کد خبر: ۲۴۳۶

حکیم مهر -  یازدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران با موضوع (تغذیه : از سلول تا جامعه) دهم تا سیزدهم آبان سالجاری در شیراز برگزار می گردد.

 

محورها و سمپوزیوم‌های کنگره عبارتند از :

 

برهم کنش مواد مغذی و ژن در دفاع سلولی بدن

 تغذیه و تنظیم بیان ژن

 گذر تغذیه ای و روند بیماری های مزمن در ایران

 رویکرد مبتنی بر چرخه زندگی در سبب شناسی بیماری ها: تئوری بارکر

 آموزش پژوهش محور و چند تخصصی یا بین رشته ای

 بومی کردن استانداردهای (RDA ، جدول ترکیبات مواد غذائی و ....)

 بیماری های مزمن در ایران: ابعاد اپیدمیولو‍ژی و سلولی مولکولی

 تازه های رژیم درمانی

 تغذیه از دیدگاه زیست محیطی

 
 سمپوزیوم ها :

 
 سمپوزیوم 1: تغذیه سلولی و ملکولی

 سمپوزیوم 2: غذا، ژن و بیماری ها

- مواد میانجی و هورمون ها

- سیستم ایمنی

- کاربرد مداخلات ژنوم در سلامت سازی

 سمپوزیوم 3: تغذیه و بیماری های التهابی و متابولیک

 سمپوزیوم 4: تغذیه گروه های آسیب پذیر، ویژه و بیمارستانی

 سمپوزیوم 5: مداخلات و راهبردهای تغذیه ای ویژه گروه های آسیب پذیر

 سمپوزیوم 6: امنیت غذا و تغذیه در ایران (تصویر و ریشه های اقتصادی و فرهنگی)

 سمپوزیوم 7: برنامه های مبتنی بر غذا به منظور ارتقاء سلامت تغذیه ای در ایران

 راهنمای غذائی

 برچسب گذاری تغذیه ای

 غنی سازی مواد غذایی

 سمپوزیوم 8: فن آوری نوین غذایی و سلامت تغذیه: چالش ها و فرصت ها

 تعیین صنایع غذائی در بهبود تغذیه

 غذاها و نوشیدنی های فراویژه سنتی

 سیستم های رهایش کنترل شده مواد مغذی

 سمپوزیوم 9 : فرهنگ غذا ، غذاهای سنتی و بومی

 غذاهای سنتی و بومی و تأثیر آن در سلامت تغذیه ای

 اقوام و عشایر ایرانی و رفتارهای غذائی آنان

 غذاهای تخمیری و جایگاه آن در الگوی غذایی سنتی

 سمپوزیوم 10: ظرفیت سازی در حوزه غذا و تغذیه

 سمپوزیوم 11: مهارت های برقراری ارتباط (Communication Skills)

 مهارت رایزنی/ جلب حمایت Advocacy

 سمپوزیوم 12: تغذیه و سرطان

 سمپوزیوم 13: مخاطرات تغذیه ای آلاینده ها و باقیمانده های سموم در مواد غذایی کشور

 سمپوزیوم 14: از جمعیت سالم در ایران چه می توان آموخت؟

 سمپوزیوم 15: تعیین کننده های انتخاب و مصرف غذا

  سمپوزیوم 16: تازه های دانش تغذیه

برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس http://nutcong.sums.ac.ir مراجعه نمایید.

 

 

نظر شما
ادامه