کد خبر: ۳۶۰۳

حکیم مهر - برای اولین بار در کشور و خاورمیانه پودرهای پروتئینی تغلیظ شده شیر(milk protein concentrate ) توسط شرکت صنایع شیر ایران « پگاه » تولید شد .

سالیانه بالغ بر 10 میلیون دلار پودرهای پروتئینی با درصد پروتئین متفاوت از 45 تا 80 درصد از کشورهای اروپایی و نیوزیلند و سایر کشورها وارد می شود که علاوه بر صنایع لبنی در سایر صنایع غذایی از جمله فرآورده های گوشتی ، شکلات سازی ، بیسکویت ، نانهای صنعتی و دسرها کاربرد دارد.
پروتئین های شیری تولید شده در پگاه که با استفاده از روشهای نوین تکنولوژی صنعت لبنیات ازجمله اولترافیلتراسیون تولید شده است ، کیفیتی به مراتب بالاتر از پودر های تغلیظ شده پروتئینی وارداتی داشته و می تواند علاوه بر تامین نیازهای صنایع غذایی کشور، حجم مناسبی نیز از صادرات را به خود اختصاص دهد.با تحقق این امر علاوه بر جذب قابل توجهی ارز، جذب شیرخام از دامداران نیز افزایش خواهد داشت.
در حال حاضر واحدهای تولیدی شر کتهای تابعه صنایع شیر ایران امکان تولید بیش از 5000 تن محصول در یکسال را دارند.
از ویژگیهای پودرهای پروتئینی یاد شده بالا بودن میزان کازئین و پروتئینهای آب پنیر (whey protein ) است که مقدار لاکتوز آن به میزان قابل توجهی نیز کاهش یافته است.
لازم به توضیح است تولید محصولات جدید لبنی با ویژگیهای پروتئین بالا، کم کالری، بهبود بافت و افزایش ماندگاری محصولات لبنی نیز از دیگر مزایای کاربرد این پروتئین‌ها است.
کاربرد آسان، حلالیت بالا و بهبود بافت و طعم و افزایش راندمان نیز از قابلیت های مهم پودرهای پروتئینی تغلیظ شده شیر است.

 

نظر شما
ادامه