کد خبر: ۶۱۱۵

حکیم مهر - مدیرکل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی - بهداشتی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت با اشاره به اقدامات در دست انجام برای تدوین استانداردهای گوشت، گندم، شیر و لبنیات گفت: استاندارد بیشترین مواد مصرفی در سبد غذایی مردم کشور تا پایان سال برای تصویب به شورای عالی سلامت ارایه می‌شود.

دکتر بهروز جنت گفت: ایمنی مواد غذایی از یک زنجیره برخوردار است که از مزرعه آغاز می‌شود و تا سلول مصرف کننده ادامه دارد. در این زمینه کمیته‌ای متشکل از ارگان‌های دخیل شامل وزارت جهاد کشاورزی، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، سازمان استاندارد و ... عضو هستند.

وی با تاکید بر لزوم رعایت موازین بهداشتی و استاندارد در تمام موارد زنجیره ایمنی مواد غذایی، ادامه داد: به عنوان مثال اکنون سیلوهای نگهداری گندم در کشور مشکل دارند. از آنجا که این سیلوها روباز هستند زمانی که گندم در این سیلوها جمع‌آوری می‌شود اگر شرایط نگهداری سیلو مناسب نباشد زمینه برای رشد سریع مایکوتوکسین‌ها در این محصولات فراهم می‌شود و این محصولات را آلوده می‌کند؛ به طوری که به هیچ وجه از این محصولات خارج نمی‌شود در نتیجه لازم است از بروز چنین اتفاقاتی جلوگیری کرد.

جنت افزود: با آماده شدن پکیج استانداردهای مواد غذایی در کشور هر یک از ارگان‌های مربوطه کار خود را انجام خواهند داد. این پکیج به محض آماده شدن در شورای عالی سلامت مطرح و پس از تصویب هر ارگانی اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

 

 

نظر شما
ادامه