کد خبر: ۶۴۳۲
تعداد نظرات: ۷ نظر

حکیم مهر - تولید پنیر در روستای لیقوان و در دامنه کوه سهند تبریز

روستای لیقوان در دامنه کوه سهند تبریز

روستای لیقوان

طبیعت روستای لیقوان در دامنه کوه سهند تبریز

طبیعت روستای لیقوان در دامنه سهند (تبریز)

طبیعت روستای لیقوان در دامنه کوه سهند تبریز

دامپروری در روستای لیقوان

دامپروری در روستای لیقوان

دامپروری در روستای لیقوان

دوشیدن شیر از دام‌های موجود در روستای لیقوان

دوشیدن شیر دامها

شیر بدست آمده از دام‌های موجود در روستای لیقوان

انتقال شیر بدست آمده از گوسفندان به کارگاه لبنیاتی روستای لیقوان

انتقال شیر دوشیده شده به کارگاه تولید پنیر در لیقوان

شیر بدست آمده از دام‌های موجود در روستای لیقوان

 تهیه پنیر در کارگاه لبنیاتی روستای لیقوان

تهیه پنیر از شیر در لیقوان

تهیه پنیر در کارگاه لبنیاتی روستای لیقوان

تهیه پنیر در کارگاه لبنیاتی روستای لیقوان

تهیه پنیر در کارگاه لبنیاتی روستای لیقوان

تهیه پنیر در کارگاه لبنیاتی روستای لیقوان

تهیه پنیر در کارگاه لبنیاتی روستای لیقوان

تهیه پنیر به شیوه غیربهداشتی!

تهیه پنیر در کارگاه لبنیاتی روستای لیقوان

تهیه پنیر در کارگاه لبنیاتی روستای لیقوان

تهیه پنیر در کارگاه لبنیاتی روستای لیقوان

عدم رعایت اصول بهداشتی در تولید پنیر لیقوان

تهیه پنیر در کارگاه لبنیاتی روستای لیقوان

تهیه پنیر در کارگاه لبنیاتی روستای لیقوان

 

 

انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
شاپور
|
-
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
0
1
غیر بهداشتیش هم بهتر از این لبنیات شیرخشکی بهداشتی است!
دامپزشك
|
-
|
۰۸:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
0
0
اينها جاي بحث ندارد. خبري دارم برايتان. دهه 90 دهه سونامي سرطان در ايران است.!!!
باربد
|
-
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۳
0
0
بابابزرگ من 127 ساله داره همینارو میخوره!
یک شهروند
|
-
|
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
1
1
شما معیار بهداشتی بودن را فقط دستکش می دانید؟
در ضمن فاش کردن نام برند بصورت ناپسند کار درستی نیست.
پدرام
|
-
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۲
0
1
سالهای سال مردم از پنیر تهیه شده با این روش و با این کیفیت و در این نوع کارگاه ها خورده اند و مشکلی هم پیش نیامده. خیلی جاها موارد بهداشتی وسیله ای برای پول دراوردن اداره های بهداشت است. از قبیل مجوز و بارکد و سلامت کارگرانی که همه معتاد هستند و مورد تایید قرار گرفتند (تست اعتیاد را با روش های خاص دور زدند)
بهادری
|
-
|
۲۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۶
0
1
با سلام . اینجانب فرهاد بهادری . مسول فنی و بهداشتی کارخانه فوق هستم . به جرات میگوییم عکسی که از کارگاه فوق انداختید نه تنها مشکل بهداشتی ندارد بلکه یکی از بهداشتی ترین کارگاه های پنیر سازی در سطح ایران است . نمیدانم به چه معیار و مدرکی میگویید غیر بهداشتی . اگر فقط منظورتان دستکش است که ...............
ابراهیم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۵
0
0
من 65 سالمه وپدر من 90ساله هستند وتمام خانواده ما متولد تهرون هستیم ولی عاشق لبنیات وروغن حیوانی تبریز طی سال‌های اخیر تمام محصولات کشاورزی و منابع طبیعی و..... بعلت سود جویی از نان وبرنج ومیوه و..... با انواع و اقسام کودهای شیمیایی وحقه نیرنگ وسوئ مدیریت آن کیفیت عالی را از دست داده است پنیر لیقوان اصل ما که از شیر گوسفندی نژاد خاصی بود وهست متاسفانه صادر یا با قیمتی بسیار گزاف در داخل کشور برای خواص مجانی وبرای ما که نباید براحتی بدستمان برسد بعد شما از بهداشت می‌گویید وآله بهترین لبنیات هنوزم سنتی آن صد پله گاک تر از کارخانه های مختلف بی در وپیکر است من بهر جوری هست هنوز عاشق دستان همین کارگران عزیز وبزرگوار هستم وبوسه بدست این عزیزان میزنم؟؟!!!
نظر شما
ادامه