کد خبر: ۱۱۲۹۳

حکیم مهر - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاوزی استان کرمانشاه پیش بینی کرد امسال میزان تولید گوشت قرمز استان به 30 هزار تن برسد.

مهندس بهرام خانی گفت: استان کرمانشاه با دارا بودن 4.5 میلیون واحد دامی، سالانه حدود سه درصد گوشت قرمز مورد نیاز کشور را تامین می‌کند.

خانی 60 درصد جمعیت دامی استان را دام سبک و 40 درصد را نیز دام سنگین عنوان کرد.

وی میزان تولید گوشت قرمز استان را در سال گذشته 29 هزار تن عنوان کرد و گفت: در صورتی که شرایط فراهم باشد، امسال میزان تولید گوشت قرمز استان به 30 هزار تن می‌رسد.

معاون بهبود تولیدت دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه میزان گوشت قرمز تولیدی در استان کرمانشاه را بیشتر از نیاز استان دانست و افزود: مازاد گوشت قرمز تولیدی استان به صورت دام زنده یا گوشت به دیگر استانها یا کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود.

خانی گفت: سال گذشته 110 هزار راس گوسند نژاد سنجابی به ارزش 25 میلیون دلار به کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله قطر، کویت، امارات و ... صادر شد.

خانی در ادامه واحدهای پرورش دام در استان را به دو دسته واحدهای صنعتی و واحدهای کوچک روستایی و عشایری تقسیم کند.

خانی تعداد واحدهای پرواربندی گوساله استان را 98 واحد دانست و گفت: ظرفیت این واحدها 17 هزار و 454 راس در هر دوره است.

وی تعداد واحدهای پرواربندی بره استان را نیز 66 واحد و ظرفیت آنها را 32 هزار و 800 راس در هر دوره عنوان کرد.

خانی همچنین تعداد مجتمع های دامپروری فعال و در دست اقدام و مطالعه را 15 واحد اعلام کرد و گفت: ظرفیت این واحدها 10 هزار راس است.

وی تعداد میادین عرضه دام بهداشتی را هم دو واحد اعلام کرد و گفت: میدان عرضه دام سبک ظرفیت روزانه چهار هزار راس و ظرفیت روزانه میدان عرضه دام سنگین هزار راس است.

نظر شما
ادامه