کد خبر: ۶۵۷۹

حکیم مهر - 292 نفر از پرسنل نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی مازندران در قالب 72 اکیپ ثابت و سیار در سطح شهرستان های استان به منظور عرضه بهداشتی محصولات و فرآورده های خام دامی از اماکن تولید ، توزیع و عرضه آنها سرکشی و نظارت می نمایند .
مدیر کل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه  72 اکیپ ثابت و سیار بازرسی بهداشتی دامپزشکی در ایام ماه مبارک رمضان بر عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان نظارت می کنند گفت : کارشناسان و بازرسین بهداشتی دامپزشکی استان مازندران با تشکیل اکیپ های ثابت و سیار با همکاری سایر دستگاههای مرتبط در سطح استان بر عرضه فرآورده های خام دامی نظارت می نمایند .
دکتر مختاری در ادامه به تعداد این اکیپ ها اشاره کرد و افزود : تعداد 292 نفر از پرسنل و همکاران نظارت بهداشتی این اداره کل در قالب 72 اکیپ ثابت و سیار در سطح شهرستان های استان به منظور عرضه بهداشتی محصولات و فرآورده های خام دامی از اماکن تولید ، توزیع و عرضه آنها سرکشی و نظارت می نمایند .
وی در ادامه افزود: اکیپ های سیارستادی اداره نظارت بر بهداشت عمومی این اداره کل متشکل از کارشناسان و بازرسین بهداشتی دامپزشکی نیز بصورت مستمر در طول شبانه روز ضمن سرکشی و بازدید از اینگونه اماکن ، بر نحوه عملکرد بازرسین بهداشتی دامپزشکی در سطح استان نیز نظارت می نمایند .
مدیر کل دامپزشکی مازندران نیز از کلیه هم استانی های خود درخواست نمود تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مانند فروش گوشت قرمز فاقد مهر بازرسی دامپزشکی ، فاقد برچسب مشخصات ( TAG) ، فروش لاشه مرغ غیر بسته بندی شده ، حمل غیر مجاز گوشت در خودروهای غیر مجاز و فاقد یخچال ، فروش انواع گوشت و فرآورده های خام دامی دارای ویژگیهای نامطلوب و عرضه غیر بهداشتی انواع فرآورده های خام دامی ، مراتب را به شبکه های دامپزشکی شهرستان مربوطه اطلاع دهند تا پیگیری و اقدام لازم صورت پذیرد .

 

نظر شما
ادامه