با اطمینان خاطر مواد لبنی صنعتی مصرف کنند.

وی تصریح کرد:‌ تقلب در شیر قابل تشخیص است و اگر مواد افزاینده ای در محصولات لبنی باشد از طریق تست ها می توان وجود مواد شیمیایی خارجی در شیر را تشخیص داد.

 

خبر مرتبط :

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۰۶:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۳
0
0
من تو شهرمون بارها شده که یک پاکت باز شده شیر یارانه ای رو بعد از 10 روز بجوشونم و ببینم خراب نشده!!!البته به نظرم آلودگی از مراکز جمع آوری شیره تا خود کارخونه- دکتر کیانی
اقای حسینی
|
-
|
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
0
0
من واقعا با نظر دکتر دبیریان موافق هستم مبحث شیر بار میکروبی و... ازمباحثی است که دامپزشکان عزیز ما در طول دوران تحصیلی وبعداز ان از نزدیک با آن آشنا هستند بیمای ورم پستان مقدار انتی بیوتیک ودیگر بیمایهای موجود که درتوتال وسوماتتیک تاثیر گذارند جدا از دامپزشکی نیست وهمچنان که دامپزشکان در دروس دیگری بعنوان کنترل کیفیت ودرس اختصاصی در مورد شیر و...تبحر کافی رانیز دراین زمینه دارا میباشند ازطرفی دامپزشکان درعرصه بهداشت شیر کاملا با توجه به اطلاعاتی که دارند میتوانند مثمر ثمرباشند
نظر شما
ادامه