کد خبر: ۱۴۸۱۲
به گزارش خبرگزاری فارس ز مشهد به نقل از روابط عمومی دامپزشکی خراسان رضوی، همزمان با طرح تشدید نظارت بهداشتی، اداره‌کل دامپزشکی استان از هیئات مذهبی درخواست کرد در تهیه نذورات از فرآورده‌های خام دامی سالم و بهداشتی استفاده کنند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی افزود: به منظور تأمین بهداشت و سلامت عزاداران حسینی، علاوه بر برخورد با موارد غیرمجاز کشتار دام در سطح معابر عمومی، کلیه مراکز تولید، نگهداری، عرضه و توزیع فرآورده‌های خام دامی نظیر آشپزخانه‌ها، رستوران‌ها، هتل‌ها، مراکز عرضه سطح شهر، سردخانه‌ها، ایستگاه‌های استقبال زائرین پیاده، مساجد، تکایا، محل‌های استقرار هیئات مذهبی، مؤسسات خیریه، زائرسراها، مأمورسراها و ... به طور ویژه نظارت خواهد شد.

جواد اعلمی، کشتار غیرمجاز دام، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی و موارد مشابه را از جمله مصادیق تهدید علیه بهداشت عمومی خواند و گفت: به موجب این قانون، هر اقدامی که تهدید علیه بهداشت عمومی شناخته شود ممنوع است و برای مرتکبین آن از سوی مراجع قضایی مجازات در نظر گرفته خواهد شد.

وی فعال بودن کشتارگاه‌های دام استان در دهه آخر صفر و حضور فعال بازرسین بهداشتی در مراکز یاد شده برای نظارت بر بهداشت فرآورده‌های خام دامی، اطلاع‌رسانی از طریق شورای مرکزی هیئات مذهبی به کلیه هیئات برای خودداری از کشتار غیرمجاز دام بویژه در معابر عمومی را از جمله دیگر مواردی دانست که این اداره‌کل پیگیری آن را همچنان بر عهده خواهد داشت.

وی از مسئولین هیئات مذهبی نیز خواست تا ضمن رعایت بهداشت در تهیه مواد غذایی، در نگهداری و بکارگیری انواع فرآورده‌های خام دامی بکار رفته در نذورات و پذیرایی عزاداران هیئت‌ها دقت لازم را داشته باشند.

اعلمی ضمن تأکید بر مخاطره‌آمیز بودن کشتار دام در معابر و مساجد و تکایا از نظر بهداشتی، از خیرین و مسئولین هیئت‌های مذهبی نیز خواسته است تا گوشت مورد نیاز خود را طی دهه آخر ماه صفر از کشتارگاه‌ها و مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نموده و برای انجام کشتار نذری فقط به کشتارگاه‌ها مراجعه نمایند.

نظر شما
ادامه